Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

iyi akşamlar kızlar,bi baktım 3.takımı göremedim kimse yazmayınca 2.sayfaya düşmüşüz..gece 4ü geçiyordu yatmamız o yüzden 12 15 de kalktım kendime lahana kürü yaptım kahvaltımdan önce içtim .kahvaltıda,
1dilim çavdar ekmeği
2 brdçay
çok az peynir
daha sonra eşim ve kızımla 1 saateyakın yürüdük bizim için büyük zevk ailece gezmek çünkü nadir olan bişey (eşimin mesleğinden dolayı)
eve gelince 2 brd çay
1 simit kızımla yedik
akşam yemeğini atladım.
misafirlikte 3 brd çay ve 10,15 adet çekirdek ve 1 elma 1 mandalina
eve gelince acıkmış hissettim kendimi sabredemedim ve 1 dilim çok tahıllı ekmekyedim yalnız
herkese iyi akşamlar öpüldünüzzzzz

MERHABALAR...
ÖĞLEN DIŞARI ÇIKTIM ANCAK GELEBİLDİM..
ÖĞLEN ANNEANNEME BAKMAYA GİTTİM,BİRAZ YANINDA DURDUM.ÇOK HALSİZDİ,KONUŞMAYA DERMANI YOK..VE CANIM SIKILIYO ONU ÖYLE GÖRÜNCE..

1 LT SU...
SAAT 15:00 TE:
1 DİLİM EKMEK,
1 KAŞIK SÜZME YOĞURT,
VE 2 KUPA ŞEKERSİZ ÇAY..

YARIM LT SU..
AKŞAM ÜZERİ ABİMLERE GEÇTİK,DOĞUM GÜNÜYDÜ BUGÜN..KUTLADIK,BİRARAYA GELDİK..
19:00 DA:
1 KEPÇE ÇORBA,
2 KAŞIK PİLAV,
2 KAŞIK GÜVEÇ,
1 KAŞIK YOĞURTLU SALATA,
YARIM LT SU..

20:30 DA:
2 KUPA ŞEKERSİZ ÇAY,
1 İNCECİKKKK DİLİM PASTA..

ABARTTIM GİBİ AMA...
İYİ GECELER ARKADAŞLAR..İYİ PAZARLAR..a.s.

günaydın bayanlar :))

bi öğrencinin pazar günü zevki yoktur sınav zamanında... siz benim yerimede doya doya yaşayın pazar gününüzü :)

cuma günü sınav yüzünden motivasyonum azalmıştı moralim bozuktu ve ben karnım aç olmamasına rağmen ne yesem diye etrafda dolanıyorum. biraz kötü geçti o gün. ama dün cezalısın zeynep hiç atıştırma yapmadım. ara öğünlerimi dilimlenmiş portakal üzerine 2 kaşık yoğurt koyup yedim, kivi elma. yani meyve yedim. cezalı olduğum için ekmek tüketmedim. bol su içtim. sabah yağmur yağmasına rağmen çıktım yürüdüm çok şanslıymışımki çıktıktan bi iki dakika sonra yağmur kesildi :)) yarım saat kadar yürüdüm. sonra evde biraz mekik falan yaptım.. güne sporla başlamak çok güzel bişi kaydirigubbakcemile2

hatunlar bişi sorucam.. ben kahvaltımı 10-11 gibi yapıyorum. o zamana kadar bi elma yiyorum ve bol su içiyorum. bu yüzden acıkmıyorum. sonra kahvaltımı yapıyorum. kahvaltı şu saatte yapılmalı diye bi saat var mı? mesela uykudan uyanınca ilk yarım saat gibi? bilginiz var mıdır??

herkese güzel bi pazar diliyorum :teytey:

MERHABA ARKADAŞLAR..NASILSINIZ..
ÇOK GEÇ YATTIM ERKEN KALKTIM..SERSEM GİBİYİM ŞİMDİDE..EŞİM İŞE GİTTİ,BENDE Bİ EVİ TEMİZLEMEYİ DÜŞÜNÜYORUM BAKALIM..

SABAH 1 LT SU,
10:00 DA:
2 DİLİM EKMEK,
1 DİLİM PEYNİR,
1 ADET KIR. BİBER..
NE BULDUYSAM KOYDUĞUM BİTKİ ÇAYIMDAN 1 KUPA..
YARIM LT SU..

