• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

Merhaba kızlar..hepinize hayırlı teskereler diliyorum. Rabbim kolaylık versin çok zor.ben nişanlıyken asker yolu bekledim ama şimdi kardeşim gitti.kardeşim daha bir zor geldi bana.eşim kütahyada askerlik yapmıştı o dönem bende orda öğrenciydim tesadif işte benim olduğum yerde askerlik yaptı.ama kardeşim ağrı doğubeyazıta gitti.çok zor geldi bize.varmı başka ağrıda askeri olan? Yemin töreni için ne yapmayı düşünüyorsunuz? Biz gideceğiz ama hava yolu saatleri uymuyor bize karayoluda uzun..kendi aracımızlada onca yolu nasıl gideriz bilemedik..off allahım yardım et ne olur.yollar açık olsunda gidelim.:59:

ben varım cnm bnm nişanlmda agrı dogubeyazttaa 1mekanıze tugayında bnm nişanlım sonunda bıtane buldum bnmle aynı yerden

inş cnm benımkıde bugun halaa arayamadı cnmm en kısa zamanda seslerini duyabılırız inş. cnm

İnşallah tatlım... :14:

Nedense içimde 150. güne gelme isteği var ondan sonrası daha kolay geçecekmiş gibi geliyor :96: Sanırım kendime teselli vermeye çalışıp ,avutuyorum :14: sadece 5 gün geçmiş olacak :36: ama bekleyip görmek istiyorum bakalım :69:

Merhaba kızlar..hepinize hayırlı teskereler diliyorum. Rabbim kolaylık versin çok zor.ben nişanlıyken asker yolu bekledim ama şimdi kardeşim gitti.kardeşim daha bir zor geldi bana.eşim kütahyada askerlik yapmıştı o dönem bende orda öğrenciydim tesadif işte benim olduğum yerde askerlik yaptı.ama kardeşim ağrı doğubeyazıta gitti.çok zor geldi bize.varmı başka ağrıda askeri olan? Yemin töreni için ne yapmayı düşünüyorsunuz? Biz gideceğiz ama hava yolu saatleri uymuyor bize karayoluda uzun..kendi aracımızlada onca yolu nasıl gideriz bilemedik..off allahım yardım et ne olur.yollar açık olsunda gidelim.:59:

ben boşunamı dıorum cnm kızlara dua edin bana kar yağışı olmasnda gidebılıyem diee inş yagmaz cnm biz uçakla gideriz muhtemelen ama zaten dırek agrıya kadar gıdemeyez nişanlm karstan geçti agrıya senın kardeşn nasıl yaptı ?

*SeA* askeri dogu beyazıtta yanlış bilmiyorsam

günaydın kızlar..
bu sabah aradı yine sevgilim..dün aksam bı titreme üsüme ve terleme olmuş :( çok fenaydim dün aksam dedi :( ama şimdi iyiyim dedi :( ama sesi hasta gibiydi :( gitmedin mı revir e dedim burda o kadar kolay değil revir e gitmek dedi :( oof oofff :((((((( çok sinirim bozuldu :(((( inşallah bugün arar yine..
24 unde yemin töreni tarihine de kesin dedi..haftaya cuma onun yanında olucam inşallah :)
pazar gunü onu teslim ettikten sonra,haber vermişti ezine ye gidiyoruz diye..bizde yolumuzun üstü diye gittik baktık ezine ye..giderken önümüzde okul aracı gibi bir araç vardı,onu takip etmiştik hatta yolu bulmak için,o sırada bende dönüp ailesine 'acaba öndeki araçta olabilir mı?:)' demiştim..meyde gercekten öndeki aractaymis..gormuş o bizi..keske sollasaydiniz,gorurudunuz dedi..kadere bak..ezine deki askeriyeye kadar onlu arkali gitmisiz meger

ben boşunamı dıorum cnm kızlara dua edin bana kar yağışı olmasnda gidebılıyem diee inş yagmaz cnm biz uçakla gideriz muhtemelen ama zaten dırek agrıya kadar gıdemeyez nişanlm karstan geçti agrıya senın kardeşn nasıl yaptı ?

allah kolaylık versin cnm.kardeşim erzurumdan geçti.karsa ben baktım ama ankaraya dönüşte yer kalmamış.aktarmalı var dönüşte.erzurumunda gidiş saati çok abuk.siz nerden geleceksiniz?

askerim aradı çok yoruluyorlarmıs sürekli egitim diyor sesi çok canlı degildi :( offf canımdan parça koparsalar ancak bu kadar acır canım yaaa allahımmm kolaylık ver askerlerimizee:25:

allah kolaylık versin cnm.kardeşim erzurumdan geçti.karsa ben baktım ama ankaraya dönüşte yer kalmamış.aktarmalı var dönüşte.erzurumunda gidiş saati çok abuk.siz nerden geleceksiniz?

