• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kuzum oncelikle gecmis olsun kiyamam kesinlikle haklisin ben aktif olacagima menulerimi paylasicagima spor yapicagima kacamak yapmiyacagima yaparsamda cezami cekicegime SÖZ veriyorum ha ayrica hedefim 70 li rakamalar olmazsam esek gibi aniracagimaSOZ veriyorum:)

ooooooooooooo epey iddalıyız olması gerk dimi

hilalcim bence 10dk mekik çok canım 10dk boyunca mekik çekilirmi sayı olarak belirleyelim mesela günlük 50 mekik olsun.

gözdecim yüzme senin şahsi sporun cezan ayrı şekerim ekstra olarak yapıcaksın:9::9:

Benim Hayalim…
KENDİNİZE İYİ DAVRANMAYA HEMEN BAŞLAYIN
Hepimiz kendimize veya hayatımıza dair düşler kurarız... Bazıları masalsıdır, gerçekleşmesi için bir mucize olması gerekir; bazıları ise eğer azmederseniz sizin olacaktır. Gerçekleşmesi, sizin çabalamanıza bağlıdır.Bu düşler her şeyle ilgili olabilir.... Ve çoğu zaman, kendimizi daha sağlıklı, daha formda görmeyi hayal ederiz... İşte bu gerçekleşmesi sizin çabalamanıza, azmetmenize bağlı olan bir düş...AMA DİKKAT!***Her pazartesi başlanılan ve çarşambaya kalmadan bozulan, metabolizmayı kevgire çeviren, bizi aç bırakan,***belki zayıflatan ama bilincimizi ve alışkanlıklarımızı değiştirmediği; farkındalığımızı arttırmadığı için kısa sürede o zayıflığı fazla kilolara dönüştürüp, yapışkan bir biçimde bedenimize mıhlayan diyetlerle olacak gibi değildir.NEDEN DİKKAT ETMELİYİZ?* Bu her defasında umudun kırılmasına yol açmakla kalmaz, kendinize olan inancınızı ve çevrenizden gördüğünüz desteği yitirmenize neden olur.*Dahası vücudunuz size karşı suskunlaşmaya başlar. Kısa vadeli kilo kayıpları için yaptığınız her agresif hamle, bedeninizi direnmeye ve kendisini kilitlemeye itecektir.*Sonra "sürekli başa sarıyorum, böyle yaşamaya alışsam belki daha iyi olur" cümlesi beyninizde çınlar ve kucağınızda bir tabakla, sonu mutsuzluğa varacak bir yeme karanlığına çıkarsınız...*Genelde bu ümitsizliğin uçsuz, kısır bir döngü ile seyrettiğini gözlemledim. Mutsuz oldukça yemek, yedikçe kilo almak, kilo aldıkça mutsuz olmak ve tekrar yemek... Aynaya bakmadıkça, basküle çıkmadıkça ya da bedenimizden "yorgunum ve taşıyamıyorum" sinyali gelmedikçe ötelediğimiz bir silsile...OLUMSUZ GERİ BİLDİRİMLERİ DEĞİL, HAYALLERİNİZİ VE BİLİMİN SESİNİ DİNLEYİNHayaliniz için yeniden denemeye ve kendinize bir şan vermeye karar verdiniz diyelim... Bunun için ürkek adımlar atarsınız: "Aman canım çoluğun çocuğun var, olacak o kadar kilo. Zayıf olan annelerin kesin bakıcıları, yardımcıları vardır" cümlesini işitebilirsiniz ki birinci ağızdan bu kanının bir yalan olduğunu size söyleyebilirimya da"Oooof zayıfla zayıfla nereye kadar, hem sen kilo verince çöküyorsun" cümlesi yüzünüze çarpılır ama aslında doğru bir beslenme sistemi size bütünlüklü olarak kilo kaybettireceğinden hiçbir zaman çökmez ya da sarkmazsınız...Tabii bununla bitmez, geçmişte başarısız olmuşsanız eğer bu yüzünüze çarpılacaktır: "Sen daha önce de yapamadın, dayanamıyorsun kabul et!" diyenler mutlaka çıkar... Oysa yine doğru bir beslenme ve spor haritası ile hedefinize eğlenerek, öğrenerek ve bilinçlenerek yürüyebilirsiniz.Ama şu bir gerçek: hayalleriniz ne olursa olsun, ister oturup kitap yazmayı hayal edin isterseniz de kilo vermeyi; üç şey sizin düşmanınızdır:ÜŞENMEK, ERTELEMEK. ve VAZGEÇMEK.Bu sebeple yazdım size, bugün takımımdaki arkadaşlarımla kilolardan önce bu üç düşmanla savaşıyoruz.