ŞİMDİLİK BU KADAR GÖRÜŞMEK ÜZERE..a.s.

merhaba arkadaşlar,gece 4.30 da yattık sabahda 11 gibi kalktım.kendime lahana kürü yaptım.bugün 3.günüm.ılınana kadar kızımı doyurdum.kahvaltıya kadar 1 lt su ve 1 brd.lahana kürü içtim.kahvaltıda
3 brd çay
2 dilim çok tahıllı ekmek
1dilim peynir
çeyrek yumurta beyaz( haşlanmış)
2 zeytin
biraz ayva reçeli
şimdilik bu kadar arkadaşlar ilerki saatlerde yazarım iyi pazarlar:teytey::teytey::teytey:

kızlar merhabalar nasılsınız ben boludayım.şansıma havalar güzel geldiğimden beri.

bernuş tebrik ediyorum seni 1. olmuşsun.gelince bende üst sıralarda yerimi alacam inş.
kızlar tatile geldim diye kaçamak yapmıyorum.kilo almış olarak aranıza dönmek istemem.

neyse hepinizi öpüyorum.ben bööle arada bi uğrarım.

GECENİZ GÜNDÜZ OLMUŞ CANIM YA..ALLAH KOLAYLIK VERSİN..a.s.
İYİ EĞLENCELER GÜZELİM..TEŞEKKÜR EDERİM..a.s.

MERHABALAR..
ÖĞLEN YEMEĞİM: 14:30 DA:
1 KASE YOĞURT,
1 DİLİM EKMEK,
YARIM LT SU..
1 KUPA BİTKİ ÇAYIMDAN..

YARIM LT SU..
AKŞAM YEMEĞİMİ HENÜZ YEMEDİM,EŞİMİ BEKLİYCEM ACICIK..

AYYY KIZLAR,AYAKLARIMIN FALAN DERMANI YOK BUGÜN..BAŞIMDA BİR AĞIRLIK..İNŞALLAH HASTA OLMAM..BU ARALAR ÇOK HASTALARIN YANINDA BULUNDUM..
İDRAR YOLLARIM HENÜZ DÜZELİRKEN BİDE GRİP FALAN OLURSAM,GÖRMEYİN BENİ..
HİÇ SEVMİYORUM YA HASTA OLMAYI,GELİR BULUR BENİ..
BAKALIM GÖRÜCEZ..
İYİ AKŞAMLAR ARKADAŞLAR..:teytey:

merhaba kızlarrr,bugün pazar olunca akşam yemeğini erken yedik.yemekten önce yarım litre su ve lahana kürü içtimm...
4 kaşık nohutlu pilav
sayısını hatırlamıyorum çokca marul
ekmek yemedim pilav olunca...
bernuşcum benim 11 aylık kızım var gece uyumuyor ne yaptımsa alişamadık yaşında düzelir diyorlar bakalım.aslında ben erkenciydim kızdan önce.herkese iii akşamlar

selam arkadaşlar 2 gündür giremedim çok kötü grip olmuşum kafamı kaldıramadım vücudum kırılıyor ama şimdi biraz daha iyiyim en azından baş ağrım hafifledi yarında eşimin memleketine gidiyoruz canım nam ablam ve sevgili takım arkadaşlarım ben bir kaç gün yokum ama cumaya yetişirim

yediklerimede yazayım 2 gündür pek bişey yemiyorum ilaç içiyorum diye az az yiyorum dün sabah az bi kahvaltı yaptım meyva yedim çorba içtim bugün yine kahvaltıyı az yaptım gün içinde meyva yedim akşamda eşim pide yaptırmış çok az yedim

Merhaba kızlar dün annemlere geldim günümün yarısı yolda yarısıda evde koşuşturmakla geçti bugünde annemlerle kardeşime gittim bebeğimizi ziyarete minik çookk tatlı bişiyy yaa
dün sabah 1 dilim ekmek havuç ve kırmızı lahanadan oluşan salata
öğlen 2 dilim pizza (kendim yaptım elimden geldikçe içiine koyduğum malzemelere dikkat ettim) 1 bardak liht kola
akşam 1 tabak nohut 1 dilim ekmek turşu 1 yemek kaşığı pilav
bugün sabah biraz yumurta çay 2 dilim ekemek
öğlen kardeşimdeydik 3 dilim (küçük) kek 4 tane fırında yapılmış sigara böreği
akşam bir küçük parça tavuk 2 yemek kaşığı pilav
bol bol yürüyüş evde bebeğin peşinde koşuşturma ve birazdan bebeği uyutunca egzersiz yapacam yapınca yazarım bu arada nam abla regl oldum belki ondan dolayı biraz kilom yüksek çıkmıştır ama bilemiyorum cuma belli olur inş. Düşündüğüm gibidir.........
öpüldünüz cici kızlar .........

aa benim buna itirazım var valla. yasakkelime
ben ikinciyim. Girmiyorum kk'ya diye ikinciliği de vermemişsiniz bana aşkolsun. :çok üzgünüm:

Bernuşcum seni tebrik ediyorum.

Salı sabahı ankaradayım. Artık oradan daha detaylı yazarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…