30 Günlük Squat Programı!

ramazandan önce yaptım ben bu programı.
arkadaşlar dizlerinize dikkat edin.
Ben 27. gün 230 adet yaptım ve kaldı öyle.dizlerimi sakatladım sanırım o günden beri squat yapamıyorum sporum da bu yüzden aksadı 3 haftadır.
dizlerinize çok yük bindirmeyin.squat videolarına baktıgımda aynı onlar gibi yapıyorum ama bir yerlerde hata olmalı yine de yanlış olmalıki dizimi sakatladım.
basit gibi görünüyor ama squatı doğru yapmayı öğrenmek aylar sürebilir diye yazmışlardı bir yerlerde,haklılarmış.ben hatamı bulamadım bulabilen buraya yazsın valla faydalanmak istiyorum

22. günümdü bugün ve kalçamın sıkılaştığını görebiliyorum yalnız yaparken sanki bir şeyleri yanlış yapıyormuşum gibi geliyor.
bir kaç gündür 50-60 tan sonra sağ diz kapağımdan ses geliyordu. bugün de kalçamdan az az ses gelmeye başladı. bu hatalı yaptığımı mı gösterir? hareketlerin hepsini aynı anda mı yapmalıyız yoksa parçalara bölerek mi?
mesela bugün 185 tane yaptım bunu 4 parça halinde yaptım. ama ilk 20 gün hep tek seferde yapıyordum.

önceden fitness salonlarında spor yapmadan önce bu hareketi 10 ar set halinde 3 er kez yapardım.
tabi devamlı artırarak yapmadığım için faydası var mı bilmiyorum.basen ve bacaklar için etkili mi acaba? bende denemek istiyorum.

Merhaba arkadaşlar bende başlamak istiyorum. Program ve nasıl yapılacğını öğrenmek istiyorum önce var mı anlatabilecek ve işe yaradı şöyle böyle oldu diyebilecek ?

Teşekkürler şimdiden.

Kızlar bende bugün başlıyorum bu squat hareketine :) eğer istikrarlı olursam önce-sonra fotoğrafı eklicem. Gelişmeleri yazarım :) ayrıca her nolursa olsun spor yapmadan kasları esnetme amaçlı ısınma hareketleri yapmak şart bence böylece spor kazalarının önüne geçmiş oluruz

Kızlar bende bugün başlıyorum bu squat hareketine :) eğer istikrarlı olursam önce-sonra fotoğrafı eklicem. Gelişmeleri yazarım :) ayrıca her nolursa olsun spor yapmadan kasları esnetme amaçlı ısınma hareketleri yapmak şart bence böylece spor kazalarının önüne geçmiş oluruz
nasıl bir ısınma mesela ?? bende düzgün yapmak istiyorum daha tam başlamadım geçende önce 20 sonraki gün 30 denedim oldu ama tam olarak baslayamadım daha :/

nasıl bir ısınma mesela ?? bende düzgün yapmak istiyorum daha tam başlamadım geçende önce 20 sonraki gün 30 denedim oldu ama tam olarak baslayamadım daha :/

Bende 1 gün yapabildim sadece. Grip oldum ama iyileşince tekrar başlicam. Şu video ortalama bir örnek mesela. Buna ek olarak yerinde koşabilirsin. İnternette var hareketler inceleyebilirsin

Bugün squat yaptigim fotolara rastladim aman allahim dedim ne büyük fark hemen baslamaliyim hemen..
Muhtesem popoya sahip olmak hic de zor degil biraz emek ve sabir sadece

1. gün 50 squat araliksiz yaptim az kalsin bayilacaktim süper calistiriyor basen ve bacaklari..

Slm, bugün ben de 80 yaptım yarın rest, umutluyum ben de sıkılaştığını hissediyorum. Başlamadan önce videoları izlemiştim, sanıyorum doğru yapıyorum çünkü kaba etlerim dayak yemişim gibi ağrıyor.

Slm tekrar, 1oo yaptım bugün, iki set halinde ilk elli fena değildi bir iki dakika soluklandıktan sonra ikinci elliye başladım bayağı zorlandım, yüzün üstüne çıkan kimse var mı acaba, siz nasıl yapıyorsunuz?

Bende rest günümdeyim hasta olduğum için yeni başladım daha ilk restteyim . Umutluyum bende başaracağız kızlar! :)

Kızlar, bıraktınız galiba 140 yaptım bugün, evet çok zorlanıyorsunuz 100den sonra ama inanın faydasını gördüm şimdiden, umarım tekrar motive olursunuz, bırakmak yok hadi ama

Ya kızlar ben de squat yapıp popomu kaldırmak istiyorum ama kilo veririm diye de korkuyorum. Kilo almaya çalışanlardanım ben de..
Habre yeemk yemeye çalışıyorm kilo alayım diye ama squat yapıp da kilo veririm endişesi var..popom fazla kalkık değil birazcık basneim var..kalçamın güzel görğnmesini sağlıyo o basen..o da gitse bişey kalmayacak diye korkuyorm.
Bana da bi fikir verir misinizzzz

Ya kızlar ben de squat yapıp popomu kaldırmak istiyorum ama kilo veririm diye de korkuyorum. Kilo almaya çalışanlardanım ben de..
Habre yeemk yemeye çalışıyorm kilo alayım diye ama squat yapıp da kilo veririm endişesi var..popom fazla kalkık değil birazcık basneim var..kalçamın güzel görğnmesini sağlıyo o basen..o da gitse bişey kalmayacak diye korkuyorm.
Bana da bi fikir verir misinizzzz

Slm krizantem, ben de çok zayıfım, 34 bedenim, çırpı gibi olan bacaklarım şekle girsin ve aslında fena olmayan popom düşmesin ve biraz daha toplansın diye yapıyorum, yaşın uygunsa ve sağlık problemin yoksa, protein alımını yükselt ve programa başla, kas dokusunu artıracağı için kalınlaşma yapacaktır sende. yağ dokun muhtemelen az olduğu için daha incelme olmaz merak etme, yalnıuz tekrar etmeliyim, hareketler ciddi kalori yakar beslenmene dikkat et ama karbonhidrat ve şekere abanma sakın.

Kızlar bu squat cidden bacak yapıyor mu? Basenlerim var gitsinler istiyorum:KK43:
Ben çok araştırdım ki ben aslında yapsın istiyorum. Durum şöyle: bacak bölgesindeki yağlanmayı, besinlere dikkat ederek ve kardiyo programları (koşu gibi) ile azaltmadan squata başlarsanız yağ dokusunun altında kaslanma olduğundan bacak kalınlaşması yapıyormuş, ama bacak bölgesinde yağlanma olmayanların bacaklarım çok kalınlaşırmı endişesi yersizmiş, isteselerde olmazmış testesteron seviyemiz çok düşük olduğu için.

Yani kızlar bacak konusu şöyle benim gibi çırpı gibi ise bacaklarınız kaslanacağı için şekil alıyor ve daha kalın duruyor, ancak kilolu ve selülitli ise bacaklarınız yani yağ dokusu fazla ise önce bunu azaltıp squat yaptığınızda o bölgeyi sarkıtmadan toparlıyor ve daha ince görünmesini sağlıyor.

X