337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

339. dönem yarenleriii şimdiden gidip görmek istiolar...yazıık yaa ...tez zamanda alışırlar umarım ...

yemin törenine gidemedim diye ne ağlamıştım :)
alışırlar ama biraz zaman alıcak tabiki

yemiin törenii ayrı bişiy ben okuldan mazeret iznii alıp gittim milli eğitimden onaylı :) öle gittim :)
ama onnara bu haftaa filan gitmeyi tawsiye etmediim( hiç alışamazlarkiii ( her gidiş dönüş başa dönmek demek ki onnar şu an baştalar

offf yaa ben hiç gidemedim yaaama yemin töreni daha bi önemli sanki bebegim bana yoklugunu herkes kucaklaşırken cok hisstettim dedi cok kötü olmustum

WEE şafak 32 olduu :)))) ayh geçsin şu iki günde 29 demek istiorum ( iyi geceler kızlarrr ...

339. dönem yarenleriii şimdiden gidip görmek istiolar...yazıık yaa ...tez zamanda alışırlar umarım ...

bende bir 339 yareni olarak yemin törenine kadar gitmeyi düşünmüyorum daha zor olur diye gidersem ayrılamam.Gittiğinden beri kolum kanadım kırık gibi kim ararsa ağlıyorum evimin içi bomboş eşyalarını görüp ağlıyorum herşey o gün akşam gitmeden önce bıraktığı gibi duruyor hiç birşeyin yerini değiştirmiyorum offffffff ama dayanıcam biteceeeeeeekkkkkkkkkk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…