ÜŞENMİYORUZ:.Bizim için hareketsiz bir gün yok, listemizde yazanları hazırlamamak için ya da onların yerine doğru alternatifler koymamak için bahanemiz yok. Deyim yerindeyse "buraya oturmaya mı geldik?" Hayır :) O halde kalkıyor ve hazırlıklarımızı yapıyoruz.ERTELEMİYORUZ:.Eğer şikayetçi olduğumuz şey bizi kendine doğru çekiyorsa ve hızla sürüklendiğimiz o yerde mutsuzluk, memnuniyetsizlik ve sağlıksızlık varsa direksiyonu tam ters yöne kırmak için beklemeye gerek var mı?. Hayır :). O yüzden, yukarıda yazdığı gibi; pazartesi değil... hemen! şimdi!VAZGEÇMİYORUZ:.Hiç bir dürüst ve bilimsel yöntemde "şok" / "mucize" / "sihirli" vaatler yoktur. Hayatınızı ve sağlığınızı tehlikeye atan hiçbir şey, sırf sonuca ulaşmak için önerilmez. Kendi bedeninizin gerçeklerini anlamak, buna göre davranmak esastır. Bu yüzden elde ettiğiniz başarılar geçici, uçucu değil aksine kalıcı ve gerçektir. Bazen, dolu dizgin hedefinize doğru gider bazen de metabolizmanızın kırmızı ışığına yakalanırsınız. O kırmızı ışıkta arabayı terk etmiyorsunuz... O zaman ilerlemek ve gitmek istediğiniz yere varmak için hiçbir şansınız olmaz. Arabanızı ters yöne kırmıyorsunuz yani eski alışkanlıklarınıza kapılmıyorsunuz, bu sizi başladığınız yere geri götürür... Kırmızı ışık sönene kadar doğru şeyi yapmaya ve baskülden size cevabın gelmesini beklemeye devam ediyorsunuz. Bazen de 20 kilo vermeyi hedefler ama 5 kilo kaybettikten sonra rehavete kapılırsınız... Gerçek hedefinizin 5 değil 20 kilo olduğunu düşünmekten ve gerçek hedefinize yürümekten vazgeçmiyorsunuz... Rehavetin sizi ele geçirmesine müsaade etmiyorsunuz. Vazgeçmemek bu işin en önemli parçası.Peki ne yapmalısınız?1) Kendinize iyilik yapmaya bir yerden başlamalısınız ve bunun gerçek bir iyilik olabilmesi için en doğru yerden, en doğru kişi ya da kişilerle başlamalısınız.2) Bilimsellikten asla vazgeçmemeli ve kendinize karşı dürüst olmalısınız. Doğumdan kalan kilolarınız varsa ve eskisine geri dönemeyeceğinizden korkuyorsanız adını koyun. Metabolizmanız inatçıysa ve size gün geçtikçe gram gram kilo aldırıyorsa adını koyun...3) Kilo kaybetmek kadar alışkanlıklarınızı değiştirmeyi ve düzeltmeyi önemsemelisiniz. "Ben biliyorum" ya da "ben oldum" tavrı yerine "mutlaka öğrenebileceğim yeni şeyler olmalı" tavrı size yardımcı olacaktır.4) Bu defa başa sarmamak konusunda kesin kararlı olmalısınız. iki gün iki hafta iki ay değil, hedefiniz neyse o ana kadar sürdürmelisiniz bu yolculuğu. Mesele çünkü kilo vermek değil, kendinize verdiğiniz sözü tastamam tutmak bir yerden sonra...5) Kendinize ve bedeninize zaman tanımalısınız. Yavaş yavaş kilo veriyorum diyebilirsiniz. Burada odaklanmanız gereken sözcükler "yavaş yavaş" değil, "kilo veriyorum" olmalı... Ola ki, siz bu yola çıkmamış olsaydınız, direksiyonun yönünü kilo alımından kilo kaybına doğru kırmamış olsaydınız gün geçtikçe (ister yavaş ister hızlı) kilo alıyor olacaktınız. Siz vazgeçmediğiniz ve doğru şeyleri yapmayı sürdürdüğünüzde bedeninizden daha olumlu yanıtlar gelecektir.6) Çok zayıf, incecik, dal gibi olmayı övenler olabilir... Bu size çok uygun da olabilir hatta ama bazen vücut yapınız daha yuvarlaktır. Ne kadar kilo verirseniz verin o yuvarlak hatlarınızı kaybetmezsiniz. Bu durumda kendi bedeninizi tanıyarak hedefler koyun...7) Birlikte çalıştığım bir çok danışanıma, daha doğrusu takım arkadaşıma şunu söylüyorum: "Bugün siz kendinize iyilik yapan, bedenini yücelten ve arıtan insanlarsınız... Siz bu sebeple de çok güzelsiniz"Evet sevgili okurlar, bedeninize iyilik yapın, onu sağlıklı kılın... Aynaya bir dahaki bakışınızda karşılaştığınız insan "hayallerini gerçekleştirmek için adım atan" bir insan olsun...Kilo verirken güzelleşmeyi de unutmayın: Bazen seyahatlerle, bazen kitaplarla derinleşin, insanları seyredin ve onları anlamak için çaba sarfedin, dahası vicdanınızı sevgi ve merhametle mutlaka şişmanlatın :) size söz her yerde ama istisnasız her yerde aynı cümleyi göreceksiniz: SİZ ÇOK GÜZELSİNİZ.

