yaa çok büyük bi olaay yook ama kızdıım şey benim kırıldııımı bile bilee ölece durup bişiy yapmıo olmasııı...
sauluun kızllaaarrr bu aradaa ....iyiki warsınız :)
üzme len çocu :)) hahah ben enişteden yanayımyaa çok büyük bi olaay yook ama kızdıım şey benim kırıldııımı bile bilee ölece durup bişiy yapmıo olmasııı...
sauluun kızllaaarrr bu aradaa ....iyiki warsınız :)
erkeklere bazen dank etmio karşısındakinin kırıldığını heme idrak edemiolar sonradan aa üzgünüm moduna geçiolar..Ne demek cnm şu topicte birbirimiz için varız..
üzme len çocu :)) hahah ben enişteden yanayımppppp
( malesef öleler galibaa (( onca şey yap onnar üzüldüüüğünün bile farkına waramasın
uyuycak tabi asker o:))))))) hahahah ay çok uyuz bir insanımm:)) ii sen ondan yana oll bakaalıım ...ama üzülen benim zannımcao gayet uyumuştuur bu saatte...
uyuycak tabi asker o:))))))) hahahah ay çok uyuz bir insanımmppp
:) yemişim askerliğiiinii :)))
hehehe anladım cvbı tabi.. ama yapcak bişi yok... :)) üzme canını spookeecimmheeehhh aldınnmıı yeşilimsi cvbını biz şurda mor çatı oluşturduk sen karşı cepheye geçtinn geçç kıısss butarafa çabuk bakiimm
heeehhh aldınnmıı yeşilimsi cvbını biz şurda mor çatı oluşturduk sen karşı cepheye geçtinn geçç kıısss butarafa çabuk bakiimm
hehehe anladım cvbı tabi.. ama yapcak bişi yok... :)) üzme canını spookeecimm
zaten amaç oydu şekerüzülmüoooruum yaa geçtiii... seniin cewaplarına gülünce:)
zaten amaç oydu şekerp
sarımsak kokusu gelio olabilir mi? :)) hahah saçlarımı sarımsaklı şampuanla yıkamaya başaldım da bugün:)))) ay allam çok esprikim bugun niyeyseYine bi melankoliklik hakim olmuş burda
Ama olmaz ki böyle AŞK kokması lazım buranın..
sarımsak kokusu gelio olabilir mi? :)) hahah saçlarımı sarımsaklı şampuanla yıkamaya başaldım da bugün:)))) ay allam çok esprikim bugun niyeyse
sarımsak kokusu gelio olabilir mi? :)) hahah saçlarımı sarımsaklı şampuanla yıkamaya başaldım da bugün:)))) ay allam çok esprikim bugun niyeyse
ben de karanfil kullanıyorum saçım için
buram buram karanfil kokuyorum, sarımsağa tahammül edemem heralde
spooooke yarın hatasını anlar özür diler senin eşek
üzme kendini boş yere
6 yıl olmuş bi de maşallah
bizim o kadar olur mu acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?