337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

ayy çok kötüsüüüüüün, yazık çocuğa ama yaa
sonra söyledin mi şaka olduğunu

yok kız söylemedim yoksa kıyamet kopardı
ama gerçekten kötü oluyodum..tam şaka değildi sadece birazcık abartmıştım :)
o da çok korktu ama yaa hala söyler
ne yapacağını şaşırmıştı :)))

Son düzenleme:

hala söylemedin mi o da nasıl korkmuşsa artık unutamamış

söledinmi çocuğa şakaydı die ? hain senikıslar ya böle kunuşunca insanın aşkı depreşiyo ama bak daha şurda kaç gün önce gördüm ama acayip özledim yine

halinize şükredin yaa bak ben 4.5 aydır görmüyorum
öyle oluyo ya görüp ayrılınca hiç görmemiş gibi oluyosun

aaa arzu gelmiiişş :)
arzu nasılsın canım?
enişte döndü mü artık,yada kaç gün kaldı? :44:

ewet ben geldiim iyiyim canım nasıl olayım aşkitom bu sabah gitti 7 gün gece gündüz beraberdik çok güzeldi işte baya hasret giderdik

wakeupcall kız sevgilini başka erkeğin kollarına bırakma herkese aynı şey olmuş nedense ilk beraber uyuduğumuzda bende sabaha kadar uyumayıp izlemiştim

valla esracım sana helal olsun az değil 4,5 ay, ben nerdeyse 2 ay olcak diye isyan ediyorum, şükretmek lazım..

gerçi görünce de ayrılması çok zor. şimdiden beyfendi ayrılırken ağlamak yok bak ona göre dedii.
ama nasıl ağlamimm, onu arkanda bırakmak o kadar zor kii

Son düzenleme:

şükrediyom zaten kuzum ya sizede üzülüyorum ama napiim bi siz varsınız beni anlayabilen o yüzden size anlatıyom derdimi,dün oceana da dedim keşke siz de görebilseniz gidip gelebilseydiniz,böle bile bile yazmak rahatsız ediyo inanın beni ama bi tek siz varsınız herkese boş geliyo neymiş bizimki askerlikmi yapıyomuş gelirmiş bide dermiş hasret çektim die bilmem ne bilmem ne,insanın yakın çevresi bile anlayamıyo sadece yaşayan biliyo bu durumu ,çok lüks askerlik yapmış bölede olurmuymuş alla alla size ne kardeşim demi amaoff gelsinler artık:97::98::97::98::97::98::78::78:

Allah kavuştursun tatlımm..hasret giderdiniz ne güzell.

sevgilimi başka erkeğin kollarına bırakmak istemiyorummmm hahaha

allah kavuştursun yavruşşnapıyon?

olsun canım ayrılmak zor olsa da görüyosun sonuçta ve ondan sonra günler daha kolay geçer..
şimdi bana günler o kadar zor geçiyo ki anlatamam..başlarda daha kolaydı ama özlem arttıkça bi o kadar da zor geçiyo..şimdi de günler geçmesin diye dua ediyorum.2 hafta sonra aşkm tatbikata gidicek ve 2 hafta sesini bile duyamıcam..sende benim gibi olanları düşünüp te ağlama sakın.bak aşkını görceksin ve ondan 1 ay sonra bitecek zaten

günler hemen geçsin dua et kız, hemen tatbikat gelsin geçsin işte. 2 haftacık dişini sıkıcaksın sonra bittiiii..gerekirse hep birlikte ağlarız zırlarız

yok canım benim..bize anlatıcaksın tabiki.bizi bizden başka kimse anlayamaz ki
biz böyle diyoruz diye sizlerde yanlış anlamayın..kimseye derdini anlatamıyosun,anlatsan da anlamıyolar ki zaten..
şimdi ben herkese çok özledim diyorum ama amaan 1 ay kalmış diyolar..o 1 ay bana şimdi o kadar uzun geliyo ki anlatamam

Son düzenleme:
Allah kavuştursun tatlımm..hasret giderdiniz ne güzell.

sevgilimi başka erkeğin kollarına bırakmak istemiyorummmm hahaha

allah kavuştursun yavruşşnapıyon?

saolun canlarım amiiin Allahım hepimizi kavuştursun sevdiklerimize:26:napiiim yalnızlığa alışmaya çalışıorum tekrar ya bi yerdede iyi oldu gittiği hergün yemek bulaşık amaaan çok zor işler valla evlenmekten vazgeçtim sırf bu yüzden hergün öle yemek temizlik falan yaptığımı düşünemiorum

günler hemen geçsin dua et kız, hemen tatbikat gelsin geçsin işte. 2 haftacık dişini sıkıcaksın sonra bittiiii..gerekirse hep birlikte ağlarız zırlarız

valla canım bitsin diye dua ediyorum ama o 2 hafta nasıl olcak bilmiyorum.çok gözümde büyüyo
günler çabuk geçsin diye mi dua etmeliyim yoksa geçmesin diye mi bilemiyorum :26:

valla canım bitsin diye dua ediyorum ama o 2 hafta nasıl olcak bilmiyorum.çok gözümde büyüyo
günler çabuk geçsin diye mi dua etmeliyim yoksa geçmesin diye mi bilemiyorum :26:

çabucak geçsin diye tabiki,, gelsin geçsin
ama önce şu 5 gün geçsin yaa daha pazartesi bitmedi. uff salı, çarşamba, perşembe, cuma var daha yaa offfff:95:

:)) cumartesi mi gideceksiniz siz yoksa cuma akşamı falan mı?

ben istanbuldan cuma akşamı çıkıcam otobüsle, abla ve enişte samsundan geliyor. onlarda gece 3te falan çıkcak yola. 5 saat sürüyormuş ordan..ortada buluşcaz işte=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…