tebrik ederim canım süpersin

zorlama canım sevmediysen

bende 58 le evlendim 76 ya kadar çıktım ama bi 10 kilosu kortizondan sonra oldu

62 ile evlendim .kızıma 4 aylıkken hamile kaldım.tabi 10 kilo almıştım.72 ile hamile kaldınm.86 lı rakamları da gördüm

hımmmmmmmm ben başliyim ozaman yapck bişey yok
bence bu cezaları listeleyelim neler yapcksak o cezalılar listesinin karşısına yazalım

BENCEDE CANIM YAZIN CEKELIM CEZAMIZI :d 50 MEKIK 1 SAAT YURUYUS YARIN BENDEN OLSUN KENDIME CEZA:d

bugünkü menüm
aç karnına 3 günkurusu ılık su
KAHVLTI şekrsz çy 1 domates. birz peynir. 1 haşlanmış yumrta.8 yeşil zeytin.1 yeşil çy
ara turk kahvesi
ayran aşı detoksu 12 de başladım 22.00 da bitcek
ikindi 1 yeşil çy.1 beşibiyrde çy

3 lt su cnm feci şekilde şekerli bişeylr istiyo size yemin ediyorum günü bu liste ile bitiricem ve ağzıma o cıssss lardan almicam:52:

Iyi aksamlar kizlar..oo cezalar havada ucusuyor:33:

ayferim bi mesajda kaptanlik devriyle ilgili yazmissin..valla sen cok yakisiyon canim..:38:

ben arada gelir,fircami atar giderim..:4:kirilmaca olmuyorsa tabi:17:

öptüm hepinizi..haftasonu diye kacamak yapmayin sakin..:34:

