• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

ya sabah aradı bir sürü soracağım vardı sesini duyunca hepsinin unuttum arayınca sorum bari

gtmek istıorum k.pederimde seni götrcem kızım merak etme dıo ama bnmkıde illaki gelmeyn yollarda perişan olursunz dıo kaldım aradaa :66:

imkanın varsa git bence sonra pişman olursun gitmedim diye sonuçta bir kere olacak bişi bu onunda gözleri seni arar:2:

imkanın varsa git bence sonra pişman olursun gitmedim diye sonuçta bir kere olacak bişi bu onunda gözleri seni arar:2:

gtcem yaa banane ona tamam gelmem derim ama abisyle falan gdierim ben süpriz yapmş olurum hemm beni görüncede çok sevınırır iyiki gelmşsn aşkm der hem daha askere gtmeden konuşuoduk yemin törenine gelırken bana profiterol yap aşkım demştii aklımda götrmezsem ölürüm üzüntüden :43:

gtcem yaa banane ona tamam gelmem derim ama abisyle falan gdierim ben süpriz yapmş olurum hemm beni görüncede çok sevınırır iyiki gelmşsn aşkm der hem daha askere gtmeden konuşuoduk yemin törenine gelırken bana profiterol yap aşkım demştii aklımda götrmezsem ölürüm üzüntüden :43:

bence de git bunlar çok güzel hatıralar olarak kalacak ayy duygusala bağladım kocamı özledim yaaa:2::2:

canım benim ne kadar seni düşünerek gelme diyor olsada aslındasenin içinde onun içinde en iyisi gitmen biliyorsun çünküü biz onların mutluluk kaynağıyız onlarda biziimmmmm:69::16:

ya sabah aradı bir sürü soracağım vardı sesini duyunca hepsinin unuttum arayınca sorum bari

çok garip dimi yaa bende aynen kafamda plan yapıorum sunu sorcam bunu sorcam dıye sesını bı duyuyorum hooop hepsi gidiyo aklımdan. Artık elime yazmayı düşünüyorum:60:

canım benim ne kadar seni düşünerek gelme diyor olsada aslındasenin içinde onun içinde en iyisi gitmen biliyorsun çünküü biz onların mutluluk kaynağıyız onlarda biziimmmmm:69::16:

evet cnm aynen öle o nekadar gelme derse desin allah kısmet ederde bi akslk olmazsa mutlaka gidicem yaa

bence de git bunlar çok güzel hatıralar olarak kalacak ayy duygusala bağladım kocamı özledim yaaa:2::2:

inş.çok kar yagmasın doguya dua edin kızlar ltfeennnn gidebileyimmm :14:

evet cnm aynen öle o nekadar gelme derse desin allah kısmet ederde bi akslk olmazsa mutlaka gidicem yaa

inş.çok kar yagmasın doguya dua edin kızlar ltfeennnn gidebileyimmm :14:

dualarım senile canım inşallah dilediğin gibi olur hersey

çok garip dimi yaa bende aynen kafamda plan yapıorum sunu sorcam bunu sorcam dıye sesını bı duyuyorum hooop hepsi gidiyo aklımdan. Artık elime yazmayı düşünüyorum:60:

valalhiöle ya unuttum bide ilk defa duydum bugün sesiniaşkımın herşeyi unuttum ya offf offffff bende yazacam

Günaydın bayanlar :)
Birtanemin dün aradığı saatten bu yana uykum kaçtı ama hala aramadı :14: :14:

Sea umarım hiç yağış olmaz ve gidebilirsin canım :34:

ya kızlar söyle topluca tek haneli sayılara ınsek hepbir agızdan geri sayıma bir başlasakşaka maka 3 günün yedik....:23:

Günaydın bayanlar :)
Birtanemin dün aradığı saatten bu yana uykum kaçtı ama hala aramadı :14: :14:

Sea umarım hiç yağış olmaz ve gidebilirsin canım :34:

inş cnm benımkıde bugun halaa arayamadı cnmm en kısa zamanda seslerini duyabılırız inş. cnm

kızlar adetim 10 gün önce btti ama bügun tekrar başladı acaba stresten midir? asker gönderdim diye:43:

Merhaba kızlar..hepinize hayırlı teskereler diliyorum. Rabbim kolaylık versin çok zor.ben nişanlıyken asker yolu bekledim ama şimdi kardeşim gitti.kardeşim daha bir zor geldi bana.eşim kütahyada askerlik yapmıştı o dönem bende orda öğrenciydim tesadif işte benim olduğum yerde askerlik yaptı.ama kardeşim ağrı doğubeyazıta gitti.çok zor geldi bize.varmı başka ağrıda askeri olan? Yemin töreni için ne yapmayı düşünüyorsunuz? Biz gideceğiz ama hava yolu saatleri uymuyor bize karayoluda uzun..kendi aracımızlada onca yolu nasıl gideriz bilemedik..off allahım yardım et ne olur.yollar açık olsunda gidelim.:59:

Back