bencede sence tatlım[ı]merabalaar herkese.yaw burdada kar falan yok habire yağmur yağıyor.karadeniz işte :))
bende sabah 2 bardak su ve iki tane kuru kayısı yedim.
canım sizin oralar genelde yağmulr
şimal fazla kaçırma bak haaklava: Ben güçsüz rakip istemem.sen yiyip içtikçe ben üzülürüm vala.ozaman benim bişey yapmama gerek kalmazki kazanmak için.sende dikkat et ki dişime göre bi rakibim olsun
devam kızlar kim tutar sizi
compass_rose evet kalabalık olalım bencede ama senin değil benm kazanmam daha zevkli olcak çünkü ben kazanırsam senide geçmiş olacam yani geçen haftanın birincisini.ben severim güçlü rakipleri.bu beni dahada hırslandırıryerimseniben..uuuuu çok mu iddialı oldum ne:uhm:[/ı]
conyaq sende hoşgeldin aramızaa.s.
işte bunu hiç güzel söylemedinkızlar,
benim çok moralim bozuk 2 gündür çok kötü şeyler yaşadım iş hayatıyla ilgili diyebilirim.hani ben bi bankanın sınavına girmiştim bir de hani 300 ytl verip bi sınava girmiştim yaa.
O 300 ytl verdiğim sınavdan istediğim daha doğrusu gerekn puanı alamadım, dün bütün gün o yüzden ağladım.
Bir de bugün sabah beni bankadan arayıp sınavı kazandığımı söylediler, ancak toefldan gerekli puanı alamadığım için mülakata katılamayacağımı öğrendim.
Ve hayallerim suya düştü diyebilirim. Orası benim tek hedefimdi diyebilirim ben sırf bu pozisyon için bir sürü yerin teklifini reddettim.
Bugün de bu yüzden çok kötüyüm. Emeklerim o kdar ders çalışmam boşa gitti diyebilirim.
Ve toparlanmam da biraz sürer o yüzden nam ablacım ben senden 1 haftalık izin istiyorum.
Kendimi toparlamam ve ilerisi için ne yapmam gerektiğine karar vermem lazım.
öpüyorum kızlar sizi.
Ben belki arada uğrarırım.
lahana kapsülünü bizim grupda sılagül kullanıyor ama daha yeni başladı 1 hafta ancak oldu ona soralımbir de arkadaşlar eğer günde 1 saat gibi bir zaman spor yapıyorsanız l-carnitine alın. Sağlık sorunu olanlar doktora danışsınlar önce ama. Ben daha almadım. önceden almıştım 3 günde göbeğim erimişti ama işte devam etmemiştim dün de baktım bozulmuş1 ayda tüketilmesi gerekiyor. Ama inanın çok işe yarıyor. Ben sadece yürüyüş yaptım, göbeğim de öyle kocaman değil ama iyi sayılır, resmen birkaç santim küçüldüğüne şahit oldum. Ama 1 hafta geçtikten sonra anladım onu. Eczacı vermişti, ve kesinlikle işe yarıyor bana göre.
Bir de lahana kapsülüm var daha hiç içmedim. Kullananlardan duyduğum lahana gibi kokuyor insan laflarından sonra öylece kaldı.. Bilgisi olan var mı kullanayım mı?
kesin kendini toparlamış olarak dönecek benim kardeşimkızlar,
benim çok moralim bozuk 2 gündür çok kötü şeyler yaşadım iş hayatıyla ilgili diyebilirim.
Canım konuşmak kolay tabi ama sıkma canını artık geriye değil önüne bak eminim güzel bir fırsat seni bekliyor orada bir yerde hemen toparlan lütfen hem ben öyle üzüntüyle zayıflayan rakip istemiyorum o zaman şansımız olmazzz şaka bir tarafa kendine iyi bak ve bomba gibi dön aramıza
canım sana yeme demiyoruz ama lütfen kalorisi az şeyler tüketkızlar burda yarında kar tatili varrrrrrrrrrrrr ve tatil olunca oğluşumla oturuyoruz bütün gün zaten burnu akıyor sokağa çıkamıyoruz e evde oluncada illaki yiyor insan yani benimde bundan dolayı canım sıkkın allah başka dert vermesinde işte böyle
şimdi sen hamur işleri yaparsan tatlılar yaparsan ne olur bol bol yağ olur nehaber bunları düşün ve mümkünse meyve ile geçiştir bun günlerini derim ben
şimdi senden mutlusu yoktur tatlımselam kızlar kardeşim burda nerdeyse 1 senedir görmüyorum daha doğrusu hazirandan beri ispanyada yaşıyor başka bir ülke olunca insan daha çok özlüyor cumartesi gününden beri onunlayım eve çok geç geliyorum bugünde saçımı boyayacam diye güya erken geldim hemen sizlerede bakayım dedim maşallah ben yokken ortalık karışmış yarışanlar falan süperrrr eee bende varım kızlar bakalım cumaya neler olacak?