Son düzenleme:

ayferim bi mesajda kaptanlik devriyle ilgili yazmissin..valla sen cok yakisiyon canim..:38:

Bundan sinra biyle helincim :16: cezası verilir boyun egecek :1:

Yok canim benim niye kirilalim ki sana :70:

Kiz hepiniz tek tek ceza vermeyin ortak bir ceza bulun konsey kurup bu ne canim hafta zaten 7 gun nasil bitsin bu kadar cexa kilo veren 7 kisi hilal haftada uc gun zumba verdi sen bi gun yuruyus eee kaldi uc gun

Ne demisti ki gorumcen sana mervee :26:

Kaptan ben herseye warım :9: nasıl istersen öle yaparız walla:))

Şimdi onlara gitmiştik biz komsusu geldi ayfercim bnm görümcenin
Komsu bana yasımı sordu dedim 22 ozaman öleydi eşimde 28 yasında bnm hmm aranızda cok warmıs dedi komsu
Bende sakasına dedim sorma abla kandırdı bni bunlar aslında 6 yas bnce cokta degil herneyse görümcemin bi zoruna gitti heraldeki sokacak laf bulamadı dedı bu kızda bi kılo war ona laf sokım
Dedıkı bana ama sen daha buyuk gosterıyosun cok kılolusun diye ;))
Komsuda demişti ki ozaman hadi yha görümcelik yapma kızım gelinin yüzüne bak diye dalan bni savunduyduydu
Aslında doru kıloluyken diyolardı 26 28 gösteriyosun diyede yani bu laf sokulupta aölenmez

Şimdi 20 warmısın diolar dermişim ama....
Geçen mevlite gittik komsumzuzn
Tasınmıslardı sultangazıden 10 sene falan olmustu tekrar sultangazıye geldiker ew almıslar bide kuran okuyalım demişler annem dedı işte böle böle sende gel
Gittik
Kadın gördü bni anneme diyo ki bu kızın bası baglımı
Annemde dedıkı onun artık heryerı baglı cocugu bile war diye inanmadı kadın meyramı görmese alacak
Kızlllaaaar böle seleri dıymaalı uzun zaman oldu yha:9: ben bi havaya girdim aman allahım oturma organım havaya kalktı :9::9::9:
Şimdi yarını iple çekiyorum
Size bilgi vericem
Hahahahahaha
Teyyyy teyyyyyy:64::64:

Bundan sinra biyle helincim :16: cezası verilir boyun egecek :1:

Yok canim benim niye kirilalim ki sana :70:
en iyisi valla..cezasiz olmuyor bu isler:52:

Komsu bana yasımı sordu dedim 22 ozaman öleydi eşimde 28 yasında bnm hmm aranızda cok warmıs dedi komsu
Bende sakasına dedim sorma abla kandırdı bni bunlar aslında 6 yas bnce cokta degil herneyse görümcemin bi zoruna gitti heraldeki sokacak laf bulamadı dedı bu kızda bi kılo war ona laf sokım
Komsuda demişti ki ozaman hadi yha görümcelik yapma kızım gelinin yüzüne bak diye dalan bni savunduyduydu
Aslında doru kıloluyken diyolardı 26 28 gösteriyosun diyede yani bu laf sokulupta aölenmez

Tasınmıslardı sultangazıden 10 sene falan olmustu tekrar sultangazıye geldiker ew almıslar bide kuran okuyalım demişler annem dedı işte böle böle sende gel
Gittik
Annemde dedıkı onun artık heryerı baglı cocugu bile war diye inanmadı kadın meyramı görmese alacak
Kızlllaaaar böle seleri dıymaalı uzun zaman oldu yha:9: ben bi havaya girdim aman allahım oturma organım havaya kalktı :9::9::9:
Size bilgi vericem
Hahahahahaha
görümcede cok fenaymis yanliz..aman canim acigini verme,bnerede ne diyecegi belli olmaz:9:

en iyisi valla..cezasiz olmuyor bu isler:52:

görümcede cok fenaymis yanliz..aman canim acigini verme,bnerede ne diyecegi belli olmaz:9:

