bugünküü son durum:)) düün akşaam suçlu bi askerr nezaretteykeen jiletlemiş kendinii we benim sewgilimle beraber beş kişiyi muhafız olarak hastaneye yollamışlarr...o yüsdeen aramamış sabahın altısında arayıppp özür diledii dün akşaam arayamadııı için sabahın köründe aradıı:) oh be rahattladım .... üzüldüümü farketmemesii çok acı olurduuu....
bugünküü son durum:)) düün akşaam suçlu bi askerr nezaretteykeen jiletlemiş kendinii we benim sewgilimle beraber beş kişiyi muhafız olarak hastaneye yollamışlarr...o yüsdeen aramamış sabahın altısında arayıppp özür diledii dün akşaam arayamadııı için sabahın köründe aradıı:) oh be rahattladım .... üzüldüümü farketmemesii çok acı olurduuu....
idare eder işte :) vakit geçmiyo aşkmla konuşamadan
hahahah Asker işte değerini bilmen laZIMbugünküü son durum:)) düün akşaam suçlu bi askerr nezaretteykeen jiletlemiş kendinii we benim sewgilimle beraber beş kişiyi muhafız olarak hastaneye yollamışlarr...o yüsdeen aramamış sabahın altısında arayıppp özür diledii dün akşaam arayamadııı için sabahın köründe aradıı:) oh be rahattladım .... üzüldüümü farketmemesii çok acı olurduuu....
hahahah Asker işte değerini bilmen laZIMP
Eveettt bendende SON DAKİKA Haberleri!!!! 1.Haberimmm İşyerinden izin aldım 17 mayıs Salı izinliyim:))))))) 2.Haber Saçım sarımsak kokmadı bugun:)))) veeee saçların uzadı yeliz yaa diyenler oldu heheheh:))))) 2. hbr ne kadar da önemsiz olsada gelişme işte yapcak bişi yok
hahahahahah hadi hadiiii,aradı die uçuyosun havada:) tatlıya bağlanacağı belliydi zaten şekercim.değeriniii biliorum ben zateen o benimkiini bilmessee wahiim olur durum :)) gencim güzelim sora üzerim :))
hihoho aynen canım kokmuorum tabi ciciyim benn:))) bu haberlerrrdee müthiiiş :)) saçının kokmaması da haha :))
hahahahahah hadi hadiiii,aradı die uçuyosun havada:) tatlıya bağlanacağı belliydi zaten şekercim.
:)) ben zaten her kawgada ayrılıorum triplerine girer sora düzelirdiim :)) büyüdüm artık öle yapmıom dediim ama hala öleymişim hehe :))
zzzzzpokeeeeeeeee bööööööööööööööööö
ya sorma çok dengesizim boş konuşuyorum hep:)) ağzım kulaklarımda heheh.. ya geceleri uyuyamıyorum artık hayal kurmaktan,çok heycanlıyım:))))))oooh yeliiz iki gündüüür ne bu neşeee :))) az kaldı diee di miiii :))))
Eveettt bendende SON DAKİKA Haberleri!!!! 1.Haberimmm İşyerinden izin aldım 17 mayıs Salı izinliyim:))))))) 2.Haber Saçım sarımsak kokmadı bugun:)))) veeee saçların uzadı yeliz yaa diyenler oldu heheheh:))))) 2. hbr ne kadar da önemsiz olsada gelişme işte yapcak bişi yok
ya baakk gördünmü bazen acele etmemek lasıımm şeker öfkeye uyup..
oooh yeliiz iki gündüüür ne bu neşeee :))) az kaldı diee di miiii :))))
allah bozmasın yelizcik..
ay çok thansk canım cım:))) yap yapp iyi oluyo valla.. izin işi tamamdır yasmiinim yaa y,hhhuuoo süpermiş benim için ikinci haberinde önemli şekerimm..ozaman bende yapıyorum hayde gazamız mübarek olsunn..
izin olayınada sevindim ii olmuş senin için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?