Aramıza yeni bir arkadaş gelmiş hoşgelmiş
sabah kahvaltıdan 1 saat sonra 50 yarım mekik - 25 ters mekik - 25 yan mekik - ve spor aletiyle yarım saatlik çalışma ondan sonra ev işi koşuşturması akşamda yaptım aynı miktarda aynı egzersizleri
bu arada nam abla benim kaçamaklarım annem olduğu için değil kardeşimle konuşurken yediğimizden dolayı oldu annem herzman aman kızlar fazla kilo almayın gençken verirsiniz sonra vermesi zor olur dikkat edin der benide zayıflamış gördükçe seviniyor destektir bu konuda ama herşeyden ye az ye çokta diyet yapma der.
Yarın yokum abla gündüz evimi ilaçlayacam yine evet yine ben ilaçlıyorum ama komşularım ilaçlamadığı için geri geliyo böcekler kafayı yedirtecekler bana sonuda ya ne olur tüm binayı ilaçlatsakta kurtulsak ben bıktım her 2 ayda bir ilaç yapmaktan inanın bazıları rahatsız olmuyor mutlu mesut yaşıyorlar ayyyyy ne iğrenççç asla dayanamam evden ilaç eksik olmuyor ama yinede offffffff offfffffffff diyorum neyse ben kaçar artık çenem düştü yine akşam olumu uyuturken bende uyuya kalmışım 2 saat şimdedide uykum yok......
Kendinize iyi ama kilolarınıza kötü bakın
bizim gece nöbetçisi hazır ve nazır bir şekilde görevini yapıyor
canım kolay gelsin zor iş bunlar
biri yapıp diğeri yapmayınca olmuyor malesef
CABİK belin nasıl oldu canım.kendine dikkat etŞeniz
silagul teşekkür ederim canım sorduğun için.belim iyi Allaha şükür geçti sayılır.tabi artık tam kendimi vererek spor yapamıyorum.çok zorlamaya korkuyorum.
bugün yediklerim :
sabah:
kuru kayısı ve 2 bardak su
bir dilim ekmek beyaz peynir
şekersz çay
öğle:
öğlen bir şey yemedim bol su içtim
bütün günüm kendimle uğraşmakla geçti
bakım temizlk vs...şakkıdı
akşam :
yani az önce
iki kaşık pilav ve üzerine biraz nohut
ve yoğurt
şimdilik bukadar.tabi yemek işi bitti de yazım bukadarkaydirigubbakcemile3
haydi herkesi öptümŞeniz
:a015:
CANIM BENİM ÇOK ÜZÜLDÜM SENİ MUTSUZ GÖRDÜĞÜME..NE DENİRKİ BİLEMİYORUM..AMA HER ŞER DEN SONRA BİR HAYIR OLUR DERLER..BELKİ BUNDA DA VARDIR BİR HAYIR..HEP BÖYLE DÜŞÜN..KENDİNİ MOTİVE ET BALIM..BU 1 HAFTADA KENDİNİ TOPARLA ÖYLE GEL ARAMIZA BACIM..ÖZLETME KENDİNİ..DUALARIMIZ SENİNLE..a.s.a.s.
COMPASS_ROSE çok üzüldüm ya.ama sende çok dert etme.vede bu çalışmalarım boşa gitti diyede düşünme elbetteki boşuna değil.birgün sana lazım olur yine o çalışmaların hiç endişelenme.hem belkide o iş senin için hayırlı olmicaktı o yüzden olmadı.bide öyle düşün.hayırlısıyla o olmazsa başka olur inş.