Walla bişi derse bı sefer konusurum her horoz kendi çöplüğünde öter
O kendi ewinde lafı soktu dua etsin bn elestırıye acık biriryim
;))):9::9:
Çirkef olmayı kendime yakıstıramyorum
:)):9: cokta zorlmasın bni;))

353. Etapin cezalilari

[COLOR="#A5zannediplue:- 1, 2 ********
Gozde: -1, 1*******[U]Gözdeee her gün en az 10 dk mekik madem göbişin var, ayrıca daa bu hafta en az 4 gün 45'er dk ya Leslie ya hızlı tempo yürüyüş :8:[/U]
Ayfer: -0, 5 *******[U]Ayfeeerrr en az 3 gün Lesliee ya da zumbaa + 10 dk mekik :8:[/U]
Dilek:-0, 5********[U]Dileğe de Ayfer gibiii en az 3 gün Lesliee ya da zumbaa + 10 dk mekik :8: hadi yine insaflıyımm[/U]
Yasemin: -0, 3****
Ahsen:-0, 3*******
Çağla:-0, 28*******

[/B][/COLOR]
Canim bana uyar yarin basliyorum heme
[B]Cezacıbaşlarııııı, kilo verenlerrr.. haydin toplanın cezaları yardıralım, ben Gözde ve Ayfer'e örnek yazdım fikri olan değişsin ya da kalsın :1::1::1:[/B][/QUOTE]
İyi boyle benxe
[quote="kelebekolacam, post: 34545012"]Eki Görüntüle 1031634 kızlar bu çanta sizce nasıl çantalarım hep büyük taşımaktan ypruldum bi tane küçük alayım diyorum.:9::9::9:

Cok guzel bende elde tasima cantalari sevmisimdir heo
bugünkü menüm
aç karnına 3 günkurusu ılık su
KAHVLTI şekrsz çy 1 domates. birz peynir. 1 haşlanmış yumrta.8 yeşil zeytin.1 yeşil çy
ara turk kahvesi
ayran aşı detoksu 12 de başladım 22.00 da bitcek
ikindi 1 yeşil çy.1 beşibiyrde çy

3 lt su cnm feci şekilde şekerli bişeylr istiyo size yemin ediyorum günü bu liste ile bitiricem ve ağzıma o cıssss lardan almicam:52:
Vavvvv hizli basladinp

Olurmu sen gelde yeter fircana raziyiz:)p

Gittik
Size bilgi vericem
Hahahahahaha

Ne fenaymis gorumcen.kocana anlataydin benimde basima gelmisti markete calisirken hemde yeni hamileydim kadin bekar zannedip bana yanasip durmustu evli ve cocuklu oldugumu duyunca cok sasirmisti ama esim nasil kiskanmisti anlatama tavsiye ederim sende ankat:)

Walla bişi derse bı sefer konusurum her horoz kendi çöplüğünde öter
O kendi ewinde lafı soktu dua etsin bn elestırıye acık biriryim
;))):9::9:
Çirkef olmayı kendime yakıstıramyorum
:)):9: cokta zorlmasın bni;))

Canim sen hanimefendiligini bozma sen artik zayif narin br bayansin

353. Etapin cezalilari

Blue:- 1, 2 ********
Gozde: -1, 1*******
Ayfer: -0, 5 *******
Dilek:-0, 5********
Yasemin: -0, 3****
Ahsen:-0, 3*******
Çağla:-0, 28*******

Kizlar bunlar alinan kg miktarlari karsilarina cezalarini yazabilirsin ortak kararla]

Haftaiçi kaçamak yapıp yapıp haftasonu kilo vermeyi başaran arkadaşlar karatayı tam olarak yaptım sporumu da yaptım buyrun verin cezayı, kekler kurabiyeler havalarda uçuşuyor ama kilolar gidiyor helal size.. Sizin listeleri uygulayayım ben daha iyi olacak sanırım :)

Back
X