Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

sabah kahvaltıdan 1 saat sonra 50 yarım mekik - 25 ters mekik - 25 yan mekik - ve spor aletiyle yarım saatlik çalışma ondan sonra ev işi koşuşturması akşamda yaptım aynı miktarda aynı egzersizleri
bu arada nam abla benim kaçamaklarım annem olduğu için değil kardeşimle konuşurken yediğimizden dolayı oldu annem herzman aman kızlar fazla kilo almayın gençken verirsiniz sonra vermesi zor olur dikkat edin der benide zayıflamış gördükçe seviniyor destektir bu konuda ama herşeyden ye az ye çokta diyet yapma der.
yarın yokum abla gündüz evimi ilaçlayacam yine evet yine ben ilaçlıyorum ama komşularım ilaçlamadığı için geri geliyo böcekler kafayı yedirtecekler bana sonuda ya ne olur tüm binayı ilaçlatsakta kurtulsak ben bıktım her 2 ayda bir ilaç yapmaktan inanın bazıları rahatsız olmuyor mutlu mesut yaşıyorlar ayyyyy ne iğrenççç asla dayanamam evden ilaç eksik olmuyor ama yinede offffffff offfffffffff diyorum neyse ben kaçar artık çenem düştü yine akşam olumu uyuturken bende uyuya kalmışım 2 saat şimdedide uykum yok......
kendinize iyi ama kilolarınıza kötü bakın

günaydın kızlar

düz sizlere yazdıkdan sonra inernet bir gitti daha yeni geldi

neyse dün yediklerimi aktarayım

sabah
yarım dilim ekmek 1 dilim peynir

ara yarım litre su

öğlen
12:30 5 tavuk köftesi
yarım domates
2 dilim ekmek
yarım litre su

akşam
3 yemek kaşığı bulgur pilavı
3-4 çatal acı biber kavurması
1 dilim ekmek
21:-23 arası 1,5 litre su

akşam sporuma gittim yürüyerek gidip geldim

giderken rahattım ama dönüşde anamm ne soğuktu öyle bacaklarımı hissetmedim birdeyerler buz düşmeyeyim diye kendimi sıka sıka geldim
her zaman yürüdüğüm yol bitmedi kızlar

allah dışarıda olanların yardımcısı olsun

bencede sence tatlım
işte bunu hiç güzel söylemedin
tamam canım izinlisin bir hafta
ama lütfen kendini bukadar yıpratma
inan bir kapı kapanır sa diğer bir kapı açılır.
Haklısın çok emek verdin ama belki başka yerden yüzün gülecek birde bu tarafdan düşün kardeşim

lahana kapsülünü bizim grupda sılagül kullanıyor ama daha yeni başladı 1 hafta ancak oldu ona soralım

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR..ÇOK SOĞUK ÇOOOOKKKdelikafaduldenKIZIMI BIRAKTIM OKULA GELDİM AMA BİYERİM DONDU ÇÖZÜLEMİYO VALLA.delikafadulden
ÖĞLENDE OKULDA OLUCAM,KIZIMIN DOĞUM GÜNÜNÜ VE YILBAŞINI KUTLUYCAKLAR..ÖĞRETMENİMİZ ÖYLE DEDİ..

DÜN AKŞAM YEMEĞİM: 19:00 DA:
1 DİLİM EKMEK,
ARASINA SALATA,
1 KAŞIK PİLAV,1 KAŞIK PATLICAN YEMEĞİ..
1 KASE DE YOĞURT YEDİM..

21:00 DE 3 KUPA ŞEKERSİZ ÇAY..
22:00 DE DAYANAMADIM 1 KASE DAHA PORTAKALLI PUDİNG YEDİM..kötükedihüsosenağlama

NEYSE ŞİMDİLİK BEN KAÇAR..GÖRÜŞMEK ÜZERE ARKADAŞLAR..:teytey:

