337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

normaldee yorgunum hastayıım sizi gördüüm keyiflendimmm motiwe oldum :)) ebrullyy alıştın mı tekrar gidişine sewdiceğininn ???

normaldee yorgunum hastayıım sizi gördüüm keyiflendimmm motiwe oldum :)) ebrullyy alıştın mı tekrar gidişine sewdiceğininn ???

alıştım canım ya normal ayrılığa devam sınavlarım vardı öyle geçti zaman çok şükür sen nasılsın iyi oldumu askerin?

yine kimsecikler yokmuşş burdaa:26:

bugün sevgilime gelemiyorum diye şaka yaptım
anam çok ciddiye aldı, gelince kafanı kırıcam senin diyor
o da bana 1 nisanda yapmıştı gıcık, ödeştik işte
tam birbirimizi bulmuşuz biz yaa

selam kızçelerr :79: :82: şafak atarsaa 32 Ispartaa evet bayanlarr artık 1 ayımız kaldı şafak olmuş cart curt dıyebılırız bunuda yenı ogrendım aşkım söyledı oyle dıyolarmış amacı neyse

güzelmiş, beğendim.. bence de şafak olmuş cart curt, kim takar gerisini?

4 ay çok kolay geçti gibime geliyor ama bu son bir ay neden bu kadar zor geçiyor? bebeğimi o kadar çok özledim ki :98: herşey üstüme üstüme geliyor. bunalıyorum daralıyorum. depresyondayıııııımmmmm :84: nasıl dayandık bu ayrılığa hala şaşıyorum son sözü hala kulaklarımda çınlıyor. vedalaşırken sarıldı ve doyamadım ben bitaneme dedi çok şükür ki bebek var yoksa bunalıma falan girerdim herhalde az kaldı... çok az...

canım zamana odaklanmayacaksın..
geçsin bitsin dersen geçmez bitmez..
hep başka uğraşlar bulacaksın, işte o zaman bir bakmışız yanımızdalar

kızlar süpersiniz gece gece koptum şafak comolokko,cart curt yeni duydum bu terimlerihakkaten comolokko-komolokko-bittikobitti gitti 1 ay kaldıııı

kızlar selam nasılsınız?eskisi gibi sohebt yok burda yaa ne oldu bize.şafak azaldıkça kopuyomuyuz burdan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…