Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam canım çalışıyorum arada tatil programları yapıyorum eee şafak doğan güneş demeye az kaldı nede olsa:79:
bugün hava güzel ama dün feciydi hakketen benim askerimde izmir'de nöbet tutarken çok zorlanmış ama artık takmıyoruz işte dediğim gibi az kaldı bunlarda insaf olsa gönüllü askerlik vs olurdu ahhh ahhh ama bizde yedik askerliği artık buda bitiyor işallah dönünce bişeyler yaparlar bizim için değilmi?
kıslar napıyosunuz ya çooooooookkkkkkkk sıkıldım yaaaaaaaa artık geçsin şu mayısın 17 si gelsin artık istyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm![]()
geliyoooor tatlımm geliyooooor![]()
![]()
![]()
![]()
bak nisanın ortasına geliverdiiiikk
sanki mart ayına göre daha çabuk geçti nisann![]()
![]()
ooo minacımm nasılsınn ?? önce nigdeye gidiyor demek benim beyefendi de önce nigdeye gidicekmiş sonra yanıma gelicekmiş !! ne varsa sanki bu niğdedeee hıhhh :))
valla bilmiyorum oda sıkıldı gecsin artık yaaaaaaa bende çeyiz hazırlıklarına başladım alıyorum bişiler ütü mutfak robotumu alcm bornoz takımı alcm yarın da büyük ihtimal eylül de evlencez hazirandada nişan olckkkk jet hızızla olck sanırımmmmmmmmm![]()
canım iyi diyelim iyi olsun..
dokunsalar ağlayacak gibiyim
annecikleri babacıkları var şekerim daha ne olsun:)
hem önce baba ocağına gitmek lazımmış...
gerçi düşündüğümde hak veriyorum bende anne olsam oğlumun önce yanıma gelmesini isterdim..en az bizim kadar endişeli bir bekleyiş içindeler çünkü...ilk önce onların hakkı
evet canım yaa hazirana kadar bekleyeceğim derken çok şükür mayısta yanımda :)düşündükçe nasılll mutlu oluyorum:)
aynen citl bizde jet hızıyla düşünüyoruz bakalımm kısmet olur inşalah..english homede % 50 indirim var..oradan pike takımı aldım bende çok hoş şeyler var orada ve fiyatları da uygunn ihtiyacın varsa git bak derimmm
ama çok masraf kız tarafı olmak daha zor küçük küçük şeyler bi dünya para ediyor !!
ay hayatım aldım nevresim takımı bornoz ütü mutfak robotu süpürge alcmmm daha eksik var bunları bi alım gelincede beyaz eşyayı alczz![]()
Allah kolaylık versinn sana..artık koyarsın sende çeyizlerinii :)) çeyiz bölümü varya KK'da arada oraya da bakıyorumm benn..ne çok şey almışlaar yaa![]()
![]()
bizim gibi gün saydımı onlar sankii..ama neyse benimkisi bikaç gün sonra hemen gelicem ankaraya diyoor..sen bilirsin dedimm ister gel isteeer sonra gel dedimm..acayip bozuldu ohh![]()
![]()
![]()
Minacım çok geçmiş olsun gözün aydın kavuşuyomuşsun askerine![]()
İyi yapmışsın canım ağzına sağlık:)
zaten yeterince pohpohlandılar gelincede aynı şeyi umuyorlar sanırım:)
ay ewt ya baktıkm anam ne çok şey var alınacak yaaaa sen aldınmı başka şeylerrr![]()
Selam herkese![]()
hoşgeldin şekerimmm yaa kızlaaar hep benim çıkış saatimde toplanıyosunuzki olmazki amaa![]()
aldım canım bende yemek takımı çatal bıçak tencere takımı tefalden düdüklü tencere ütü tost makinesi yatak örtüsü bunları aldım ödedim dee kurtuldumm..ama nevresim takımı filan hiç almadım daha onlar var..yine sayınca baya bişey almışım bende :))
evet evli arkadaslar siz ne diyosunuz bu duruma tavsiyelerinizi bekliyoruuz
gereksiz şeylerle evi doldurmak istemiyorumm..az öz olsunn dimi ama ???