3 yıllık uzak mesafe sonrası evlilik planları

E siz evlenme teklifini kabul edip aileleri işin içine soktuktan sonra ne olmasını bekliyordunuz ki? Madem evlenmeye niyetiniz yoktu niye işleri ciddileştirecek adımlar attınız?

E siz evlenme teklifini kabul edip aileleri işin içine soktuktan sonra ne olmasını bekliyordunuz ki? Madem evlenmeye niyetiniz yoktu niye işleri ciddileştirecek adımlar attınız?
Evlenmeye niyetim yok değildi ama durumların bu şekilde gelişeceğinden haberim yoktu. Deprem bölgesindeyiz ve evin tadilatı için yüklü miktarda borç altına girdi ailem. Şu an evlensem bana pek yardımcı olabileceklerini düşünüyorum o yüzden kendi ayaklarımın üstünde durmak istiyorum.

Evlenmek istememekte sonuna kadar haklısınız zaten daha yaşınIz da küçük. Benim sorduğum bu değildi ama. Durumların bu şekilde gelişeceği derken ne kastettiğinizi anlamadım bir ay önce evlenme teklifine tamam demiş işin içine aileleri sokmuşsunuz. Şu an için evlenmek gibi bir isteğiniz yok madem neden bunları yaptınız?

Yani ailemin bu şekilde borç altına gireceğini düşünmemiştim, ileriyi öngöremediğim için. Son zamanlarda bu şekilde tehditvari konuşmaya başladı daha öncede bu tarz bir üslupla konuşmuyordu ki, böyle konuşacağını bilseydim asla aileleri dahil etmezdim zaten.

Size hak veriyorum. Ancak su da var ki ayni seyi kadinlar soylediginde beni oyaliyor musun sen vs diye, kadina hak veriyoruz.
Konu sahibi evlensin demiyorum, 22 yas cok kucuk evlenmek icin.

Yaşin çok genç işini bul seni seviyorsa bekler evlendikten sonra çok zorlanırsın

gözünüz açılmadan evlenip kafalamaya çalışıyor bence. 3 senedir emek falan verdik dediğinize göre problemli bir ilişki. uzak mesafe ilişkiniz var diye okuldan eve, evden okula yaşıyorsunuz büyük ihtimalle. işe girip rahat rahat para kazanınca sizi elinde tutamayacağını düşünüyor.

evlenmek için bu kadar ısrar eden hiçbir erkeğin iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum açıkçası.

Yaşin çok genç işini bul seni seviyorsa bekler evlendikten sonra çok zorlanırsın
Bekleyeceğini düşünmüyorum çok net bir şekilde söyledi

Bekleyeceğini düşünmüyorum çok net bir şekilde söyledi
Valla bulunmaz Hint kumaşı değiller evlilik güzeldir tabiki doğru insanla hakkında hayırlısı olsun

Kabul etmezsen biter ne demek yaa? Seven illaki orta yolu bulur tehditler savurmaz. Bi kere boyun eğerseniz ömür boyu böyle zorba olmaya devam eder siz ezilirsiniz. Eğer benim şarttm bu kabul edersen dersen yol yakınken dönmüş olursun bunun için bırakacaksa zaten defolsun gitsin. Daha genceciksin hayatını yaşa

her şeyi gidip aileme anlatacağım dedi.

bu şey demek değil mi, hani kavgada üste çıkamayan mızıkı çocuklar der ya "seni annemelere söyleyeceğim, görürsün sen"
yaptığınız en ufak tartışmada aileleri devreye sokuyorsa eyvahlar olsun, gelecek parlak görünüyor.
karar sizin ama çok da iyi şeyler beklemiyor gibi sizi.

27 yaşındaki adamın söylediği şeye bak.. Aileme anlatacağım ne ya? Komik...
Seni tehdit eden adamdan uzak dur. Bugün bunun için tehdit eden yarın bir gün daha neleri öne sürüp tehdit eder kim bilir. Daha genceciksin. 22 yaşında ne evliliği? Bi çalış, paranı kazan, gez toz eğlen. Ayrıca mesleğini eline alıp maddi gücünü kadının elinde tutması çok önemli.
Ayrıca tüm ilişki boyunca uzaktan mı yürüdü bu ilişki? Sen ona gerçekten tüm yürekle güvenebiliyor musun? Onu gerçekten tanıdığına emin misin? Bence şuan bu konuyu açıyorsan ikisine de cevabın hayır.
Ailelere de aldırış etme. Ailene durumu anlatırsın onlar her türlü sana destek olurlar zaten. Başta senin ailen hop bir dur der.

Pandemi zamanında birlikte yaşadığımız zamanlar oldu birkaç ay onun dışında hep uzaktandı, ortalama ayda 1 kere buluşabiliyorduk.
Son söylemlerinden sonra ona eskisi kadar güvenemiyorum, ilişkimiz devam etse dahi acaba beni yarı yolda bırakır mı düşüncesi hep içimde olacak gibi.

Daha yeni mezun olmuşsunuz iş güç sahibi olmadan evlenmeniz doğru değil ayrıca yaşınız evlilik için çok genç. Ayrıca uzun yıllar el ele göz göze flört edenler bile evliliğinde mutlu değil. Kaldı ki uzak mesafe ilişkisi yaşayan çift asla evlenince mutlu olamaz. Daha çok gençsin sadece kariyer odaklı ol evlilik olsa da olur olmasa da olur.

Uzak mesafe iliskide acaba ne emegi...cok mu kontör bilet parasi harcamis?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…