337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

wakeupcall kuzum napıyon tatlişkomm,az kaldı demi sen ne zaman çıkıyodun yola bakiim?:78:

wakeupcall kuzum napıyon tatlişkomm,az kaldı demi sen ne zaman çıkıyodun yola bakiim?:78:

napim tatlımm yarın gece 23.15te otobüsüm kalkıyor yuppiii

sevgilime dedim ben gelmiyorum çok moralim bozuk aglıcam şimdi
noldu dedi telaşlı telaslı
yüzümde kocaman sivilce çıktı cok cirkinim bu halde nasıl karşına cıkarım dedim
kafanı kırıcam senin bi gel dedi bagırdı bana
ay iyi güldüm, ama cidden yüzümde sivilce çıktı stresten midir nedir ya

ayy yazık yaa :)
sana ceza çıkmış işte o sivilce :))

:))) bende giderseem mıncık mıncık edceeem amaa 2 hafta soraa gidiicem daha çook warr

zaman çok çabuk geçiyo valla, biz2 hafta önce planlıyoduk bu haftayı geldi bilee=)
uff çabucak geçmese keşkee(
bi gitsek mıncık mıncık etsek onları dimiii

zaman çok çabuk geçiyo valla, biz2 hafta önce planlıyoduk bu haftayı geldi bilee=)
uff çabucak geçmese keşkee(
bi gitsek mıncık mıncık etsek onları dimiii

ewet ewettt zaten tel da sölüoorum :)) kendimi mıncıklatcam sana dio :))) üüüüf özlediiim bu hafta sonu tatilimdee yoook zaten ((

selam canlar :79: şafak olmuş cart curt napıyosunuz bakım spookeee ve jasmın uzulmeyn 2hafta var dıye..bakın ben ve benım gıbıler hıc goremyo,siz ne guzel mehtap 14 deyin gıtsın

selam canlar :79: şafak olmuş cart curt napıyosunuz bakım spookeee ve jasmın uzulmeyn 2hafta var dıye..bakın ben ve benım gıbıler hıc goremyo,siz ne guzel mehtap 14 deyin gıtsın

tabi cnm allaha şükürler olsun..
seninkide bi ayrı olcak cnm özlem dolu sarılcaksınız birbirinize 17 mayıs günü

tabi cnm allaha şükürler olsun..
seninkide bi ayrı olcak cnm özlem dolu sarılcaksınız birbirinize 17 mayıs günü

evet cnm alıştık artık hem bukadr bekledık 1 aycık dha sabrederz o gün artık kim tutar şafımuyu ımkan varken gıdın tbıkı canm bzm yerımzede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…