337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

yaa çok büyük bi olaay yook ama kızdıım şey benim kırıldııımı bile bilee ölece durup bişiy yapmıo olmasııı...
sauluun kızllaaarrr bu aradaa ....iyiki warsınız :)

erkeklere bazen dank etmio karşısındakinin kırıldığını heme idrak edemiolar sonradan aa üzgünüm moduna geçiolar..Ne demek cnm şu topicte birbirimiz için varız..

yaa çok büyük bi olaay yook ama kızdıım şey benim kırıldııımı bile bilee ölece durup bişiy yapmıo olmasııı...
sauluun kızllaaarrr bu aradaa ....iyiki warsınız :)
üzme len çocu :)) hahah ben enişteden yanayımppppp

erkeklere bazen dank etmio karşısındakinin kırıldığını heme idrak edemiolar sonradan aa üzgünüm moduna geçiolar..Ne demek cnm şu topicte birbirimiz için varız..

( malesef öleler galibaa (( onca şey yap onnar üzüldüüüğünün bile farkına waramasın

Yine bi melankoliklik hakim olmuş burda
Ama olmaz ki böyle AŞK kokması lazım buranın..
sarımsak kokusu gelio olabilir mi? :)) hahah saçlarımı sarımsaklı şampuanla yıkamaya başaldım da bugün:)))) ay allam çok esprikim bugun niyeyse

sarımsak kokusu gelio olabilir mi? :)) hahah saçlarımı sarımsaklı şampuanla yıkamaya başaldım da bugün:)))) ay allam çok esprikim bugun niyeyse

ben de karanfil kullanıyorum saçım için
buram buram karanfil kokuyorum, sarımsağa tahammül edemem heralde

spooooke yarın hatasını anlar özür diler senin eşek
üzme kendini boş yere
6 yıl olmuş bi de maşallah
bizim o kadar olur mu acep

ya ona ben cesaret edemedim kokuyormu gerçi sana belki gelmez yarın işyerinde arkadaşların bişi dicekmi bakalım..

oluur olurr hayırlısıınan 6 yılda ne warrr daha uzun yılllar oluur ama siz bu kdr uzatmadan ewlenin:)) üzmüyoruum kendimi de yarın özür dilemesi bi anlam ifade etmez şu saatten itibaren göözümde kaybetti ...daa daa ne gideriim oraaya kendimi yoruupp ne de gün sayarım :S

jasmıncım saol cnm geç oldu bıraz ama .. spoke bugun bende sendenım kavga ettık ozur fln yok valla kendıne o gore o haklı sacma sapan seyler yuzunden cok uzgunum bende gelınce gorur o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…