canım hoş geldin aramızamerhaba buraya compass_rose'un daveti ile geldim. Boyum :1.62 kilom: 83 yaşım: 27
canım bizim kız neler yapacağını söyledimi yoksa ben anlatayım mı?az önce dışarıda yürüyüş yaptım off çok soğuk ancak yarım saat yürüyebildim. Sabah kahvaltı olarak esmer alman ekmeğinden yarım dilim yiyebildim 2 çatal peynir yanında, bir fincan da kahve içtim. Bu günlerde midem kötü sabah fazla yiyemiyorum. Yürüyüşü yeni yaptığım için 1 saat sonra yerim ancak. Sevgiler. ( aslında akşama tam olarak ne yediğimi tekrar yazarım, yarın da artık akşam tam olarak tek bir liste halinde girerim)
ama çok zezkli oluyorbugün sabah 1 dilim ekmek peynir yedim yanında çay içti.
öğlen 1 tane tost yedim rejimde öyleydi yalnız kaşar ile diyordu ben onu da beyaz peynir ile hazırladı daha az yağlı daha az kalorili olsun diye.
Sonra bu karda kışta dışarı çıktım valla düşmemek için kendimi o kadar kastım ki bacakları ağrıdı :)
yaklaşık bir yarım saatlik yürüyş yaptım böylece ama yavaş yavaş oldu.
öptüm kızlar sizi.
işte budurcanım sen yee nutellaları,
kazanma şansını düşürüyorsun tatlım bu durumda seni eledik mi ne??? :sm_cool:
Sen merak etme ben öyle kolay elenecek aday değilim şimdiden bayağı yol aldım bakalım ne olacakkk
kızlarrrr burda 36 saattir durmadan kar yağıyor ve yarın kar tatili var bir görseniz
hayatım pazar günleri genelde öyle oluyor ama diğer günler sen kendini ayarlarsın tatlımkızlar böyle tatil olunca bizde yemek şölen oluyor ve illaki ucu kaçıyor o yüzden ben hiç yazmıyorum yediklerimi. Hem sonra eleneceğimi sanıp sevinen arkadaşlar oluyor hiç sevindirmeyeyim şaka bir tarafa hakkaten çok yedim bu gün :icecream:klava: Kaydirigubbakcemile2
aslında takımın en çenesi düşüğü benim ama bu aralar kafam çok karışık ve birşeyler yazmak istemiyorumsanırım takımın en çenesi düşük elemenı oldum çıktım ama ben çok konuşmuyorum yaaaaaaaaa siz az konuşuyorsunuz
selam kızlar dün misafirim vardı annem ve kız kardeşlerim bendeydi evet şimalciğim senin dediğin gibi bende dün fazla kaçırdım sanırım ama yemek değilde biraz cips ve az yağda patlamış mısır ve azcıkta çikolata yedim yani kaçamağım fazla oldu galiba ama bugün telafi ettim.
Sabah 2 dilim ekmek - 1 haşlanmış yumurta - 5 zeytin - 1 ince dilim salam
arada 1 mandalina
öğlen 1 dilim ekmek - çorba - salata -
arada yarım muz(yerli muzlar küçük zaten onun yarısı )
akşam 1 dilim ekmek - 1 tabak bezelye - salata
arada 1 bardak ayran
şimdide az şekerli bol köpüklü bir türk kahvesi
valla şimal bende çenesi düşük merak etme bu konuda tek değilsin bu aralar giremiyorum ama söz bundan sonra sıksık uğrarım.........
kayıplar birer birer çıkıyor ortaya
tatlım anneler işin içine girince yediklerimizin ucu kaçıyor haklısınız
kızlar,
benim çok moralim bozuk 2 gündür çok kötü şeyler yaşadım iş hayatıyla ilgili diyebilirim.Hani ben bi bankanın sınavına girmiştim bir de hani 300 ytl verip bi sınava girmiştim yaa.
o 300 ytl verdiğim sınavdan istediğim daha doğrusu gerekn puanı alamadım, dün bütün gün o yüzden ağladım.
Bir de bugün sabah beni bankadan arayıp sınavı kazandığımı söylediler, ancak toefldan gerekli puanı alamadığım için mülakata katılamayacağımı öğrendim.
Ve hayallerim suya düştü diyebilirim. Orası benim tek hedefimdi diyebilirim ben sırf bu pozisyon için bir sürü yerin teklifini reddettim.
