- 20 Mayıs 2013
- 888
- 81
25 yaşındayım boyum 160 kilom 46. Ramazanda kilo verenlerdenim ben de,yeni yeni toparlanmaya başlıyorum,iştahım yeni gelmeye başlıyor...Slm krizantem, ben de çok zayıfım, 34 bedenim, çırpı gibi olan bacaklarım şekle girsin ve aslında fena olmayan popom düşmesin ve biraz daha toplansın diye yapıyorum, yaşın uygunsa ve sağlık problemin yoksa, protein alımını yükselt ve programa başla, kas dokusunu artıracağı için kalınlaşma yapacaktır sende. yağ dokun muhtemelen az olduğu için daha incelme olmaz merak etme, yalnıuz tekrar etmeliyim, hareketler ciddi kalori yakar beslenmene dikkat et ama karbonhidrat ve şekere abanma sakın.
Selam kızlar, squat ile ilgili en aktif topik bu sanırım. Ben de bir haftadır yapıyorum, 80 yaptım bugün. Bacaklarım çok ince popomda çok toplu sayılmaz işim biraz zor gibi ama en azından yer çekimine yenik düşüp kötü görünmesini engelleyebilrim diye düşünüyorum (yaş itibari ile yolu yarıladım çünkü), bakalım neler olacak, ama şimdiden iyi olacak gibi görünüyor hedefim en az üç ay devam etmek.
yaa şu egzersizi tamamlayıp brezil poposuna kavuşan yok mu
kızlar bu squat ın bircok hareketi var, 30 günlük programda belirtilen rakamları hep aynı hareket (yani ilk hareket çömelme) üzerinden mi yapıcaz yanı hep aynısı mı bır sayısı yok mu sundan bu kadar ondan bu kadar gibi. hangi videoyu uygulayacagımı bılemedıgımden baslayamıyorumm..
bu squat üst bacaga etkı edıyomu lanarey arastrdnmı sn kalınlastırıyo dıyenler falan olmş bilemedm:Snormalde bende squat yapardım ama bu programı uygulamaya karar verdim bugun ikinci gunum agırlıkla birlikte yapınca bacaklarımın ne kdr calıstıgını daha iyi anlıyorum bakalım nolucak sonuc:)
kalınlastırmazmıs aslında kas olusurmus cunku squat yapan kimi kadında incecik oluyo bacak kimisinde kalınbu squat üst bacaga etkı edıyomu lanarey arastrdnmı sn kalınlastırıyo dıyenler falan olmş bilemedm:S
o zaman bu benim için riskli zaten orantısız bacagm varkalınlastırmazmıs aslında kas olusurmus cunku squat yapan kimi kadında incecik oluyo bacak kimisinde kalın
valla bilsem nasıl incelir bacak dicemde benim vercegim taktikler kalınlastırır ancako zaman bu benim için riskli zaten orantısız bacagm varpff spor yapma aşkı geliyo spor begenemıyom bende kendıme hea
aman napcan ugrasrsın snra bylevalla bilsem nasıl incelir bacak dicemde benim vercegim taktikler kalınlastırır ancakbende kalınlastırma meraklısıyım
Bence yapmayın. Dizler için çok yipratici olabilir.Benim bugün 6.gunum squatta ama 5.günü yapmayı unutmusum bugün yaptım bugün yapmam gerekeni de aksama yapicam bi sorun olur mu acaba