canım anladığım kadarıyla senin kalçan da cm olarak büyüme olmuş daha doğrusu kaslanma
peki bacaklarında erime veya genişkeme varmı?
Ağırlık kullandın mı? Gerek var mı acaba?
Ilk hafta yapmadım kalan 3 haftada agırlık kullandım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bilmiyorum :) ama gunde 60 tane fln duzenli yapcam
Bilmiyorum :) ama gunde 60 tane fln duzenli yapcam
Ben başladım ama sanırım hareketi yanlış yapıyorum. Kalça da pek ağrı hissetmiyorum. Üzerine bir de belim ağrıyor. Videolara baktığımda doğruymuş gibi geliyor ama bilemedim. sırtı duvara dayayarak yapmama rağmen aynı şekilde
Bel agrisi hafif bende de oldu. Yarilayip birakmistim ben, jillianla birlikte zor oluyordu.
Squati yaparken dogrusu, dizleri kirdiginda, hizasi ayak parmaklarini gecmeyecek. Popoyu indiricez olabildigince.
Baska puf noktasi bilmiyorum.
bende bugün başladım üstelik 1 kg dambıllarla ama 50 squat yapamadım 40 da kaldım bacaklarım inanılmaz ağrıyor
proğramı bitiren varmı ve nasıl değişiklikler oldu?
canım öncelikle ilk kez başlayan biri olarak dambılla çalışmamanı öneiririmm ilk gün için de 50 çok fazla.. dambılsız yarısı kadr çalışmalısın giderek arttırmalısın dambılı da belirli hafta sonunda dambılsız fayda etmedği zmn kullanmaya başlamalısın
sen bu proğramı uyguladınmı canım faydası oldumu acaba?
ağırlıkla sanki daha rahat yapılıyor gibi geldi zaten 40 bile zor yaptım proğramda ilk güde 50 squat var yapan varmı merak ediyorum:)
Bel agrisi hafif bende de oldu. Yarilayip birakmistim ben, jillianla birlikte zor oluyordu.
Squati yaparken dogrusu, dizleri kirdiginda, hizasi ayak parmaklarini gecmeyecek. Popoyu indiricez olabildigince.
Baska puf noktasi bilmiyorum.