SELAM BACILAR yoktum biliyom haklısınız ama kafam allak bullak
dün girdim ama hemen çıkmak zorunda kaldım benim canavarı sinemaya götürdüm anam ne soğuktu karda yağıyordu maceralı geçti anne oğul eğlendik epeyde yol yürüdük donduk.
burda dünden beri kar yağıyor ALLAHIm dışarda kalanlara muhtaçlara yardım etsin.burda doğalgaz fena vurdu milleti.faturalar yaktı bize 300 gelmiş(benim koca ve canavar çok aşırı sıcağı sevmiyor ALLAHTAN tüm evi yakıyorum ılık güzel oluyor] ama baktım 400ytl, 500 ytl gelen olmuş karşı komşum çalışıyor evde yok ona bile 180 ytl gelmiş eeeeee geçen seneden bu yana ½80 zam yedik.bakalım bu ay nolcek.iistanbuldan haberler bu kadar kar yağışı devam ediyor azcık tuttu yerleri

compass rose `,canım çok üzülmüşsün belli emeklerin boşa gittiğini düşünüyorsun.unutma canım her şerde bir hayır vardır.benim uydurduğum ata sözüm şu.15 yaşından beri feleğin her sillesine göğüs geren biri olarak ALLAHIN KÖTÜ İŞİ OLMAZ.tek hedefimdi diyorsun belliki hayırlı değilmiş orası senin için.daha güzel imkanlar seni bekliyor belki buda hayattta geçtiğin bi sınav canımŞeniz

bernuşcuğum;sende zor günler geçiriyorsun belli ama sanada söylüyorum canım ALLAHIN kötü işi olmaz her gecenin sabahı vardır.insan sıkıntıda olunca birtürlü sabah olmayacakmış gibi gelir insana ama bu günler geçecek sadece sabıra ihtiyacımız var.hayattta bir ablam bir ben koskoca dünyada 3 kişi kaldığımız ne akraba ne yakının kimsen olmuyor dara düşünce ne maddi ne manevi hiç birşeyimiz yokken sadece kıyafetlerimizle geldiğimiz izmirdeki günlerimi hatırlıyorumda ne oldu evimizde oldu eşyalarımız da ama en önemlisi zor günlerde üçümüz bir vücud olduk.yılmadık hep geleceğe güzel baktık.15 öncesininde kaldı hepsi.canım benim gececek üzülme
kızınıda öp benim için DOĞUM GÜNÜ KUTLU OLSUN.SAĞLIKLA MUTLU HUZURLU BAŞARILI.HAYATIN ZORLUKLARINI YAŞAYARAK ÖĞRENMEYECEĞİ RAHAT BİR HAYATI OLSUN İNŞALLAHŞenizŞeniz

ŞİMALCİM sende öp oğluşunu geçmiş olsun.

NAM ablacım alp in iyi olduğuna sevindim.yine yürümüşsünüz,hayatta karşılaşacağı tek zorluk biraz yol yürümek zorunda kalması olsun başka zorluk görmesin inşallahŞeniz

KARARSIZ canım seninde gözün aydın kardeşin gelmiş.ayrı olmak zor bizde 3 kız kardeşiz hepimiz başka yerde senede bir görüşebiliyoruzsenağlama

conyaq; sende aramıza hoş geldin dilerim hedefine ulaşırsın.bende grubun bir dokun bin ah işit kadrolu delüüüüüüüsülaelaelaelaelaekafamçokkarıştı

CABİK belin nasıl oldu canım.kendine dikkat etŞeniz

selin 34 canım valla işin zor bende nefret ediyorum böcekten.bizdede uzun uzun kalorifer böcekleri var sinir oluyorum ya,tüm apartman ilaçlamayınca zor.ALLAH yardım etsin .bende kartopu oynamaya birini arıyordum nerde oturuyon gelimde bi kartopu savaşı yapalım Şeniz

sabak 7 de 1 kayısı 2 bardak su
saat 12 de 1 haşlanmış yumurta 1minik domates1 dilim ekmek ve sütlü neskafe

ay çok geçkaldım tülleri yıkıyorum kaç gündür ütüle as bu arada halılarıda siliyorum dün evi öylece dandik bırakıp gittim şimdi iş zamanı sonra görüşürüz bacular

ben,dün burası yağmurlu kar falan yağmıyor demiştim.karadeniz yağmulu olur demiştim şom ağızlıymışım demekki.bugün çok güzel lapa lapa kar yağdı ama çok tutmadı sadece heryer hafif beyaza büründü.sanırım yarına erir.

MERHABA ARKADAŞLŞAR..ÇOK SOĞUK ÇOOOKKKdelikafadulden
ÖĞLEN 13:15 TE:
2 ÇATAL YAŞPASTA..ZATEN YETMİYODU BİLE..
KAFAM ŞİŞTİ ÇOCUKLARDAN..NE BAĞIRIŞ,ÇAĞIRIŞ ANLATAMAM..NEYSE ATLATTIK ÇOK ŞÜKÜR..

