yemin törenine gidebilecekmisin
gtmek istıorum k.pederimde seni götrcem kızım merak etme dıo ama bnmkıde illaki gelmeyn yollarda perişan olursunz dıo kaldım aradaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yemin törenine gidebilecekmisin
gtmek istıorum k.pederimde seni götrcem kızım merak etme dıo ama bnmkıde illaki gelmeyn yollarda perişan olursunz dıo kaldım aradaa![]()
canım erkek arkadasım istanbulda ben afyonda o kendi evine yakın kırklarelinde o açıdan iyi..
kırklar eli merkezdemi canım senin askerin?
canım benimki babaeskide
imkanın varsa git bence sonra pişman olursun gitmedim diye sonuçta bir kere olacak bişi bu onunda gözleri seni arar:2:
gtcem yaa banane ona tamam gelmem derim ama abisyle falan gdierim ben süpriz yapmş olurum hemm beni görüncede çok sevınırır iyiki gelmşsn aşkm der hem daha askere gtmeden konuşuoduk yemin törenine gelırken bana profiterol yap aşkım demştii aklımda götrmezsem ölürüm üzüntüden![]()
gtcem yaa banane ona tamam gelmem derim ama abisyle falan gdierim ben süpriz yapmş olurum hemm beni görüncede çok sevınırır iyiki gelmşsn aşkm der hem daha askere gtmeden konuşuoduk yemin törenine gelırken bana profiterol yap aşkım demştii aklımda götrmezsem ölürüm üzüntüden![]()
ya sabah aradı bir sürü soracağım vardı sesini duyunca hepsinin unuttum arayınca sorum bari
canım benim ne kadar seni düşünerek gelme diyor olsada aslındasenin içinde onun içinde en iyisi gitmen biliyorsun çünküü biz onların mutluluk kaynağıyız onlarda biziimmmmm![]()
bence de git bunlar çok güzel hatıralar olarak kalacak ayy duygusala bağladım kocamı özledim yaaa:2::2:
evet cnm aynen öle o nekadar gelme derse desin allah kısmet ederde bi akslk olmazsa mutlaka gidicem yaa
inş.çok kar yagmasın doguya dua edin kızlar ltfeennnn gidebileyimmm![]()
çok garip dimi yaa bende aynen kafamda plan yapıorum sunu sorcam bunu sorcam dıye sesını bı duyuyorum hooop hepsi gidiyo aklımdan. Artık elime yazmayı düşünüyorum![]()
dualarım senile canım inşallah dilediğin gibi olur hersey
Günaydın bayanlar :)
Birtanemin dün aradığı saatten bu yana uykum kaçtı ama hala aramadı![]()
Sea umarım hiç yağış olmaz ve gidebilirsin canım![]()
kızlar adetim 10 gün önce btti ama bügun tekrar başladı acaba stresten midir? asker gönderdim diye![]()
kızlar adetim 10 gün önce btti ama bügun tekrar başladı acaba stresten midir? asker gönderdim diye![]()