30 Günlük Squat Programı!

25 yaşındayım boyum 160 kilom 46. Ramazanda kilo verenlerdenim ben de,yeni yeni toparlanmaya başlıyorum,iştahım yeni gelmeye başlıyor...
Aslında aşırı zayıflıktan şikayet etmiyorm sadece 52-53 olsam daha iyi olur,sadece daha da zayıf olmak istemiyorm.
Teşekkür ederim cevabın için
Bişey daah sormak istiyorm
,nasıl bi düzende yapmalıyım

Selam kızlar, squat ile ilgili en aktif topik bu sanırım. Ben de bir haftadır yapıyorum, 80 yaptım bugün. Bacaklarım çok ince popomda çok toplu sayılmaz işim biraz zor gibi ama en azından yer çekimine yenik düşüp kötü görünmesini engelleyebilrim diye düşünüyorum (yaş itibari ile yolu yarıladım çünkü), bakalım neler olacak, ama şimdiden iyi olacak gibi görünüyor hedefim en az üç ay devam etmek.

Bacaklarını kalınlaştırıyor muu? Benimkilerde çok ince çok rahatsızım bu durumdann(

185 yapmıştım en son ama mevsim itibari il ağır grip geçiriyorum şu an ara verdim, bir hafta sonra baştan başlamayı düşünüyorum, toparlanma sağladığı kesin, ama bacakta kalınlaşma ve popoda hacimin hemen olmayacağı kesin, süreklilik isteyecek bence ama en az üç ay devam etme konusunda kararlıyım

kızlar bu squat ın bircok hareketi var, 30 günlük programda belirtilen rakamları hep aynı hareket (yani ilk hareket çömelme) üzerinden mi yapıcaz yanı hep aynısı mı bır sayısı yok mu sundan bu kadar ondan bu kadar gibi. hangi videoyu uygulayacagımı bılemedıgımden baslayamıyorumm..

Squat en temel harekettir tabi dahabir çok fitness uzmanının yaptığı bir sürü hareket var Bu konuda da Jen Selter bir ilah =) onun videolarından feyz alabilirsin

normalde bende squat yapardım ama bu programı uygulamaya karar verdim bugun ikinci gunum agırlıkla birlikte yapınca bacaklarımın ne kdr calıstıgını daha iyi anlıyorum bakalım nolucak sonuc:)

normalde bende squat yapardım ama bu programı uygulamaya karar verdim bugun ikinci gunum agırlıkla birlikte yapınca bacaklarımın ne kdr calıstıgını daha iyi anlıyorum bakalım nolucak sonuc:)
bu squat üst bacaga etkı edıyomu lanarey arastrdnmı sn kalınlastırıyo dıyenler falan olmş bilemedm:S

kalınlastırmazmıs aslında kas olusurmus cunku squat yapan kimi kadında incecik oluyo bacak kimisinde kalın
o zaman bu benim için riskli zaten orantısız bacagm var pff spor yapma aşkı geliyo spor begenemıyom bende kendıme hea

o zaman bu benim için riskli zaten orantısız bacagm var pff spor yapma aşkı geliyo spor begenemıyom bende kendıme hea
valla bilsem nasıl incelir bacak dicemde benim vercegim taktikler kalınlastırır ancak bende kalınlastırma meraklısıyım

Belli dönemler squat yapmak lazim sürekli yapmak o kdr iyi olmuyor
1 ay tamamlaninca birakmak gerek bacaklara yönelmeli sonrasinda.

Benim bugün 6.gunum squatta ama 5.günü yapmayı unutmusum bugün yaptım bugün yapmam gerekeni de aksama yapicam bi sorun olur mu acaba

Benim bugün 6.gunum squatta ama 5.günü yapmayı unutmusum bugün yaptım bugün yapmam gerekeni de aksama yapicam bi sorun olur mu acaba
Bence yapmayın. Dizler için çok yipratici olabilir.
Ara vereceğiniz günü bir gün ertelemek daha iyi olur gibi.

Ya bende squat yapiyorum da bugun 10. Gunum baldirlarim kalin biraz onlari nasil inceltebilirim, bide bacak boyu uzatmak icin bisey yapilabilir mi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…