• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

Kızlar yarın gece hep birlikte Eskişehire gidiyoruz malum:9::9::9::9:
Hepiniz misafirimsiniz, harika bi gün olacak bizim için:62::62:

Son düzenleme:
ben geldim eveet, döndüm sevgilimin yanından malesef :(
neresinden başlasam nasıl anlatsam bilmiyorum ama mükemmel bi haftasonuydu.
ablasıyla tanıştım, nişanlısıyla tanıştım. çok heyecanlıydı ama çok iyi anlaştık.
sevgilimi o kadar çok özlemişim ki yapıştım koluna bırakmadım hiç.
bu haftasonu sana 10 kat daha aşık oldum dedi bana:69:
gitmeye 2 saat kala durgunlaştı noldu dedim anlatmadı sıkıştırdım biraz
gidiceksin birazdan üzülüyorum dedi sesi ağlamaklı, ben de daynamadım tabi :14:
ayrılmak çok çok zordu, az kaldı dedim ,bitiyor dedim ona moral verdim ama ben daha kendime gelemedim..
en güzel yanı birbirimize tekrar tekrar aşık oldukk:69:
öyle işte geldi geçti çok çabuk, biticek ama çok az kaldı

ooo wakeupcaallıımm hoşgeldin aşk pıtırcığıı:nazar::nazar:
ne güzel geçmiş hafta sonun..
mutluluğunuz daim olsun şeker..

canım senin adına çok sevindim, :64:

Sevgilin haftasonu evci olarakmı çıkıyor. Evci çıkması için bekar kardeşi yetmiyormu benim sevgilime evli kardeş evci çıkarabilir demişler:(
Kardeşi ile yemin törenine gitmek istiyoruz 29 nisanda Birde bildiğin bir pansiyon otel varmı?

evet kızkardeşinin evli olması gerekiyor evci çıkarması için..

hadi bakalımmm öle olsunn benim casio 28 gün 2 saat dio ne biliyim..
amaannn ha öle ha böle 17 mayıs saat 9 kurtuluş günümüzzz dimi tatlımmm:72:
hahahah aynen:)) ben düşündümde,aşkitoya bugun dedimki o gün için izin alamadım vermio şerefsixz kadın dedim:Pppp amaaaaaaaaaaaaa o gün sabah kısmetse kardeşi havaalanına gidecdek almaya... bende gidicem onunla birden çıkıcam ceeee eee dieeeeeeee:)

hahahah aynen:)) ben düşündümde,aşkitoya bugun dedimki o gün için izin alamadım vermio şerefsixz kadın dedim:Pppp amaaaaaaaaaaaaa o gün sabah kısmetse kardeşi havaalanına gidecdek almaya... bende gidicem onunla birden çıkıcam ceeee eee dieeeeeeee:)

yazık yapmasaydın kıısss çocuğaa üzülmüştür bee..
bende düşünüyorum acaba havalimanınamı gitsemm yoksaa evdemi karşılasamm ayyy çok kararsızımm..benim eşim sabihaya incek senin atatürk havalimanınamı cnm?

sağolun aşk ptırcıkları :70: ozmn benımkı bana süprüüz fln yapmayı planlıyor olabılır yakaldım :23: :9: 18ınde orda olurum dıyo sureklı.ama belkıde doğrdur bılemedım :52:

yazık yapmasaydın kıısss çocuğaa üzülmüştür bee..
bende düşünüyorum acaba havalimanınamı gitsemm yoksaa evdemi karşılasamm ayyy çok kararsızımm..benim eşim sabihaya incek senin atatürk havalimanınamı cnm?
ay ben giderim havalmnına ay orda srılcam inşallah ya:))))))) üzüldü tabi bari öğlen yemepe çıkmaya izin al dedi bende vermio işte kıl ded,m hehehheheeh........... evet atatürk canım... git gti evde her zaman kucaklaşırsın:))

Jasmin izmir de canım benımkı..bılmıyorum ki öyle dedi kandırıyomu bılemedım :1: yesılımsı evt cnm aslnda bende oyle duymuştum 18 mayıs dıye.belkı suprz dusunuyodr fılan dedm bende bebsler hayallere daldım kendı kendıme :16: :1:

Jasmin izmir de canım benımkı..bılmıyorum ki öyle dedi kandırıyomu bılemedım :1: yesılımsı evt cnm aslnda bende oyle duymuştum 18 mayıs dıye.belkı suprz dusunuyodr fılan dedm bende bebsler hayallere daldım kendı kendıme :16: :1:

ayy afedersin cnm ben biras balığım doru seninki izmirdeydi hatırladımm.
sana süpriz yapcak heraldee ya inşş.. öledir öle olmasada 1 gün sora senindirr:48:

Back
X