senın adına cok sevndm cnm gttiğinden beri ilk defamı aradı ayy hattaa daha cok sevndm egerki öleyseeama bnm aşkım hala aramadı yaaaa ndn aaramıokı kzdımı bana acaba akşm yetişemedm tele die :26:
Allah tamamına erdirsin canımen kısa zamanda duyarsın inş.
Allah tamamına erdirsin canımm beinmmm öğle yemeğinden sonra bekle arayacak muhakkak 12den sonraaa
ewt cnm sabah aradı 7,30da okdr sevindimki ilaç ne kelime mutluluktan havalara uçtum iyiymiş çok şükür ya onu çok özledim inş. senide arar çokyoğunmuş arar cnm bak ben kaç gün bekledim
kızlardün nişanlımla görüştüm bende oncekı gün arayamamıstı hemen soruları sordum nereye cıktı usta bırlıgın falan diye usta birliği yine kırklarelinin küçük bi ilçesiymiş 7 ocakta yemın torenı varmıs. bide sevgilim dediki bize dağıtım izni yok öyle bişey olabiliyomu ki 2 gün görürüm sanmıştım yaama olmıcak bu gıdısle
kızlardün nişanlımla görüştüm bende oncekı gün arayamamıstı hemen soruları sordum nereye cıktı usta bırlıgın falan diye usta birliği yine kırklarelinin küçük bi ilçesiymiş 7 ocakta yemın torenı varmıs. bide sevgilim dediki bize dağıtım izni yok öyle bişey olabiliyomu ki 2 gün görürüm sanmıştım yaama olmıcak bu gıdısle
canım aileden biri gelince evci olarak çıkabiliyor 2 gün biz öyle yapıcaz bnde gaziantep e gidiyorum yemin törenine
canım nerde senin ki benimki babaeskide yine orada kalacakmış
tatlım biz nişanlıyız acaba ben ve aılem cıkarabılırmıyız ılla soy adı aynımı olması lazım.
tatlım biz nişanlıyız acaba ben ve aılem cıkarabılırmıyız ılla soy adı aynımı olması lazım.
arar yaa bnmkıde dün sabah 7de aramştı 9 da aramştı bugun aramadı alştırıolar snra beklıoz bzdeefrsatı bulamamştr arardı yoksa aşkım bnm ama bı fırçamı yıcek bugun eger fırsatın olduda aramaydısan alıcagn olsun dicemm görür o gününü
ayy evet cnm sen nasıl dayandn vallaa bak bana bı bugun duyamadım sesini die içim pır pır arıck bılıorum ama nebılım sabrszlk iştee
bnmkide aynı yerde kalıckmış yaaaa :84: off çok uzak orası yaaaaaa
kızlar nerede oturuyorsunuz ki
bebim benim abısının evının karsısında askerlık edıyor o konuda cok ballı
düzceye cıktı illa gelme diyo işgillendim bakkkkkkkkk
hatun falan bulurum diyemii gelmee diyoo buuu
ne edeyım kız ondan bulastıııcanım erkek arkadasım istanbulda ben afyonda o kendi evine yakın kırklarelinde o açıdan iyi..
ilahi kız çocuk onca erkeğin içindee hala kıskanıyosunn
canım kendi ailesı yurt dışında yasıyor burada olamıcaklar:44:niye kendı ailesi gtmeyecekmi ?
hımm anladım ozaman amcası felan gelir heralde öyle olur inşallahbildiğim kadarıyla akrabalık şart sen çıkartamazsın ama yine de daha tecrübelilere sormak lazım
bebim benim abısının evının karsısında askerlık edıyor o konuda cok ballı
düzceye cıktı illa gelme diyo işgillendim bakkkkkkkkk
hatun falan bulurum diyemii gelmee diyoo buuu
kızlar nerede oturuyorsunuz ki
bnmkıde illa gelme cok uzak burası dıo blmıorum wallaa olabılırrr
biz istanbulda oturuoruzda nişanlım agrıda askerde
canım erkek arkadasım istanbulda ben afyonda o kendi evine yakın kırklarelinde o açıdan iyi..
kırklar eli merkezdemi canım senin askerin?
canım aileden biri gelince evci olarak çıkabiliyor 2 gün biz öyle yapıcaz bnde gaziantep e gidiyorum yemin törenine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?