337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

Kızlar yarın gece hep birlikte Eskişehire gidiyoruz malum
Hepiniz misafirimsiniz, harika bi gün olacak bizim için

Son düzenleme:

ooo wakeupcaallıımm hoşgeldin aşk pıtırcığıı
ne güzel geçmiş hafta sonun..
mutluluğunuz daim olsun şeker..

evet kızkardeşinin evli olması gerekiyor evci çıkarması için..

hadi bakalımmm öle olsunn benim casio 28 gün 2 saat dio ne biliyim..
amaannn ha öle ha böle 17 mayıs saat 9 kurtuluş günümüzzz dimi tatlımmm
hahahah aynen:)) ben düşündümde,aşkitoya bugun dedimki o gün için izin alamadım vermio şerefsixz kadın dedimppp amaaaaaaaaaaaaa o gün sabah kısmetse kardeşi havaalanına gidecdek almaya... bende gidicem onunla birden çıkıcam ceeee eee dieeeeeeee:)

yazık yapmasaydın kıısss çocuğaa üzülmüştür bee..
bende düşünüyorum acaba havalimanınamı gitsemm yoksaa evdemi karşılasamm ayyy çok kararsızımm..benim eşim sabihaya incek senin atatürk havalimanınamı cnm?

sağolun aşk ptırcıkları ozmn benımkı bana süprüüz fln yapmayı planlıyor olabılır yakaldım 18ınde orda olurum dıyo sureklı.ama belkıde doğrdur bılemedım

ay ben giderim havalmnına ay orda srılcam inşallah ya:))))))) üzüldü tabi bari öğlen yemepe çıkmaya izin al dedi bende vermio işte kıl ded,m hehehheheeh........... evet atatürk canım... git gti evde her zaman kucaklaşırsın:))

Jasmin izmir de canım benımkı..bılmıyorum ki öyle dedi kandırıyomu bılemedım yesılımsı evt cnm aslnda bende oyle duymuştum 18 mayıs dıye.belkı suprz dusunuyodr fılan dedm bende bebsler hayallere daldım kendı kendıme

ayy afedersin cnm ben biras balığım doru seninki izmirdeydi hatırladımm.
sana süpriz yapcak heraldee ya inşş.. öledir öle olmasada 1 gün sora senindirr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…