• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

hatunlar günaydınnnnn huuu kavga ettikyaaaaaaaaaaaaaaaaa yine bıktım askerlikten yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:36::36::36::36::36:

hatunlar günaydınnnnn huuu kavga ettikyaaaaaaaaaaaaaaaaa yine bıktım askerlikten yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:36::36::36::36::36:

günaydın tatlımm noldu yine sonlara geldikçe sabır da tükendi artıık amaa az kaldıı canımm bitiyoor artııık !!!!:72::72::72:

yasemincim cnm olurmu kıs nie küseyim canımsınız siz bnm ben protesto ediyorum yöneticileri hiiiç yardımcı olmuolar bana bende artık bişi yazmıorum :37:

hhmmm anladım şeker tamam ozaman..bende aşağıda görüom hep seni ama katılmayınca dedim bişeye kırıldı heralde kızceğiz kendi kendime..

bugünküü son durum:)) düün akşaam suçlu bi askerr nezaretteykeen jiletlemiş kendinii we benim sewgilimle beraber beş kişiyi muhafız olarak hastaneye yollamışlarr...o yüsdeen aramamış sabahın altısında arayıppp özür diledii dün akşaam arayamadııı için sabahın köründe aradıı:) oh be rahattladım .... üzüldüümü farketmemesii çok acı olurduuu....

Back