istanbul ataturk havaalından gideris buyuk ihtımal cnku bize yakın olan orası direk kars a uçarıs muhtemelen nişanlm gibi ordan da agrıya geçeriz :18: çok dandk biyere attılar yaaaa uffffff :50:

askerim aradı çok yoruluyorlarmıs sürekli egitim diyor sesi çok canlı degildi :( offf canımdan parça koparsalar ancak bu kadar acır canım yaaa allahımmm kolaylık ver askerlerimizee:25:

seninki nerde asker cnm..kardeşim daha başlamamış eğitime.bugün başlar heralde.

günaydın kızlar..
bu sabah aradı yine sevgilim..dün aksam bı titreme üsüme ve terleme olmuş :( çok fenaydim dün aksam dedi :( ama şimdi iyiyim dedi :( ama sesi hasta gibiydi :( gitmedin mı revir e dedim burda o kadar kolay değil revir e gitmek dedi :( oof oofff :((((((( çok sinirim bozuldu :(((( inşallah bugün arar yine..
24 unde yemin töreni tarihine de kesin dedi..haftaya cuma onun yanında olucam inşallah :)
pazar gunü onu teslim ettikten sonra,haber vermişti ezine ye gidiyoruz diye..bizde yolumuzun üstü diye gittik baktık ezine ye..giderken önümüzde okul aracı gibi bir araç vardı,onu takip etmiştik hatta yolu bulmak için,o sırada bende dönüp ailesine 'acaba öndeki araçta olabilir mı?:)' demiştim..meyde gercekten öndeki aractaymis..gormuş o bizi..keske sollasaydiniz,gorurudunuz dedi..kadere bak..ezine deki askeriyeye kadar onlu arkali gitmisiz meger...
bunların bölüğüne bakan komutan aslında çok iyiymis..ama onları egiten komutan çok gaddarmis..canımızı çıkarıyor dedi..4 saat yürüyüş yaptırıyor,uzun dönemler ne yapıyorsa aynısını yapıyoruz dedi..
kantin çok uzakmis..yemeklerle yetiniyorum dedi..
günler geçmiyor dedi..senin geciyordur dedi..sen öyle san dedim..ha burdayim ha orda..İnan hiç bir farkımız yok dedim..
5 te yiyorlarmış aksam yemeklerini..
Allah tan bu düzgün çalışan ankesorlu içerde,disarda değil..rahat konuşabiliyor o yüzden..
maibeyaz in dediği gibi dün silah vermişler..çok ağır silah diyor :) nasıl tasiycaz bilmiyorum diyor..
su 28 gün çabuk geçse de bitse su acemilik biran önce..
şimdi bir de ailesini arayıp haber vermem lazım..ama ne diyecem ben insanlara..iyi demem lazım..:( ama değil :( hasta olmuş :( oof Allah im offf

benmkide çok yoruluyomuş 7 kaadr herşeyi hazır olması gerekiyomuş traş yatak felan yorulmuş garibim ya yanlarında olabilsek

acaba benım sevgilimde eğitime basladımı? acaba yoruyolarmı hayatımı? sesı pek canlı gelıodu dün akşam ama şimdi kimbilir napıo:43:

üzülme bebeğim oluck okadar bıras hayatın zorlklarını görsünlr her işlerini biz yapıoz evde nasıl oldugunu anlasnlarda bize evişlerinde yardmcı olurlar hak verirlerr :66:

bizimkinin annesi calısıyor her zman yardımcı olmustur annesine banada diyor evlenelim ben sanada yardım ederim diyor ama sesi içim parçaladı yaa offf offf :(((

bır de salı gunlerı benımkının bolugunun yıkanma gunuymıs..15-20dk ızın var dedı yıkanabılıyorsun dedı..ama dedı duslar cok uzak dedı hava da soguk dedı..dun gırdım ama basımı yıkamadım su dokundum cıktım dedı :) aman dedım bak zaten hastaymıssın yıkanma sakın dedım...
kuzuuummmm hatsa olmus :(((
mıgrenı tutmus bır de aksam..
yazık butun kogus seferber olmus bunun ıcın :) herkes sessız sessız konustu dedı,ısıkları kapattılar benım ıcın dedı :) kıyamam yaaa bakın hepsı o kadar sahıp cıkmıs kı bırbırıne..bırıne bır sey olsa demek hepsı seferber oluyor :) ne kadar guzel yaa...daha tanısalı ne kadar oldu surda ama hepsı kardes gıbı bırbırlerını kollamaya baslamıslar :))) kıyamam ben onlara...

onsuz güler çok zor geçiyor..sanki bitkiselhayatta gibiyim..sanki yaşamıyorum.herşey okadar kuru yavan ve tatsız geliyorki..acısı yeni yeni çıkıyor..hani bir olay karşısında şok olursunuz tepki veremezsinizde sonrasonra anlamaya başlarsınız büyük acı o an başlar işe o haldeyim..teli açıyorum o diye ama hep başkası çıkıyor..mesaj geliyor aklıma birden o gelyor hemen sonra dank ediyor omesaj çekemezki diye..çok çaresizim.e yemek yemek istiyorum ne de başka bişey yapmak..ama biliyoum kendimi oyalamak zorundayım..Allahım nolur bu günler çabuk geçsin nolur...

Back