tamam tamam kızma hemenkısss memleketime uyuss olma vercek sevdicğini yakındaaa...
coming soon işte
hahaha aynen bakalım değer inş.. canımcım.. evet izmirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr uyuz oluyorum sana:)) çünkü aşkım orda ben burdaaaaa.....sen daha çok görüosunnn öööööööööööööö
aynennnn aynen izmir i bende kıskandım bakın şimdiii askerlermz orda izmir sana trıplıyım
tamam tamam kızma hemenp sevioruz da yani:) yakında havalimanında pohaha!!
ii geceler şekerrrbaya kalabalıklaştk bu gece kızlar guzel olduben uyuyorum kızçelerr yrn sbahtan okul var şfağı attırırsnz tertıpler artık .. iyi gecleerr :79::79::79:
müthiş bi final olcak bence17 mayıs 9 daa istanbul havalimanlarındaaaa:98::98:
ben hayır demem:))))))))anneme söliyimde siizi evlatlık alsın gelin bizde kalınn..
Bizim ev yarenlerrr dolarmışş:13::13::13:
müthiş bi final olcak bencegişe rekorları kırcak:))
midem ağrioo ya:103::103::103::103::103::103::103:
midem ağrioo yanieki acaba
yoo yemekte yemedim doğru dürüst bilme bastırınca acıo işte,pöfs..:78:ne yedinki bişeymi dokunduki..
yoo yemekte yemedim doğru dürüst bilme bastırınca acıo işte,pöfs..:78:
bu arada yine aşkımın orda entrika var
2 asker çarşı izninde içki içmiş, bi de askeriyeye getirmiş botlukta falan içmişler
ve hatırlamıyolar artık nasıl içtilerse, zıkkım için
askerlerden biri de bölük komutanına sölicem demiş
sölerse nolur bilemiyorum, kurunun yanında yaş da yanıyor biliyosunuz
gelişmeleri takip etmekteyim, sular durulmuyor bi türlü
iç bi bitki çayıı,şafağı attır sorada gevşe uyu yelizcimm sen iisi yarın iş var..
işe gitmeyi özledim desem inanırmısın?
bende atsın şafak yatıcam zaten.. şölee yüz üstü ii gelir belki:) doğrudur valla ya.. ben çalıştığımö için öle düşünüyorum,evde olsam belki bende senin gibi düşünürdüm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?