nasıl bir ısınma mesela ?? bende düzgün yapmak istiyorum daha tam başlamadım geçende önce 20 sonraki gün 30 denedim oldu ama tam olarak baslayamadım daha :/Kızlar bende bugün başlıyorum bu squat hareketine :) eğer istikrarlı olursam önce-sonra fotoğrafı eklicem. Gelişmeleri yazarım :) ayrıca her nolursa olsun spor yapmadan kasları esnetme amaçlı ısınma hareketleri yapmak şart bence böylece spor kazalarının önüne geçmiş oluruz
nasıl bir ısınma mesela ?? bende düzgün yapmak istiyorum daha tam başlamadım geçende önce 20 sonraki gün 30 denedim oldu ama tam olarak baslayamadım daha :/
Ya kızlar ben de squat yapıp popomu kaldırmak istiyorum ama kilo veririm diye de korkuyorum. Kilo almaya çalışanlardanım ben de..
Habre yeemk yemeye çalışıyorm kilo alayım diye ama squat yapıp da kilo veririm endişesi var..popom fazla kalkık değil birazcık basneim var..kalçamın güzel görğnmesini sağlıyo o basen..o da gitse bişey kalmayacak diye korkuyorm.
Bana da bi fikir verir misinizzzz
Ben çok araştırdım ki ben aslında yapsın istiyorum. Durum şöyle: bacak bölgesindeki yağlanmayı, besinlere dikkat ederek ve kardiyo programları (koşu gibi) ile azaltmadan squata başlarsanız yağ dokusunun altında kaslanma olduğundan bacak kalınlaşması yapıyormuş, ama bacak bölgesinde yağlanma olmayanların bacaklarım çok kalınlaşırmı endişesi yersizmiş, isteselerde olmazmış testesteron seviyemiz çok düşük olduğu için.Kızlar bu squat cidden bacak yapıyor mu? Basenlerim var gitsinler istiyorum