- 4 Ocak 2008
- 528
- 212
- 303
- Konu Sahibi Evreka1800
-
En doğru yaşlar derim.tek eksisi çocuk için zamanın daralması..Bir hanımın 30undan sonra ilk evliliğini yapmasına ne dersiniz hanımlar?
Sadece adaptasyonu zor olur .ama olur neden olmasinBir hanımın 30undan sonra ilk evliliğini yapmasına ne dersiniz hanımlar?
33 yaşında evlendim. Deli gibi aşıkken bile 25 yaşımda evlenemedim, istemedim 30 dan önce. Şimdi 8 yıllık monoton bir evliliğim olacaktı. Ama şimdi 33 yaşında yeni bir hayata başlıyorum, bunu tüketmemiş olmak bile güzel. Sadece evliliğe doymadan bebek düşünmüyor insan ama bir yandan da yaşın geçiyor diye korkutuyorlar. Başka eksisi yok. Ama yine de iyi ki geç evlenmişim. 24-25 yaşında bu sorumlulukları (içinde kv, görümce bir sürü sorumluluk) almak yerine, gezdim, tozdum, paramı istediğim gibi harcadım.
İstediğin her yaşta evlenebilirsin.
30'un artısı eksisi kişiye göredir.
Bana göre çok geç olabilir,sana göre çok erken.
Öyle bir yazmışsınız ki, sanki hiç görülmemiş, duyulmamış bir şey 30dan sonra evlilik. :)
Ben 30dan sonra yapılan evliliklerin daha oturaklı, daha olgun olmasını beklerim. İnsanın daha aklı başında kararlar alabileceği yaşlar yani. Ha herkes mi o yaşta bile olgunlaşıp, düşünüp taşınıp evleniyor? Hayır.
Günümüz şartlarında ideal bir yas.
Ama 35 den sonrası biraz geçe giriyor. Çünkü kadınların biyolojik saati var malum 45 de Başlıyor menapoz vs 35 den sonra anne olmakta zorlaşıyor. O Yüzden 30 geç değil ama sonrası geç.
Hiç 50 de de evlenilir ne olacak ki diye hayal yorumlar yapmayacağım çünkü çocuk istiyorsan gerçekçi değil.
Evlenme yaşına anca gelmiş diye düşünürüm 30 yaşında biri için. Idealdir.
33 yaşında evlendim. Deli gibi aşıkken bile 25 yaşımda evlenemedim, istemedim 30 dan önce. Şimdi 8 yıllık monoton bir evliliğim olacaktı. Ama şimdi 33 yaşında yeni bir hayata başlıyorum, bunu tüketmemiş olmak bile güzel. Sadece evliliğe doymadan bebek düşünmüyor insan ama bir yandan da yaşın geçiyor diye korkutuyorlar. Başka eksisi yok. Ama yine de iyi ki geç evlenmişim. 24-25 yaşında bu sorumlulukları (içinde kv, görümce bir sürü sorumluluk) almak yerine, gezdim, tozdum, paramı istediğim gibi harcadım.
Allah aşkına 30 nedir? Çevremde 30'undan sonra evlenen bir sürü kadın var. Erkekler de artık 30'undan sonra ancak evliliği düşünebiliyor. Yani çok normal. Nasip bu işler. Yaşım geçiyor kaygısıyla yanlış bir evlilik yapmamalı insan. Çevren baskı yapıyorsa ya da seni böyle düşünmeye sevk ediyorsa onları umursama.
İnsan olgunlaştıkça aşkı bir ayrı güzel yaşıyor galiba. İlişkiye,hayata bakış açısı hem daha gerçekçi oluyor hem de her şeyin kıymeyini daha iyi biliyor. Benim çevremden gördüğüm bu. 30'undan sonra evlenen tanıdıklarım çok iyi evlilikler yaptılar.
Evet erkekler genelde kendinden 5-6 yas küçüklere ilgi gösteriyor evlilik icin tercih ediyor. Yas önemli değil esasen anlaştıktan sonra. Sizde 35 -39 yas arası birine bakarsanız daha genç hissedersiniz kendinizi ve daha çok değer görürsünüz.Çok teşekkür ederim arkadaşlar yorumlarınız için. Ben 30 yaşındayım 31 olucam 3 ay sonra. Kendimden bir yaş büyük bir beyden hoşlanıyordum da. Bayğıdır da ilgi gösteriyordum. Gitti benden 5 yaş küçük biriyle görüşmeye başladı. Bayağı bir sarsıldım yani. Kafama takmaya başladım yaşımı. Sanırım bizim yaşımızdaki erkekler bizden çok küçük hanımları tercih ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?