Arkadaşlar hoşbulduk :) compass_rose çok üzüldüm senin adınaama bak merak etme kesin senin çin daha güzel günler gelecektir. Untma bi kapı kapanır diğer açılır. Ben de çok çektim o ingilizceden. Hatta 2 buçuk senemi verdim bir işe yaramadı diyebilirim. Ama şimdi çok mutluyum çünkü meğer olmaması daha hayırlıymış. İnan bak. Şimdi diyeceksin ki bu çok önemli benim için, ama inan bana göreceksin :) bozma moralini
canım konuşmak kolay tabi ama sıkma canını artık geriye değil önüne bak eminim güzel bir fırsat seni bekliyor orada bir yerde hemen toparlan lütfen hem ben öyle üzüntüyle zayıflayan rakip istemiyorum o zaman şansımız olmazzz şaka bir tarafa kendine iyi bak ve bomba gibi dön aramıza
canım benim okul bitipte iş kavgası başlayınca insan zaten kendini bir garip hisseder heleki umduğu istediği yerler olmayınca sıkışmış boşlukta ne bileyim aklına gelen bütün kötü duyguları bir arada yaşar ama bunlar bir süre sonra geçecek merak etme bende benzer şeyler yaşadım başta atamam yapılmadı o sıkıntıyla gittim ayakkabıcıda işe girdim ama ne iş kazandığım parayı öğle yemeğinde yiyor annemden harçlık alıyordum yorgunluğumda yanıma kar kalıyordu ama düzeldi bak şimdi 10 yıllık öğretmenim sende istediğin işi yaparsın yeterki çalışmaya ve istemeğe devam et öpüyorum
compass rose `,canım çok üzülmüşsün belli emeklerin boşa gittiğini düşünüyorsun.unutma canım her şerde bir hayır vardır.benim uydurduğum ata sözüm şu.15 yaşından beri feleğin her sillesine göğüs geren biri olarak ALLAHIN KÖTÜ İŞİ OLMAZ.tek hedefimdi diyorsun belliki hayırlı değilmiş orası senin için.daha güzel imkanlar seni bekliyor belki buda hayattta geçtiğin bi sınav canım
SELAM BACILAR yoktum biliyom haklısınız ama kafam allak bullak
dün girdim ama hemen çıkmak zorunda kaldım benim canavarı sinemaya götürdüm anam ne soğuktu karda yağıyordu maceralı geçti anne oğul eğlendik epeyde yol yürüdük donduk.
burda dünden beri kar yağıyor ALLAHIm dışarda kalanlara muhtaçlara yardım etsin.burda doğalgaz fena vurdu milleti.faturalar yaktı bize 300 gelmiş(benim koca ve canavar çok aşırı sıcağı sevmiyor ALLAHTAN tüm evi yakıyorum ılık güzel oluyor] ama baktım 400ytl, 500 ytl gelen olmuş karşı komşum çalışıyor evde yok ona bile 180 ytl gelmiş eeeeee geçen seneden bu yana ½80 zam yedik.bakalım bu ay nolcek.iistanbuldan haberler bu kadar kar yağışı devam ediyor azcık tuttu yerleri
biraz olsun kendini toparlamana sevindim canımcımkızlar hepinize çoook teşekkür ederim.
Bugün daha iyiyim.
En azından ağlama nöbetlerim geçti.
Ama ben böyle üzülnce mideme vuruyor malesef. Ağrı oluyor hatta ara ara sancı şeklinde.
O yüzden bol bol ekmek peynir yiyorum bir de nane çayı içiyorum rahatlatıyor.
Valla kafamı dağıtmam için erkek arkadaşım puzzle alıp gelmiş ben çok severim puzzle yapmayı, kafamı dağıtıyor, puzzle yaparken hiçbirşey düşünmüyorum ve üzgünken daha hızlı yapıyorum. 2 günde 1000lik puzzle'ı bitirdim.
2. Sine başladım. Bir yandan da örgü örüyorum.
Bir de erkek arkadaşıma yemek hazırlarken elimden yağ şişesini düşürdüm onu temizliyim derken de bütün evi sildim valla hatta 2 tane de halı sildim.
Yani anlayacağınız sürekli kendimi meşgul tutuyorum ki düşünmeyeyim diye.
Hımm bu arada yarışı unuttum sanmayın. Bir dahaki hafta yeni bir yarış başlatırız eğer size de uyarsa.
merhabalar ya bende bu gün çok garip bir şişkinlik hissi var patyayacağım sanki hani çizgi filmlerde birden balon gibi şişerlerya aynen öyle özellikle karnım bacaklarım bir garip oldum ya hiç böyle olmazdım 2 gündür mecbur evden çıkmadım malum kar ama biraz kızdımda kendi kendime ah keşke çıkıp biraz yürüyebilsem diye yarın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?