Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla ben bırakmıştım ama yenıden başlayacağımDurum nasıl kızlar devam mi
yaş kaç acaba ve na kadar sürede gözle görülür derecede fark olduhımmm squat çok severimm :)) kesinlikle çok faydalı ben bi programa göre yapmadım günde 50 tane yapıyordum ilk gün acayip kötü olmuştum yürüyemiyordum ama bırakmadım bi 4-5 gün daha devam ettimmm ağrı geçti sonraları aklıma geldikçe hafta da bir 3 günde bir bazen iki gün arka arkaya işte nezaman aklıma gelirse yapar oldummm..
Meğersem bacaklarımın arkasında kas varmıştaaa benim haberim yokmuşşş :)) resmen bacağımı sıkıcaa arkada ki kasları hissediyorum önceden hiç kas yoktuu:)) hepinize tavsiyemdir yapınız yaptırınız ... buarada benim gibi çalışan bayanlarrraaaa tavsiyemm iş yerinde wc ye gidince bi 10-15 tane yapın günde kaç kere gidiyorsanız okadar squatta yapmış olursunuz :))
dipnot: selülitlerimde azalma çok az oldu hala duruyorla kas oldu selülit geçmedi nedenini anlayamadım ama durum budur.
sonuç nedir acaba faydasını gördünüz mü?2 gündür bunu araştırıyorum. Squat yapanları gördükçe daha da hırslandım. Bakalım ümidim var baya tüm gelişmeleri burda paylaşırız. Bu arada ilk gün vücudunun fotoğrafını çekmeyi unutma 30 günün sonunda bir daha çekersin kıyaslama yapma şansın olur
benimde 6. günüm. aa internette bakıyorum her proğram farklı sayılar bakımındanben devam ediyorum hala, bugün 6. günüm, daha bi değişiklik yok tabi 30 günün sonunda olur umarım
benim yaptığım 50 ile başlıyor, 30.gün 250 ile bitiyor.bugün 6.gün 75 yaptımbenimde 6. günüm. aa internette bakıyorum her proğram farklı sayılar bakımından