• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Buda benim menum

Sabah
1 kupa kahve

Ogle
1 avuc ici kadar et
2 yk bulgur pilavı
1 kase yoğurt

Ara
3 sunta eti form
2 kayisi

Aksam
Yemekten yarim saat ince kefir
2 yk patates puresi (kasarsiz ve yagsiz)
Bol coban salata

Su:3 lt
Spor: zumba
25 mekik

Son düzenleyen: Moderatör:
Kizlaar dun yine cok guzeldi kuzenim oturuo burda 10dk mesafede ona gittim pazara ciktik balik aldik izgarayi yakti eslerimizde dag sehir manZarasinda bol salatayla yedik yuruduk..

Sabah
1dlim ekmek
Peynir
Domates
Maydanoz

Ogle
1dilim ekmek
1kase tarhana

Ara
1muz

Aksam
1dilim ekmek
10tane falan hamsi izgara
Saalata

Su 2lt
Form cayi
İhlamur

Yarim saat dag yuruyusu

Haftaiçi kaçamak yapıp yapıp haftasonu kilo vermeyi başaran arkadaşlar karatayı tam olarak yaptım sporumu da yaptım buyrun verin cezayı, kekler kurabiyeler havalarda uçuşuyor ama kilolar gidiyor helal size.. Sizin listeleri uygulayayım ben daha iyi olacak sanırım :)

Yok kiz oyle degil ben yedim kek veremedim :)

Buda benim menum

Sabah
1 kupa kahve

Ogle
1 avuc ici kadar et
2 yk bulgur pilavı
1 kase yoğurt

Ara
3 sunta eti form
2 kayisi

Aksam
Bol coban salata

25 mekik

Sabahi kahveyle gecistirmissin kaptaan

kizlarrrrtrr. 45 dk leslie 3 mil cezami yaptm simdi
Kendimde sunu kesfettim. Beni bana birakirsanz sporumu yapmiyom ama siz soyleyince mecburiyt hissedip yapiyorum.bana teker tekr hepunuz ayri ceza vetebilirsinz

:)) tamam canim hava guzel yarinda disarda yuruyus yap ozaman

Kizlaar dun yine cok guzeldi kuzenim oturuo burda 10dk mesafede ona gittim pazara ciktik balik aldik izgarayi yakti eslerimizde dag sehir manZarasinda bol salatayla yedik yuruduk..

Sabah
1dlim ekmek
Peynir
Domates
Maydanoz

Ogle
1dilim ekmek
1kase tarhana

Ara
1muz

Aksam
1dilim ekmek
10tane falan hamsi izgara
Saalata

Su 2lt
Form cayi
İhlamur

Yarim saat dag yuruyusu
:nazar: superr Çağlacim
Yok kiz oyle degil ben yedim kek veremedim :)

Alemsin dilek :1:

Sabahi kahveyle gecistirmissin kaptaan

Hic sorma bacim yogunluktan bas agrisibdan unuttum oglen herkes ezana gidip kizlar hadi yemege diyene kadar fark etmedim aciktigimi biri dese gulerdim :1: ama buda oldu ya demek ki ben piskolojik acim

Gunaydin guzeller guzel bir haftasonu diliyorum daha yataktim yatak keyfi yapiyorum kizimda uyurken cezalar kesinlestimi hilalin dedigimi bendw bugun basliyacam guzel ve saglikli bi kahvalti yapayim gorusuruz

Hic sorma bacim yogunluktan bas agrisibdan unuttum oglen herkes ezana gidip kizlar hadi yemege diyene kadar fark etmedim aciktigimi biri dese gulerdim :1: ama buda oldu ya demek ki ben piskolojik acim

Duygusal acimm benim

MmsTE=Mrv5534;34551919]Gınaydın canlarım
Nasılsınız bakalım
Bn süperim (ader olmammmın dısında)
Dün hafif bi kan lekesi vardı ikindi saatlerinde şimdi bişi yok
Yawas yawas gelcek sanırım:9:
Hemnb menücükümü paylasayım
Kızlar bu arada yemekleri gerçekten resimlere bakıp yiyorum ve size komik gelcek ama tatlı kasıgı kullanıyorum yerkenfe:9: kızıma yemek yedirken farkettim kendimde tatlı kasıgıyla yıyorum allahım bitmedi yemek ama nası zor geliyo kasıklamak ;))
Sanki cok yedim gibi oluyorum
Şimdi dün
Kendine lor peynirli içinde kıvırcık yeşil sogan maydanoz hepsi böle bol bol ama haslanmıs yumurtalı ve yarım haslanmıs oatatesli bir salata yaptım okadar mükemml oldu ki anlatamam ondan yedim
2 cay
1 dilim bile degil berdeyse cavdar ekmwdgi
Ara: biberiye içtim
Ögle: kızıma tavuk haslamıstım
Bnde onda yedım böle bi but yedim haslanmıs
Bir kasekendim yaptgım böle mısss gbi bi yogurtt ferah ferahhh;)
Ara
Grıssını almıstım cimcimem seviyo diye
Yine beraber yedik
1 tane yedim
Bide kızımın kinin ceyregi bitiremedi:9:
Aksam
Sehriye corbası
Bol salata böle doyaba kadar
Su:2 lt
Sşpor: zumba 35 dk
Aksam:50 mekik[/QUOTE]

