- 18 Ağustos 2009
- 5.162
- 3.884
- 698
ayy afedersin cnm ben biras balığım doru seninki izmirdeydi hatırladımm.
sana süpriz yapcak heraldee ya inşş.. öledir öle olmasada 1 gün sora senindirr![]()
sorun degl bebısım sende ızmır deydın dımı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy afedersin cnm ben biras balığım doru seninki izmirdeydi hatırladımm.
sana süpriz yapcak heraldee ya inşş.. öledir öle olmasada 1 gün sora senindirr![]()
ay ben giderim havalmnına ay orda srılcam inşallah ya:))))))) üzüldü tabi bari öğlen yemepe çıkmaya izin al dedi bende vermio işte kıl ded,m hehehheheeh........... evet atatürk canım... git gti evde her zaman kucaklaşırsın:))
sorun degl bebısım sende ızmır deydın dımııns cnm :98:
benim eşimde izmirde.. ama listeler asılmamış hala... arkadaşo çavuş o görmüş 17 mayıs diye,yoksa hbrmız yok dah yani..Jasmin izmir de canım benımkı..bılmıyorum ki öyle dedi kandırıyomu bılemedımyesılımsı evt cnm aslnda bende oyle duymuştum 18 mayıs dıye.belkı suprz dusunuyodr fılan dedm bende bebsler hayallere daldım kendı kendıme
![]()
![]()
aynen canım ya,,, zay zaten izmire geldimde seni aramadıma çok pişmanım vallaa
du ozamannn bende gitceğimi sölemedim bende çat kapı gideyim süpriz yapayımm beraberce eve gelirizz soraaa
seninkide sabaihaya inseydi karşılaşırdık havalimanında yelizim..
benim eşimde izmirde.. ama listeler asılmamış hala... arkadaşo çavuş o görmüş 17 mayıs diye,yoksa hbrmız yok dah yani..
aynen canım ya,,, zay zaten izmire geldimde seni aramadıma çok pişmanım vallaa![]()
hmm anladım yesılımsı saol cnm ..ozmn ıkımız burdan jasmınn oldugu yere selam yollayalım .. :92:![]()
ben onlar yerinee izmirimm yerine aldım selamlarınızııı aleyküm selammmm şekerler..
yeşilimsinin askeri bizim eve 5 dklık mesafede seninkide yarım saat 40 dk cnmm![]()
ayyy yer değiştirelim miiii jasmiinnn :78:![]()
hadi canımmm:))))))) sanki tanıcan benidebaşka sefereymiş artık kısmet cnm..bende geçen halkalıya geldim toki akasyaya hep bakındım dönüşte belki senle karşılaşırız die![]()
hadi canımmm:))))))) sanki tanıcan benide
tanırmısın kızzzzzzzzz? ben tanırım:)
hahah normal yani tepkisi:)))aaa saçındannn tanırımm valla..
arkadaşım oturuyor orda ona soruyorum oda bana deliymişim gibi bakıo haliylee![]()
hahah normal yani tepkisi:)))![]()
burdan yap canımyaaffss bende stickerımı sizin gibi yapaym gün gün saysın dedim ama format kabul etmiooo uyuz oldumm![]()
al tabi lazım sana kilo az bişi:)yeşilimsii çilek dedinn hatırlattın bi kiloya yakın çilek yemişiimdir :)) çook sewerim zatenn :)) bööf kilo alıorum![]()
al tabi lazım sana kilo az bişi:)