337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

hoşgeldin canım..kalan zaman daha çabuk geçer inşallah bak gördün sevdiğini

gitmesi güzel de onu arkada bırakmak çok zor geldi ya.
onlar için de çok zor, haklılar belki de bilmiyorum, az kaldı dayan tatlımm

canım senin adına çok sevindim,

Sevgilin haftasonu evci olarakmı çıkıyor. Evci çıkması için bekar kardeşi yetmiyormu benim sevgilime evli kardeş evci çıkarabilir demişler
Kardeşi ile yemin törenine gitmek istiyoruz 29 nisanda Birde bildiğin bir pansiyon otel varmı?

gitmesi güzel de onu arkada bırakmak çok zor geldi ya.
onlar için de çok zor, haklılar belki de bilmiyorum, az kaldı dayan tatlımm

dayanıyorumm artık napimm günübirlik gidince hele hiçbişey anlaşılmıyor..insanın gözü hep saatte oluyoor !! birgünü daha bitridik çook şüküür kızlaar iyi akşamlar sizee ben çıkıyorumm

Hoşgeldin canım.Güzel geçmesine çok çok sevindim.Şimdi daha cabuk geçer günler

çok sağol canımm
ablası evci çıkardı tatlım, evli olması gerekiyomuş. zaten resmi olarak evliler de düğün falan olmadı ondan nişanlı diyorum.
pansiyon oteli nerde soruyosun??

çok sağol canımm
ablası evci çıkardı tatlım, evli olması gerekiyomuş. zaten resmi olarak evliler de düğün falan olmadı ondan nişanlı diyorum.
pansiyon oteli nerde soruyosun??

Anladım canım.
Kastamonu Gölköy yada merkez olabilir gidersem kalamm gerekirse diye sordum canım

Selam kızlaarr...nasılsınız bakimm. kızlar hıç izin kullanmadan tam teskere alma tarihimiz 16 mı 17 mayıs mı ?

Selam kızlaarr...nasılsınız bakimm. kızlar hıç izin kullanmadan tam teskere alma tarihimiz 16 mı 17 mayıs mı ?

normalde 17sinde bitiyo canım..ama yol iznine göre 15-16-17 mayısta çıkmaya başlıcaklar..bazı yerlerde ise 18 mayısta bırakıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…