• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

off kızlar bnmkıde aradı bıraz öncee :66: ama sesi çok yorgun bitkindii yat kalk şınav çek yaptırıolarmş komple bölüğe sabahtan beriii ama dedim olsun aşkm göbeğini istemıodun gider işte dedim de güldüü :69:

çok şükür bugunde duyabldım sesini yavrumun yaaa :31:

askerim aradı sesi duymak öyle iyi geliyorki nasıl özlemişim ya ayın1-2 gibi dagıtım yerlerimiz belli olur dedi

bizimkinin annesi calısıyor her zman yardımcı olmustur annesine banada diyor evlenelim ben sanada yardım ederim diyor ama sesi içim parçaladı yaa offf offf :(((

bnmkıde yapar cnm bana hep yardım eder biizm evdede bılıorum yapar dıokı evlenıncede sana yardım etcm ev işi hemen bıtsınki bnle ilgilenmeye vaktın olsun der hepp aşkım :66:

off kızlar bnmkıde aradı bıraz öncee :66: ama sesi çok yorgun bitkindii yat kalk şınav çek yaptırıolarmş komple bölüğe sabahtan beriii ama dedim olsun aşkm göbeğini istemıodun gider işte dedim de güldüü :69:

çok şükür bugunde duyabldım sesini yavrumun yaaa :31:

gözünaydın SeA:23::23:

kızlar bende elim telefonda bekliyorum ama eşim akşam 7 gibi arıyor sanırım yine aynı saatte arayacak çok çok özledimm kuzummm seniiii

hayatımın anlamı,ışığı aradı...:69:
muayenesi iyi gecmis 31 marta kadar spor yasakmıs...iştimalar serbest...:60:
iyimis rahatmıs dun aksam cok yormuslar sadece..her gun banyo ımkanı varmıs.yerleri cok temızmıs....komutanları da kıyak adammıs....:66:

amannnn ne zaman bu askerlık bıtecekk bea..1 ay sonra ustaya gecınce rahat olurlar umarım yaa:72:

kızlaar hala aramadııı:43::43:ders bile anlatamadım erkenden bıraktım öğrencileri:43:zaten gözüm hep tel.de:43:yok anam yok dün 1den beri aramıyo bu çocuk:43:

cekhu bu kadar üzme kendini şöyle düşün eğer hastaysa eğitime çıkamaz o soğukta revirden ilaç verirler zaten:71:

revır e gıtseydın dedım..burda o kadar kolay degıl revır e gıtmek dedı :43: bellı kı hasta hasta egıtıme cıkacak yıne bugun :43::43:
keske dedıgın gıbı olsa:43:

kızlaar hala aramadııı:43::43:ders bile anlatamadım erkenden bıraktım öğrencileri:43:zaten gözüm hep tel.de:43:yok anam yok dün 1den beri aramıyo bu çocuk:43:

fırsat bulamamıştır yoksa ilk fırsatta yapacağı şey seni aramaktır nasıl biz tel başında bekliyorsak onlarda aynı şekil aramak için uğraşıyolar

ya da tam konuşurken salıvericektin alttan sıcak sıcak:60: ayy kötü mü dedim ya

walla yaa düşünsene sesini duyuncaa ohhhhhhhhhhhh salıomuşummm :62:

yumicim sor kızlara bnmkıde daha yeni aradı ve çok kısa konştukk azcıcık mola vermşler sabahtan beri merak etmee arar eğitimleri başlamş sıkıntı yapma ararr :73:

o usumeye tıtremeye bı de ustune mıgrenı tutmus....
mıgrenı tuttugunda asla uyuyamaz..basını ovdurur gelıp..evın ıcınde dolanır..sonra gıder evın bır yerınde uyuyakalır..berbattır onun mıgrenı :43::43: apranax vermıstık yanına,ama sanırım almamıslar ıcerı..
ılac almadan nasıl gecırdı kı:43:
nasıl uyudu:43:

saolun kızlar ama ne biliyim ya daralıyorum bayılmak geliyo içimden:58:bi sesini duysam süper olucak,akşama kadar aramassa ben ararım bi şekilde yaa meraktan öldüm:43:arayanların gözü aydın bu arada:52:

Back