- 14 Ocak 2012
- 11.842
- 73.764
- 798
- Konu Sahibi Evreka1800
-
Allah mesut etsin derim :)Bir hanımın 30undan sonra ilk evliliğini yapmasına ne dersiniz hanımlar?
Öyle düşünmeyin tüm erkekler kendinden küçük biriyle olmak isteyecek diye bir şey yok... hem bu mantıkta birinin sizi tercih etmemesi isabet olmuş... Ben de 1 aya 28 olacağım henüz hayatımda kimse yok olursada benim evlilikte 30 u geçer... hayırlısı olmadıktan sonra evlilik olmuş olmamış hiç önemi yok...Çok teşekkür ederim arkadaşlar yorumlarınız için. Ben 30 yaşındayım 31 olucam 3 ay sonra. Kendimden bir yaş büyük bir beyden hoşlanıyordum da. Bayğıdır da ilgi gösteriyordum. Gitti benden 5 yaş küçük biriyle görüşmeye başladı. Bayağı bir sarsıldım yani. Kafama takmaya başladım yaşımı. Sanırım bizim yaşımızdaki erkekler bizden çok küçük hanımları tercih ediyor.
Aynen öyle. Daha gençken sadece yakışıklı olsun isterdim, beni deli gibi kıskanmasını beklerdim, 26-27 de kariyerli, maddiyatı da iyi olsa keşke derdim. 30 dan sonra, bana yoldaş olabiliyor mu, yanında keyifli miyim, iyi baba olur mu, olgun düşünceleri, yerine göre esprileri var mı, bana saygılı mı diye düşünür oluyorsun. Dolayısıyla daha gerçekçi ve huzurlu bir evlilik yapıyorsun.İnsan olgunlaştıkça aşkı bir ayrı güzel yaşıyor galiba. İlişkiye,hayata bakış açısı hem daha gerçekçi oluyor hem de her şeyin kıymeyini daha iyi biliyor. Benim çevremden gördüğüm bu. 30'undan sonra evlenen tanıdıklarım çok iyi evlilikler yaptılar.
Sadece adaptasyonu zor olur .ama olur neden olmasin
Sadece adaptasyonu zor olur .ama olur neden olmasin
Doğru herkes 18 inde sokaktan geçen ilk erkekle evlenmeli. Uuwwww 30 yaşından büyük insan mı olur ayol başka tür bir varlıktır bunaktır bunak huzur evine yatır onuBir hanımın 30undan sonra ilk evliliğini yapmasına ne dersiniz hanımlar?
Kişi ye gör değişiyor demekkiTam tersi erken yaşta evliliklerde adaptasyon daha zor oluyor. Baba evinden kopamama, eşi yadırgama alışamama vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?