- 17 Ağustos 2023
- 8.311
- 25.919
- 468
Misterciyime katılıyorumGeldi başımın belası hdhdhdhbi de beğenmedim atmış hemen bdbxh

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Misterciyime katılıyorumGeldi başımın belası hdhdhdhbi de beğenmedim atmış hemen bdbxh
Orenda canım kahvaltı üç bardak çay yarım ekmeğe tomatis marul salam ezine peyniri sandiviç yaptım yedim sonra oğlum okuldan gelince ufak tefek onunla beraber pide yaptığım ondan yedim üç tane ama mini pide öğlenden sonra noodle yemek istiyorum şimdilik böyle canımcımmm
![]()
Noodle’ın suyuna ekmek banOrenda canım kahvaltı üç bardak çay yarım ekmeğe tomatis marul salam ezine peyniri sandiviç yaptım yedim sonra oğlum okuldan gelince ufak tefek onunla beraber pide yaptığım ondan yedim üç tane ama mini pide öğlenden sonra noodle yemek istiyorum şimdilik böyle canımcımmm
![]()
Damam diyo bi de biri tükürsün jdjdjd
O kadar beni zorbaladilar azcikta sen nasibini alArkadaşlar burda resmen zorbalanıyorum rica ediciğimm bana sahip çıkın litfinnnn bende insanım benim duygularım var![]()
![]()
![]()
Seni bir dertden daha kurtardim işte çicegimAşgım o nasıl tükürmek çimdim resmen![]()
Arkadaş didiğin beyle olur işteSeni bir dertden daha kurtardim işte çicegim![]()
Ne kadar mikemmel bir grupArkadaş didiğin beyle olur işte![]()
Bizle niye düşmüyosun namıssızDönüşte 58'e düşcem siz görersiniz.
Öyle bi uğrıyım dedim abshdjd.
Yapamıyom şu an uyamıyom size anlıyor musun muBizle niye düşmüyosun namıssız
O zaman nasil zayifliyicanYapamıyom şu an uyamıyom size anlıyor musun mu![]()
SonraO zaman nasil zayifliyican
Keşke yemek yemeden görseydim iştahım kapanırdı