Merhaba kızlar..hepinize hayırlı teskereler diliyorum. Rabbim kolaylık versin çok zor.ben nişanlıyken asker yolu bekledim ama şimdi kardeşim gitti.kardeşim daha bir zor geldi bana.eşim kütahyada askerlik yapmıştı o dönem bende orda öğrenciydim tesadif işte benim olduğum yerde askerlik yaptı.ama kardeşim ağrı doğubeyazıta gitti.çok zor geldi bize.varmı başka ağrıda askeri olan? Yemin töreni için ne yapmayı düşünüyorsunuz? Biz gideceğiz ama hava yolu saatleri uymuyor bize karayoluda uzun..kendi aracımızlada onca yolu nasıl gideriz bilemedik..off allahım yardım et ne olur.yollar açık olsunda gidelim.
inş cnm benımkıde bugun halaa arayamadı cnmm en kısa zamanda seslerini duyabılırız inş. cnm
Merhaba kızlar..hepinize hayırlı teskereler diliyorum. Rabbim kolaylık versin çok zor.ben nişanlıyken asker yolu bekledim ama şimdi kardeşim gitti.kardeşim daha bir zor geldi bana.eşim kütahyada askerlik yapmıştı o dönem bende orda öğrenciydim tesadif işte benim olduğum yerde askerlik yaptı.ama kardeşim ağrı doğubeyazıta gitti.çok zor geldi bize.varmı başka ağrıda askeri olan? Yemin töreni için ne yapmayı düşünüyorsunuz? Biz gideceğiz ama hava yolu saatleri uymuyor bize karayoluda uzun..kendi aracımızlada onca yolu nasıl gideriz bilemedik..off allahım yardım et ne olur.yollar açık olsunda gidelim.
*SeA* askeri dogu beyazıtta yanlış bilmiyorsam
ben boşunamı dıorum cnm kızlara dua edin bana kar yağışı olmasnda gidebılıyem diee inş yagmaz cnm biz uçakla gideriz muhtemelen ama zaten dırek agrıya kadar gıdemeyez nişanlm karstan geçti agrıya senın kardeşn nasıl yaptı ?
allah kolaylık versin cnm.kardeşim erzurumdan geçti.karsa ben baktım ama ankaraya dönüşte yer kalmamış.aktarmalı var dönüşte.erzurumunda gidiş saati çok abuk.siz nerden geleceksiniz?
askerim aradı çok yoruluyorlarmıs sürekli egitim diyor sesi çok canlı degildiofff canımdan parça koparsalar ancak bu kadar acır canım yaaa allahımmm kolaylık ver askerlerimizee
askerim aradı çok yoruluyorlarmıs sürekli egitim diyor sesi çok canlı degildiofff canımdan parça koparsalar ancak bu kadar acır canım yaaa allahımmm kolaylık ver askerlerimizee
seninki nerde asker cnm..kardeşim daha başlamamış eğitime.bugün başlar heralde.
mardin kızıltepede(
mardin kızıltepede(
üzülme bebeğim oluck okadar bıras hayatın zorlklarını görsünlr her işlerini biz yapıoz evde nasıl oldugunu anlasnlarda bize evişlerinde yardmcı olurlar hak verirlerr
allah kavuştursun cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?