günaydın kızlar..
bu sabah aradı yine sevgilim..dün aksam bı titreme üsüme ve terleme olmuş

çok fenaydim dün aksam dedi

ama şimdi iyiyim dedi

ama sesi hasta gibiydi

gitmedin mı revir e dedim burda o kadar kolay değil revir e gitmek dedi

oof oofff

(((((( çok sinirim bozuldu

((( inşallah bugün arar yine..
24 unde yemin töreni tarihine de kesin dedi..haftaya cuma onun yanında olucam inşallah :)
pazar gunü onu teslim ettikten sonra,haber vermişti ezine ye gidiyoruz diye..bizde yolumuzun üstü diye gittik baktık ezine ye..giderken önümüzde okul aracı gibi bir araç vardı,onu takip etmiştik hatta yolu bulmak için,o sırada bende dönüp ailesine 'acaba öndeki araçta olabilir mı?:)' demiştim..meyde gercekten öndeki aractaymis..gormuş o bizi..keske sollasaydiniz,gorurudunuz dedi..kadere bak..ezine deki askeriyeye kadar onlu arkali gitmisiz meger...
bunların bölüğüne bakan komutan aslında çok iyiymis..ama onları egiten komutan çok gaddarmis..canımızı çıkarıyor dedi..4 saat yürüyüş yaptırıyor,uzun dönemler ne yapıyorsa aynısını yapıyoruz dedi..
kantin çok uzakmis..yemeklerle yetiniyorum dedi..
günler geçmiyor dedi..senin geciyordur dedi..sen öyle san dedim..ha burdayim ha orda..İnan hiç bir farkımız yok dedim..
5 te yiyorlarmış aksam yemeklerini..
Allah tan bu düzgün çalışan ankesorlu içerde,disarda değil..rahat konuşabiliyor o yüzden..
maibeyaz in dediği gibi dün silah vermişler..çok ağır silah diyor :) nasıl tasiycaz bilmiyorum diyor..
su 28 gün çabuk geçse de bitse su acemilik biran önce..
şimdi bir de ailesini arayıp haber vermem lazım..ama ne diyecem ben insanlara..iyi demem lazım..

ama değil

hasta olmuş

oof Allah im offf