3 yıllık uzak mesafe sonrası evlilik planları

Emek sadece maddi şeylerle mi oluyor ? Manevi olarak hiç emek verilmiyor mu
Ona ulaşmak için gittiğiniz yol,emek değildir,onun sizi sizin onu beklemeniz emek değildir Gerçek sevginin olduğu yerde bunların lafı olmaz . Yaşınız çok küçük gerçek anlamda emek aşk sevgi nedir bilmiyorsunuz onun size gösterdiği kadar bilginiz var Asıl emek karşıdaki kişinin düşüncesine,emeğine saygı duyup yolunu cizmesine müsade etmek,tehdit etmemek,bu duruma sokmamaktir.Adam sizi öyle avuçlarına almiski Nisan olmazsa ayriliriz diyecek kadar hadsiz ,ve sizden vazgeçecek kadar rahat İyice düşünün evlenemem ise girecem derseniz adam hiç uzulmeden başka dallara konacak neden ???dediginizde yuzsuzce seni uyarmıştım diyecek ......
Acı ama gerçek bu tarz adamlar için başka birini sevmek ,evlenmek hiç zor değil ha siz ha başkası. ....

Emek sadece maddi şeylerle mi oluyor ? Manevi olarak hiç emek verilmiyor mu

Tamamda sırf emek vermiş iniz diye ortada yanlış bir durum varsa bir şeyleri yapmak yada evlenmek zorunda değilsiniz. Yaşınız daha küçük bir kaç sene sonra emek verdim dediğiniz şeyin çıkarlar ve İlişkiler söz konusu olduğunda hiç bir kıymeti olmadığını anlayacaksınız.

Haklısınız diyebileceğim bir şey yok, ben tepki gösterdiğim için beni her yerden engellemiş biliyor musunuz, bu davranışı bile dediklerinizi kanıtlar nitelikte. Benim düşünceme ve hayatıma saygısı olmayan biriyle neden 3 senedir birlikteyim diye sorguluyorum kendimi kaç saattir.

eğer bu sene nişan gibi ciddi bir şey yapmazsak ilişkimizin biteceğini söylüyor.
Siz ne cevap veriyorsunuz böyle dediğinde o ? Niye aceleci bu kadar? Aklıma gelen tek şey, çalışmaya başladığınızda gözünüzün açılıp onda şuan göremediklerinizin farkına varacağınızdan korkması gibi geldi bana.

Tehditle bir yere varamayacağını eğer bu şekilde tehdit ederek nişanlanırsak mutlu mu olacağını söylüyorum.
Ailesinden uzakta yalnız başına yaşıyor belki de o yüzden aceleci bu kadar ya da ailesi baskı yaptığı için. Ailesi sürekli ne zaman istemeye gideceğiz diye baskı yapıyor, o da ailesi her baskı yaptığında bana baskı uyguluyor. Ailesi çok açık bir şekilde çocuklarının orda yalnız kalmasını istemediğini söylüyor, onlarınki de çok farklı bir kafa yapısı.

Siz kimsenin bakıcısı değilsiniz. Ailesinin karşısına geçip de "evleneceğimiz zamanı biz biliriz ben küçük müyüm yalnız kalmayayım" diyemeyip de size çemkiren adamı kapının önüne koyun. Çok çekersiniz.

Ailesine bir şey der mi hiç ama bana ağzına geleni söyler. Sanırım ben onu kapının önüne koymadan o beni çoktan koydu bile geç kaldım

Yani bana bi nişan takmanız normal geldi

En azından nisan yapabilirsiniz.O süreçte iş arayabilirsin.

Uzak mesafe, yakın mesafe, ruh eşi, devlerin aşkı...
Ne olursa olsun 22 yaşında bir genç EVLENMEMELİ.
Evlilik düşmanı değilim. Evliyim çocuğum da var.
27 yaşında evlendim. 30 olsa daha iyiymiş diyorum bugün
Aceleye inanın gerek yok. İşe girin, biraz hayatı öğrenin. Gezmeyi seviyorsanız gezin. Ya da neyi seviyorsanız ona vakit ayırın. Tadını çıkarın bu günlerinizin. 5 yıl sonra dünyaya bambaşka gözlerle bakacaksınız büyük ihtimal. Erkenden evlilik, çocuk sorumluluklarıyla; kayınvalide/görümce dertleri ile doldurmayın dünyanızı.

Şu mesajı da şimdi gördüm, yorum yapmazsam çatlarım. 27 yaşında eşek kadar adamın herhangi bir yerde yalnız yaşamasının sakıncasını biri bana anlatsın lütfen. Adamın ailesi evlensin evinin düzeni, sıcak yemeği olsun filan gibi şeyler için baskı yapmıyorsa ben de bir şey bilmiyorum.

Aynı yazdığınız gibi düşünüyorlar bunu dile de getiriyorlar çünkü ordan biliyorum

Gayet iyi yapıyorsun git çalış gez toz eğlen yaa evlilik çok büyük bir sorumluluk 26 yaşında evlendim evin sorumluluğunu kaldırabilecek biriydim o halde çok zorlandım yaa evlilik büyük sorumluluk bence her kadın gençliğini yaşamalı

Ben 23 yaşında evlendim ama dolu dolu bı üni.hayati geçirdim. Erasmus yaptım kaç kez yurtdışına çıktım. Gezdim tozdum. 22 yaşında atanmistim. 23 erken gelmemişti evlenmek için. Bana da evlilik teklifi kabulü ve ailelerle tanışma zaten devamında bugünü getirecegi aşikar. Adamı oyalamayin, bir yıla en geç evlenecekseniz Nisan yapın yoksa herkes yoluna baksın. Evlenme motivasyonları farklılık gösterebilir. Düzenli bir hayatı olsun istiyor olabilir. Onun yaşı da bu anlamda uygun. Sizin maddi olarak hazır olmadığınızı kabulleniyorsa neden olmasın. Bence sizin tereddütleriniz var. Yoksa millet tamam deyince okurken bile evleniyor. Kaç çift biliyorum böyle okurken evlenen. Geneli doktor hatta :) siz önce dönüp emin miyim diye kendinize sorun. Sonra da ona göre yolunuza bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…