SONRA EVİME GELDİM VE HEMEN ÇAY DEMLEDİM KENDİME..DONMUŞTUM ÇÜNKİ..2 KUPOA ŞEKERSİZ ÇAY İÇTİM..
15:30 DA:
2 KAŞIK YOĞURT İÇİNE 1 KAŞIK PİLAV YEDİM..

AKŞAM YEMEĞİMİ SONRA YAZARIM KIZLAR..
HERKESE İYİ AKŞAMLAR..:teytey:

Kızlar hepinize çoook teşekkür ederim.
bugün daha iyiyim.
En azından ağlama nöbetlerim geçti.
Ama ben böyle üzülnce mideme vuruyor malesef. Ağrı oluyor hatta ara ara sancı şeklinde.
O yüzden bol bol ekmek peynir yiyorum bir de nane çayı içiyorum rahatlatıyor.
Valla kafamı dağıtmam için erkek arkadaşım puzzle alıp gelmiş ben çok severim puzzle yapmayı, kafamı dağıtıyor, puzzle yaparken hiçbirşey düşünmüyorum ve üzgünken daha hızlı yapıyorum. 2 günde 1000lik puzzle'ı bitirdim.
2. sine başladım. Bir yandan da örgü örüyorum.
Bir de erkek arkadaşıma yemek hazırlarken elimden yağ şişesini düşürdüm onu temizliyim derken de bütün evi sildim valla hatta 2 tane de halı sildim.
Yani anlayacağınız sürekli kendimi meşgul tutuyorum ki düşünmeyeyim diye.
Hımm bu arada yarışı unuttum sanmayın. Bir dahaki hafta yeni bir yarış başlatırız eğer size de uyarsa.

merhabalar ya bende bu gün çok garip bir şişkinlik hissi var patyayacağım sanki hani çizgi filmlerde birden balon gibi şişerlerya aynen öyle özellikle karnım bacaklarım bir garip oldum ya hiç böyle olmazdım 2 gündür mecbur evden çıkmadım malum kar ama biraz kızdımda kendi kendime ah keşke çıkıp biraz yürüyebilsem diye yarın inşallah

bu arada kızlar nasıl bir yılbaşı geçireceğiz bilmem ben hiç hazırlık yapmadım yaaaa oğluma söyledim yarın yılbaşı diye oda büyük baba bizede gelip hediye mi verecek dedi. Uçak istiyormuş 4-5 tane uçağı var ama bu aralar pek kıymetliler artık yarın çıkıp bakacağım bir uçak bulurum inşallah birazda çerez felan alırım artık meyve çerez televizyon daha ne olsun diyeceğiz

çok haklısın doğalgaz elini yaktı hepimizin biz buraya taşınınca doğalgazın ön ödemeli olmasına çok kızmıştım ama sonra şu %22 zam gelmeden alabildiğimiz kadar gaz aldık şimdi faturalardaki rakamları gördükçe böyle olması heralde daha iyi diyorum ve neyseki ev çok korumalı ısı kaybı çok az 40 derecede yakıp iyi ısınıyoruz işdilik aman dağlara taşlara tahtaya vurayımda nazar değmesin maşallah maşallah

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR..YAZIP HEMEN ÇIKICAM..BUGÜN İŞİM ÇOK..ANNEMLERDE TOPLANILCAK..SÜLALE BOYU..BELKİ 50 KİŞİ OLURUZ..YANİ CÜMBÜŞ VAR..
DÜN AKŞAM Kİ YEMEĞİM:
19:30 DA:
1 KASE ÇORBA,
4 ADET TAVUK KÜÇÜK BUT,
VE SALATA,
1 DİLİM EKMEK,

YÜRÜYÜŞ BANDIM GELDİ SONUNDA..YILBAŞI HEDİYESİ OLMUŞ OLDU BANA..KURMAKLA UĞRAŞTIK AKŞAM..
21:30 DA:
3 KUPA ŞEKERSİZ ÇAY..
2 ADET KAYISI..

23:00 TE:
1 KUPA FORM ÇAYI..

ŞİMDİLKİK BU KADAR..İŞLERİM VAR KIZLAR..GİDİP YAPAYIM..GİREBİLİRSEM SONRA GÖRÜŞÜRÜZ..:teytey:

biraz olsun kendini toparlamana sevindim canımcım

evet canım yürüyüş çok etkili oluyor şişliğin yok olmasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…