Selam kızlaarr...nasılsınız bakimm.kızlar hıç izin kullanmadan tam teskere alma tarihimiz 16 mı 17 mayıs mı ?
benim kocişimde 16 mayıs gece 00:00 olduğunda bırakacaklarını söyledi..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam kızlaarr...nasılsınız bakimm.kızlar hıç izin kullanmadan tam teskere alma tarihimiz 16 mı 17 mayıs mı ?
iiiyyiz sen nasılsın bakalım yasmin:) çilek yiyorum gelin birlikte yiyelim:)))iyiakşamlar şekerler:79:
nasılsınız ne var ne yok..
ben geldim eveet, döndüm sevgilimin yanından malesef
neresinden başlasam nasıl anlatsam bilmiyorum ama mükemmel bi haftasonuydu.
ablasıyla tanıştım, nişanlısıyla tanıştım. çok heyecanlıydı ama çok iyi anlaştık.
sevgilimi o kadar çok özlemişim ki yapıştım koluna bırakmadım hiç.
bu haftasonu sana 10 kat daha aşık oldum dedi bana![]()
gitmeye 2 saat kala durgunlaştı noldu dedim anlatmadı sıkıştırdım biraz
gidiceksin birazdan üzülüyorum dedi sesi ağlamaklı, ben de daynamadım tabi
ayrılmak çok çok zordu, az kaldı dedim ,bitiyor dedim ona moral verdim ama ben daha kendime gelemedim..
en güzel yanı birbirimize tekrar tekrar aşık oldukk![]()
öyle işte geldi geçti çok çabuk, biticek ama çok az kaldı
iiiyyiz sen nasılsın bakalım yasmin:) çilek yiyorum gelin birlikte yiyelim:)))
iiiyyiz sen nasılsın bakalım yasmin:) çilek yiyorum gelin birlikte yiyelim:)))
canım senin adına çok sevindim,
Sevgilin haftasonu evci olarakmı çıkıyor. Evci çıkması için bekar kardeşi yetmiyormu benim sevgilime evli kardeş evci çıkarabilir demişler
Kardeşi ile yemin törenine gitmek istiyoruz 29 nisanda Birde bildiğin bir pansiyon otel varmı?
yok şaşma değil o:)) farkettimde... casio saatle aynı gidio:):))buarada yelizim senin sticker şaşmışş yaffsss 27 günn olmuşş...
düzelttimbuarada yelizim senin sticker şaşmışş yaffsss 27 günn olmuşş...
yok şaşma değil o:)) farkettimde... casio saatle aynı gidio:):))
ooo wakeupcaallıımm hoşgeldin aşk pıtırcığıı
ne güzel geçmiş hafta sonun..
mutluluğunuz daim olsun şeker..
hahahah aynen:)) ben düşündümde,aşkitoya bugun dedimki o gün için izin alamadım vermio şerefsixz kadın dedimhadi bakalımmm öle olsunn benim casio 28 gün 2 saat dio ne biliyim..
amaannn ha öle ha böle 17 mayıs saat 9 kurtuluş günümüzzz dimi tatlımmm![]()
hahahah aynen:)) ben düşündümde,aşkitoya bugun dedimki o gün için izin alamadım vermio şerefsixz kadın dedimppp amaaaaaaaaaaaaa o gün sabah kısmetse kardeşi havaalanına gidecdek almaya... bende gidicem onunla birden çıkıcam ceeee eee dieeeeeeee:)
sağolun aşk ptırcıklarıozmn benımkı bana süprüüz fln yapmayı planlıyor olabılır yakaldım
![]()
18ınde orda olurum dıyo sureklı.ama belkıde doğrdur bılemedım
![]()
ay ben giderim havalmnına ay orda srılcam inşallah ya:))))))) üzüldü tabi bari öğlen yemepe çıkmaya izin al dedi bende vermio işte kıl ded,m hehehheheeh........... evet atatürk canım... git gti evde her zaman kucaklaşırsın:))yazık yapmasaydın kıısss çocuğaa üzülmüştür bee..
bende düşünüyorum acaba havalimanınamı gitsemm yoksaa evdemi karşılasamm ayyy çok kararsızımm..benim eşim sabihaya incek senin atatürk havalimanınamı cnm?
18 mayıs olanda var bebiş..sağolun aşk ptırcıklarıozmn benımkı bana süprüüz fln yapmayı planlıyor olabılır yakaldım
![]()
18ınde orda olurum dıyo sureklı.ama belkıde doğrdur bılemedım
![]()
Jasmin izmir de canım benımkı..bılmıyorum ki öyle dedi kandırıyomu bılemedımyesılımsı evt cnm aslnda bende oyle duymuştum 18 mayıs dıye.belkı suprz dusunuyodr fılan dedm bende bebsler hayallere daldım kendı kendıme
![]()
![]()