sarımsak kokusu gelio olabilir mi? :)) hahah saçlarımı sarımsaklı şampuanla yıkamaya başaldım da bugün:)))) ay allam çok esprikim bugun niyeyse
kokmuyo kız:) ama ilk yaptığım için olabilir durdukça sarımsak kokusu işliycekya şampuana belki o zaman kokar. şuanda ilk kez yaptım ve sonrada normal şampuanla yıkadım. sonra saç serumu sürüdm ve kurttum şuanda sarımsak kokusu gelmedi.ailemdende sarımsak kokuyon diyen olmadı poahahaha.saçlarım seyrek azcık gürleşsinya ona ben cesaret edemedim kokuyormu gerçi sana belki gelmez yarın işyerinde arkadaşların bişi dicekmi bakalım..
oluur olurr hayırlısıınan 6 yılda ne warrr daha uzun yılllar oluur ama siz bu kdr uzatmadan ewlenin:)) üzmüyoruum kendimi de yarın özür dilemesi bi anlam ifade etmez şu saatten itibaren göözümde kaybetti ...daa daa ne gideriim oraaya kendimi yoruupp ne de gün sayarım :S
4-5 diş rendeleyip şampuanın içine attık:))) hahah gürleşiomuş bakalımNee sarımsak mıKız nasıl sürdün onu saçına
jasmıncım saol cnm geç oldu bıraz ama .. spoke bugun bende sendenım kavga ettık ozur fln yok valla kendıne o gore o haklı sacma sapan seyler yuzunden cok uzgunum bendegelınce gorur o
ben geldimm..nasılsınız kızlar?
sen şimdi kırılmışsın ondan öyle diyosun, naptı bu kadar bilmiyorum da
gönlünü alınca unutursun hepsini
olmadı kırarız eniştenin kafasını ya aklı başına gelir, sen yeterki iste
4-5 diş rendeleyip şampuanın içine attık:))) hahah gürleşiomuş bakalımDD
hoşgeldin şeker, naptın bakalım üzüntün geçti mi birazcık
bende üzgündümm kızlar düzelttii moralimii...kendi kaybeder dioruum...sende takma kafana gelince ödetirsiin sorarsın hesabını :))
bakcaz artık :)) kokmuyo ya :) mis kokuyorum:)Hahah ii bakalım işe yarar inşallah o kadar kokacaksın
yok ya durup durup ağlıyorum
sanki ilk gitmiş gibi oldum ya niye böyle oldu anlamadım..
bi arkadaşından msj atmış geldik iyiyim çok güzel burası merak etme beni diye..
ama gerçekten öyle mi bilmiyorum.arkadaştan atıyorum msj atma yazmış bişey de yazamadım o yüzden
bidaha da isteyip te msj atacağını sanmıyorum.gitti diye haber vermek için atmıştır
zor tutuyorum kendimi msj atmamak için :26:
bakcaz artık :)) kokmuyo ya :) mis kokuyorum:)
yok ya durup durup ağlıyorum
sanki ilk gitmiş gibi oldum ya niye böyle oldu anlamadım..
bi arkadaşından msj atmış geldik iyiyim çok güzel burası merak etme beni diye..
ama gerçekten öyle mi bilmiyorum.arkadaştan atıyorum msj atma yazmış bişey de yazamadım o yüzden
bidaha da isteyip te msj atacağını sanmıyorum.gitti diye haber vermek için atmıştır
zor tutuyorum kendimi msj atmamak için :26:
hadi bakalım gazan mübarek olsun şekeriimm..bende denemek istiyorum ondansordumm..
sen rapunzel olcan hee bu gidişle istanbuldan izmire at saçını kocişin tutuncak gelcek
hadi bakalım 2 leri bitirmeye az kaldı kızalr... 19 falan diycez yakında
hahaha aynen bakalım değer inş.. canımcım.. evet izmirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr uyuz oluyorum sana:)) çünkü aşkım orda ben burdaaaaa.....sen daha çok görüosunnn öööööööööööööö
hahaha aynen bakalım değer inş.. canımcım.. evet izmirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr uyuz oluyorum sana:)) çünkü aşkım orda ben burdaaaaa.....sen daha çok görüosunnn öööööööööööööö
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?