Uzun uZun anlatmalarina bayiuorum menu super sen super muck

:)) ben bu sabah uyanir uyanmaz aciiim dedim yaa bende acikmak istemiorum

Duygusal acimm benim
:39::39::39:
Gunaydin guzeller guzel bir haftasonu diliyorum daha yataktim yatak keyfi yapiyorum kizimda uyurken cezalar kesinlestimi hilalin dedigimi bendw bugun basliyacam guzel ve saglikli bi kahvalti yapayim gorusuruz
Hilalin cezalari guncelledim ahsen ben cagla gozde kabul dedik sende ediyorsun ee digerleride eder zaten sozde ceza adi normalde bizim yararimiza birsey ben bugun ilkini yaptim da kanama olubca tirstim leslie ve squat yapcam bidaha kine sende basla bacim zaman kaybetmeden
:)) ben bu sabah uyanir uyanmaz aciiim dedim yaa bende acikmak istemiorum

Canim gec kalkarsam bende acikmis oluyorum pazarlaei 9da kalkıyor um midemde canli muzik var sanirsin oyle ses geliyir

:39::39::39:

Hilalin cezalari guncelledim ahsen ben cagla gozde kabul dedik sende ediyorsun ee digerleride eder zaten sozde ceza adi normalde bizim yararimiza birsey ben bugun ilkini yaptim da kanama olubca tirstim leslie ve squat yapcam bidaha kine sende basla bacim zaman kaybetmeden

Canim gec kalkarsam bende acikmis oluyorum pazarlaei 9da kalkıyor um midemde canli muzik var sanirsin oyle ses geliyir

Tamam prenses bana uyar hayirdir niye kabama geldiku

Kendimde sunu kesfettim. Beni bana birakirsanz sporumu yapmiyom ama siz soyleyince mecburiyt hissedip yapiyorum.bana teker tekr hepunuz ayri ceza vetebilirsinz

Bendende bi ceza ozaman hrnen amuda kalkiyosun:)

Tamam prenses bana uyar hayirdir niye kabama geldiku

Bilmem bu sefer ki zumba baya bi hoplamali ziplamaliydi bide mekik zorladim galiba reglime var yersiz bir kanama zaten devam etmedi ama redbirj elden birakmayim. 28 inde regl olmam lazim

Buda benim menum

Sabah
1 kupa kahve

Ogle
1 avuc ici kadar et
2 yk bulgur pilavı
1 kase yoğurt

Ara
3 sunta eti form
2 kayisi

Aksam
Bol coban salata

25 mekik

İnce kefir nasil oluyor ya

Gınaydın canlarım
Nasılsınız bakalım
Bn süperim (ader olmammmın dısında)
Dün hafif bi kan lekesi vardı ikindi saatlerinde şimdi bişi yok
Yawas yawas gelcek sanırım:9:
Hemnb menücükümü paylasayım
Kızlar bu arada yemekleri gerçekten resimlere bakıp yiyorum ve size komik gelcek ama tatlı kasıgı kullanıyorum yerkenfe:9: kızıma yemek yedirken farkettim kendimde tatlı kasıgıyla yıyorum allahım bitmedi yemek ama nası zor geliyo kasıklamak ;))
Sanki cok yedim gibi oluyorum
Şimdi dün
Kendine lor peynirli içinde kıvırcık yeşil sogan maydanoz hepsi böle bol bol ama haslanmıs yumurtalı ve yarım haslanmıs oatatesli bir salata yaptım okadar mükemml oldu ki anlatamam ondan yedim
2 cay
1 dilim bile degil berdeyse cavdar ekmwdgi
Ara: biberiye içtim
Ögle: kızıma tavuk haslamıstım
Bnde onda yedım böle bi but yedim haslanmıs
Bir kasekendim yaptgım böle mısss gbi bi yogurtt ferah ferahhh;)
Ara
Grıssını almıstım cimcimem seviyo diye
Yine beraber yedik
1 tane yedim
Bide kızımın kinin ceyregi bitiremedi:9:
Aksam
Sehriye corbası
Bol salata böle doyaba kadar
Su:2 lt
Sşpor: zumba 35 dk
Aksam:50 mekik

afiyet lsun cnm menun guzel olmuş:46::46::46:

ozmana san bıras baskı uygulayalım tatlım:22:

Back
X