bende bir 339 yareni olarak yemin törenine kadar gitmeyi düşünmüyorum daha zor olur diye gidersem ayrılamam.Gittiğinden beri kolum kanadım kırık gibi kim ararsa ağlıyorum evimin içi bomboş eşyalarını görüp ağlıyorum herşey o gün akşam gitmeden önce bıraktığı gibi duruyor hiç birşeyin yerini değiştirmiyorum offffffff ama dayanıcam biteceeeeeeekkkkkkkkkk.
oo minacımm şafak kaç bakimm
daisybety oo mina bizi unuttun mu yaa..naptın bakalım sizinn askerlik bittimi yoksaaa :))
kıslaaaarr unutmadım tabiki sizi yaa işlerden giremiyorum bu ara
amaa tabiki aklımdasınız:)
benim canım balımmmmm salı günü askerliği bitiriyor inşallah...
bugün tam 1 hafta oldu hala hastanede...
ama konuşuyoruz iyiymiş çok şükür:)
o iyi olsunda zaten bu kadar bekledik birkaç gün daha bekleriz...
şanslısın minaa şanslısııınnnnnn :)) ohhh bi kaç güne yanınnndaaa ....
slm kızlaaarr..nasılsınız?
iyiyiz esracım sen nasılsın bakalım?
bende iyiyim canım..
senin şafak bitmiş artık :)
evet canım yaa hazirana kadar bekleyeceğim derken çok şükür mayısta yanımda :)düşündükçe nasılll mutlu oluyorum:)
seni eşşek seni yazık deilmi çocuğa ii olmuş sivilce çıkmışya ama niye öyle diyosunama iyi güldüm of çok kötüyüm galiba
içimizde var şeytanlık ne yapalım dime ama
hesabını sorar ama :)[/QUOTE
ohh ne güzel :) ameliyat oldu dime?nasılmış?
oldu canım oldu...iyiymiş çok şükür ama her ihtimale karşı iyileşmesinde aksaklık yada sorun olmaması açısından salı gününe kadar burada kalacaksın demişler
kalsın tabi ya..hemen iyileşir inşallah :)
geçmiş olsun tekrardan canım..
yemin törenine gidemedim diye ne ağlamıştım :)
alışırlar ama biraz zaman alıcak tabiki
evet canım yaa hazirana kadar bekleyeceğim derken çok şükür mayısta yanımda :)düşündükçe nasılll mutlu oluyorum:)
daisy24 naber şekerimm ?? istanbulda havalar nasıl dün sevgilime yagmurlugu giydirip yağmurun altında 1 saat nöbet tutturmuşlaar hiç mi insaf yok bu insanlarda ben anlamıyorumm !!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?