Bugün de bu yüzden çok kötüyüm. Emeklerim o kdar ders çalışmam boşa gitti diyebilirim.
Ve toparlanmam da biraz sürer o yüzden nam ablacım ben senden 1 haftalık izin istiyorum.
Kendimi toparlamam ve ilerisi için ne yapmam gerektiğine karar vermem lazım.
Öpüyorum kızlar sizi.
Ben belki arada uğrarırım.
kızlar,
benim çok moralim bozuk 2 gündür çok kötü şeyler yaşadım iş hayatıyla ilgili diyebilirim.
canım konuşmak kolay tabi ama sıkma canını artık geriye değil önüne bak eminim güzel bir fırsat seni bekliyor orada bir yerde hemen toparlan lütfen hem ben öyle üzüntüyle zayıflayan rakip istemiyorum o zaman şansımız olmazzz şaka bir tarafa kendine iyi bak ve bomba gibi dön aramıza
Bir de arkadaşlar eğer günde 1 saat gibi bir zaman spor yapıyorsanız L-Carnitine alın. Sağlık sorunu olanlar doktora danışsınlar önce ama. Ben daha almadım. Önceden almıştım 3 günde göbeğim erimişti ama işte devam etmemiştim dün de baktım bozulmuş1 ayda tüketilmesi gerekiyor. Ama inanın çok işe yarıyor. Ben sadece yürüyüş yaptım, göbeğim de öyle kocaman değil ama iyi sayılır, resmen birkaç santim küçüldüğüne şahit oldum. Ama 1 hafta geçtikten sonra anladım onu. Eczacı vermişti, ve kesinlikle işe yarıyor bana göre.
Bir de lahana kapsülüm var daha hiç içmedim. kullananlardan duyduğum lahana gibi kokuyor insan laflarından sonra öylece kaldı.. Bilgisi olan var mı kullanayım mı?
canım benim okul bitipte iş kavgası başlayınca insan zaten kendini bir garip hisseder heleki umduğu istediği yerler olmayınca sıkışmış boşlukta ne bileyim aklına gelen bütün kötü duyguları bir arada yaşar ama bunlar bir süre sonra geçecek merak etme bende benzer şeyler yaşadım başta atamam yapılmadı o sıkıntıyla gittim ayakkabıcıda işe girdim ama ne iş kazandığım parayı öğle yemeğinde yiyor annemden harçlık alıyordum yorgunluğumda yanıma kar kalıyordu ama düzeldi bak şimdi 10 yıllık öğretmenim sende istediğin işi yaparsın yeterki çalışmaya ve istemeğe devam et öpüyorumkızlar,
benim çok moralim bozuk 2 gündür çok kötü şeyler yaşadım iş hayatıyla ilgili diyebilirim.Hani ben bi bankanın sınavına girmiştim bir de hani 300 ytl verip bi sınava girmiştim yaa.
o 300 ytl verdiğim sınavdan istediğim daha doğrusu gerekn puanı alamadım, dün bütün gün o yüzden ağladım.
Bir de bugün sabah beni bankadan arayıp sınavı kazandığımı söylediler, ancak toefldan gerekli puanı alamadığım için mülakata katılamayacağımı öğrendim.
Ve hayallerim suya düştü diyebilirim. Orası benim tek hedefimdi diyebilirim ben sırf bu pozisyon için bir sürü yerin teklifini reddettim.
Bugün de bu yüzden çok kötüyüm. Emeklerim o kdar ders çalışmam boşa gitti diyebilirim.
Ve toparlanmam da biraz sürer o yüzden nam ablacım ben senden 1 haftalık izin istiyorum.
Kendimi toparlamam ve ilerisi için ne yapmam gerektiğine karar vermem lazım.
Öpüyorum kızlar sizi.
Ben belki arada uğrarırım.
maşallah ben yokken ortalık karışmış yarışanlar falan süperrrr eee bende varım kızlar bakalım cumaya neler olacak?
aramıza yeni bir arkadaş gelmiş hoşgelmiş
canım lahanayı bilmiyorum hiç denemedimde ama lahananın zayıflattığı malum tabi yani lahanayı yediğimizde vücüdümüz yakmak için lahananın verdiği enerjiden fazlasını harcıyormuş diye biliyorum ama spor için olanı bende araştırdım biraz hatta alayım dedim ama böyle her şeye heveslenip yarım bırakıyorum diye eşim söylendi biraz bakalım ikna edebilirsem alacağım. bu eczanelerde yani hepsinde varmıdır acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?