• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

ya ona ben cesaret edemedim kokuyormu gerçi sana belki gelmez yarın işyerinde arkadaşların bişi dicekmi bakalım..
kokmuyo kız:) ama ilk yaptığım için olabilir durdukça sarımsak kokusu işliycekya şampuana belki o zaman kokar. şuanda ilk kez yaptım ve sonrada normal şampuanla yıkadım. sonra saç serumu sürüdm ve kurttum şuanda sarımsak kokusu gelmedi.ailemdende sarımsak kokuyon diyen olmadı poahahaha.saçlarım seyrek azcık gürleşsin:P ben kürler sarımlakalr derken kel kalırmışım:60::60::60:

oluur olurr hayırlısıınan 6 yılda ne warrr daha uzun yılllar oluur ama siz bu kdr uzatmadan ewlenin:)) üzmüyoruum kendimi de yarın özür dilemesi bi anlam ifade etmez şu saatten itibaren göözümde kaybetti ...daa daa ne gideriim oraaya kendimi yoruupp ne de gün sayarım :S:17:

sen şimdi kırılmışsın ondan öyle diyosun, naptı bu kadar bilmiyorum da
gönlünü alınca unutursun hepsini
olmadı kırarız eniştenin kafasını ya aklı başına gelir, sen yeterki iste :1:

jasmıncım saol cnm geç oldu bıraz ama .. spoke bugun bende sendenım kavga ettık ozur fln yok valla kendıne o gore o haklı sacma sapan seyler yuzunden cok uzgunum bende :59: gelınce gorur o :41:

bende üzgündümm kızlar düzelttii moralimii...kendi kaybeder dioruum...sende takma kafana gelince ödetirsiin sorarsın hesabını :))

hoşgeldin şeker, naptın bakalım üzüntün geçti mi birazcık

yok ya durup durup ağlıyorum :(
sanki ilk gitmiş gibi oldum ya niye böyle oldu anlamadım..
bi arkadaşından msj atmış geldik iyiyim çok güzel burası merak etme beni diye..
ama gerçekten öyle mi bilmiyorum.arkadaştan atıyorum msj atma yazmış bişey de yazamadım o yüzden :(
bidaha da isteyip te msj atacağını sanmıyorum.gitti diye haber vermek için atmıştır :69:
zor tutuyorum kendimi msj atmamak için :26:

bende üzgündümm kızlar düzelttii moralimii...kendi kaybeder dioruum...sende takma kafana gelince ödetirsiin sorarsın hesabını :))

anladım cnm vallahı tuhaflastı ya sadece kendını dusunuyo asker dıye e bende burda askerlık yapıyo oldum ya üff..neyse cnm bı gelsınlerde..şurda 22 gun kaldı sıkalım dışımızı..

ama gerçekten öyle mi bilmiyorum.arkadaştan atıyorum msj atma yazmış bişey de yazamadım o yüzden :(
bidaha da isteyip te msj atacağını sanmıyorum.gitti diye haber vermek için atmıştır :69:

Canımm üzme kendini çok fazla yıpratma,bak tatbikat bitip döndükten sonra cok cok az zamanımız kalacak:69::69:

hadi bakalım 2 leri bitirmeye az kaldı kızalr... 19 falan diycez yakında:72::72::72::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

anlayabiliyorum az çok ya, ne kadar ağlama üzülme desem de fayda etmicek
ama bak mesaj atmış en azından, iyiymiş de merak etmezsin hiç değilse
arada alır belki yine telefonu.

hadi bakalım gazan mübarek olsun şekeriimm..bende denemek istiyorum ondansordumm..
sen rapunzel olcan hee bu gidişle istanbuldan izmire at saçını kocişin tutuncak gelcek:1:

hahaha aynen bakalım değer inş.. canımcım.. evet izmirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr uyuz oluyorum sana:)) çünkü aşkım orda ben burdaaaaa.....sen daha çok görüosunnn öööööööööööööö:63::63:

hahaha aynen bakalım değer inş.. canımcım.. evet izmirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr uyuz oluyorum sana:)) çünkü aşkım orda ben burdaaaaa.....sen daha çok görüosunnn öööööööööööööö:63::63:

aynennnn aynen izmir i bende kıskandım bakın şimdiii askerlermz orda izmir sana trıplıyım :60:

kısss memleketime uyuss olma vercek sevdicğini yakındaaa...
coming soon işte:72:

Back