• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

30 yaşından sonra evlilik nasıl olur? Artıları ve eksileri nelerdir?

Evet erkekler genelde kendinden 5-6 yas küçüklere ilgi gösteriyor evlilik icin tercih ediyor. Yas önemli değil esasen anlaştıktan sonra. Sizde 35 -39 yas arası birine bakarsanız daha genç hissedersiniz kendinizi ve daha çok değer görürsünüz.

Tek istisna ben miyim yahu, bana yasitlarim da yazildi, coluk cocuk kategorisindeki 25lik de:KK48:28lik biri vardi, gayet iyiydi tipi asiri yakisikliydi profesyonel sporcuydu ama baska da bir numarasi yoktu birbirimize hic benzemiyorduk. Keske onu alsaymisim cok pismanim:KK51:

Tek istisna ben miyim yahu, bana yasitlarim da yazildi, coluk cocuk kategorisindeki 25lik de:KK48:28lik biri vardi, gayet iyiydi tipi asiri yakisikliydi profesyonel sporcuydu ama baska da bir numarasi yoktu birbirimize hic benzemiyorduk. Keske onu alsaymisim cok pismanim:KK51:
Demek ki Yaşından küçük gösteriyorsun miss ;)
30 olduğuna ihtimal vermiyorlar o Yüzden Küçükler yazıyodur sana :)

Demek ki Yaşından küçük gösteriyorsun miss :KK66:
30 olduğuna ihtimal vermiyorlar o Yüzden Küçükler yazıyodur sana :)

Yok yasimi net soyledim. 28lik olan super yakisikliya da 31 yasinda oldugumu en basindan soyledim. Bana misin demedi :) Birbirimize hic benzemiyoruz, hicbir ortak noktamiz yok diye ben uzaklastim.

Yok yasimi net soyledim. 28lik olan super yakisikliya da 31 yasinda oldugumu en basindan soyledim. Bana misin demedi :) Birbirimize hic benzemiyoruz, hicbir ortak noktamiz yok diye ben uzaklastim.
Zaten çok önemli bi yas farkı yok ki :)
Ama demek ki seni 31 sanmamışlar ya da önemsememişler yaşı :)
O zaman salla boşver ortak nokta yoksa sadece yakılıklışıkla da olmuyo ki

Ay biri de gelinlik 20ye mi yakışır, 30a mi demiş... gerçekleri söylemişmiş. :) :işsiz:

Çünkü evlenmek demek gelinlik yakışacak mı yakışmayacak mı derdine düşmek demek, ötesi yok. Hey Allahım, bir de şu çiğliği bilimsel gerçekmiş gibi bir özgüvenle yazmazlar mı... işte herkese ibret olsun. Okumayıp evlilik derdine düşünce böyle oluyor insan. 30 yaşın olgunluğunda bir insan bu kadar sığ düşünemez. İnsanın kendini bildiği, hayat görüşünün oturduğu bir yaş çünkü. Herkes büyüyüp evlensin kardeşim.

Kismet öyleyse evlenilir.
Tek sıkıntı; İLK gebelik icin zaman daralmasi, risk.
31'imde evlendim. Vakit gec olmasin diye 32'de dogum yaptim. Daha esime alisamamisken bi de lohusalik, gazli bebek vs.
Böyle sıkıntılar oldu.
Ama her sey kısmet. Ideal evlenme yaşım, hayalim 25'ti, ama o yasimda düzgün biri yoktu hayatimda.
Nasip.

Yaşla değer görmenin ne ilgisi var
Duyanda yaşlı kocası olanlar el üstünde tutuluyor sanır
Zaten genelde erkekler büyük oluyor bu ülkede ama el üstünde tutulan kadın sayısı yüzde kaç?
Evliliklerin nasıl gittiğini öğrenmek için bu foruma bile bakmak yeterli zatrn içim daralıyor baktıkça iyice soğuyorum
Bir de 30 vat 30 var canım
Defne samyeli kaç yaşında hepimize on basar yani
Artık yaş değil kendine bakmak önemli
Hatun kendine bakıyor spor yapıyor yediğine içtiğine dikkat ediyorsa yaşından çok küçük gösteriyor zaten
Bakıyorsun kız 25 yaşında göbeği sarkmış kilo almış başını gitmiş bakımsız eee neymiş gençmiş bırakın bu işleri ya
Önemli olan bir kadının kendine bakması .yaşla olmuyor işte.

Ben de istiyorum 30dan once evlenmeyi ama kismet olmayinca ne yapabiliriz ki? ortalığa düşüp koca mi arayalım elbet bi zamani vardır benim annem 21 yasinda evlenmiş suanda 50 yaşında ben 26 yaşındayım abla kardes gibiyiz elhamdülillah. Ben de 30 olmadan evlenip evladimla abla kardes gibi olmak isterdim ama iste bu işin sonu hep nasibe baglaniyor:işsiz:

Ben 28 eşim 33 yaşındaydı evlendiğimiz de olgun oluyorsun sorunları rahatça çözebildik çok şükür iki tanede evladımız oldu beşınci yılımıza girdik bende diyorum keşke erken evlenip çocukları büyütseydim diye ama ozaman bu kafada olurmuydum bilememiyorum hersey nasip 18 de evlenip yıllarca bebeği olmayanlar var Allahım ne zaman yazdıysa o zaman ötesi yok

Ay biri de gelinlik 20ye mi yakışır, 30a mi demiş... gerçekleri söylemişmiş. :) :işsiz:

Çünkü evlenmek demek gelinlik yakışacak mı yakışmayacak mı derdine düşmek demek, ötesi yok. Hey Allahım, bir de şu çiğliği bilimsel gerçekmiş gibi bir özgüvenle yazmazlar mı... işte herkese ibret olsun. Okumayıp evlilik derdine düşünce böyle oluyor insan. 30 yaşın olgunluğunda bir insan bu kadar sığ düşünemez. İnsanın kendini bildiği, hayat görüşünün oturduğu bir yaş çünkü. Herkes büyüyüp evlensin kardeşim.
20 yasinda yakisan gelinlikle evlenip 30 unda bosanmak mi diye sormak isterdim o arkadasa. Evet cok mutlu evliliklerde var ancak su an etrafimda gordugum pek cok genc yas evlilikleri mutsuz.

Evet erkekler genelde kendinden 5-6 yas küçüklere ilgi gösteriyor evlilik icin tercih ediyor. Yas önemli değil esasen anlaştıktan sonra. Sizde 35 -39 yas arası birine bakarsanız daha genç hissedersiniz kendinizi ve daha çok değer görürsünüz.
Tabii bunlar vasat kadınlar için geçerli.

23 yaşımda evlendim ama 30 umda, 23 yaşındaki halimden daha güzeldim :KK70:

Herşey nasip arkadaşlar kaderimizi yazandan daha iyi bilemeyiz...
Ha ben Allahtan daha iyi biliyorum haşa der gibi yok 20sinde evlenilmeli 30unda geç vs diyenlere lafım...
Nasıl ki doğacak anınızı siz belirlemediyseniz hatta bebeğinizin doğacak gününü ve saatini de belirleyemediğiniz gibi evlilikte tek kişinin elinde değil tek iradenin olmadığı bir gerçeklik...karşısına uygun biri çıksa nasibinde de varsa niye evlenmesin ki bir insan...

Back