- 23 Ağustos 2012
- 49.960
- 1
- 231.964
- 798
- Konu Sahibi Evreka1800
-
Evet erkekler genelde kendinden 5-6 yas küçüklere ilgi gösteriyor evlilik icin tercih ediyor. Yas önemli değil esasen anlaştıktan sonra. Sizde 35 -39 yas arası birine bakarsanız daha genç hissedersiniz kendinizi ve daha çok değer görürsünüz.
Demek ki Yaşından küçük gösteriyorsun missTek istisna ben miyim yahu, bana yasitlarim da yazildi, coluk cocuk kategorisindeki 25lik de28lik biri vardi, gayet iyiydi tipi asiri yakisikliydi profesyonel sporcuydu ama baska da bir numarasi yoktu birbirimize hic benzemiyorduk. Keske onu alsaymisim cok pismanim
Demek ki Yaşından küçük gösteriyorsun miss
30 olduğuna ihtimal vermiyorlar o Yüzden Küçükler yazıyodur sana :)
Zaten çok önemli bi yas farkı yok ki :)Yok yasimi net soyledim. 28lik olan super yakisikliya da 31 yasinda oldugumu en basindan soyledim. Bana misin demedi :) Birbirimize hic benzemiyoruz, hicbir ortak noktamiz yok diye ben uzaklastim.
20 yasinda yakisan gelinlikle evlenip 30 unda bosanmak mi diye sormak isterdim o arkadasa. Evet cok mutlu evliliklerde var ancak su an etrafimda gordugum pek cok genc yas evlilikleri mutsuz.Ay biri de gelinlik 20ye mi yakışır, 30a mi demiş... gerçekleri söylemişmiş. :)
Çünkü evlenmek demek gelinlik yakışacak mı yakışmayacak mı derdine düşmek demek, ötesi yok. Hey Allahım, bir de şu çiğliği bilimsel gerçekmiş gibi bir özgüvenle yazmazlar mı... işte herkese ibret olsun. Okumayıp evlilik derdine düşünce böyle oluyor insan. 30 yaşın olgunluğunda bir insan bu kadar sığ düşünemez. İnsanın kendini bildiği, hayat görüşünün oturduğu bir yaş çünkü. Herkes büyüyüp evlensin kardeşim.
yok artık gelinlik niye kötü dursunmuş yuhToplum baskısı sadece kadın üstüne
Gelinlik kötü durur vb yazmışlar eee koluna taktığın damat da kel göbekli olacak yani ama erkeklere toz kondurmak yok mazallah!
Tabii bunlar vasat kadınlar için geçerli.Evet erkekler genelde kendinden 5-6 yas küçüklere ilgi gösteriyor evlilik icin tercih ediyor. Yas önemli değil esasen anlaştıktan sonra. Sizde 35 -39 yas arası birine bakarsanız daha genç hissedersiniz kendinizi ve daha çok değer görürsünüz.
Ay biri de gelinlik 20ye mi yakışır, 30a mi demiş... gerçekleri söylemişmiş. :)
Çünkü evlenmek demek gelinlik yakışacak mı yakışmayacak mı derdine düşmek demek, ötesi yok. Hey Allahım, bir de şu çiğliği bilimsel gerçekmiş gibi bir özgüvenle yazmazlar mı... işte herkese ibret olsun. Okumayıp evlilik derdine düşünce böyle oluyor insan. 30 yaşın olgunluğunda bir insan bu kadar sığ düşünemez. İnsanın kendini bildiği, hayat görüşünün oturduğu bir yaş çünkü. Herkes büyüyüp evlensin kardeşim.
Ben genel konuştum vasat kadın vs diye Ayrım yapmadım.Tabii bunlar vasat kadınlar için geçerli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?