Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
silagul ben kağıthanede 4levente yakın oturuyorum sen nerde oturuyorsun canım gel oynarı severim kartopu oynamayı...........
öğle yediklerim :
halamın kızına gittim.oda biiir sürü şey hazırlamış ama tabağımın yarısını geri boşalttırdım.
1 tane küçük kuru pasta yarım dilim pasta,1 tane sigara bööreği,iki üç kaşıkta fasulye turşu kavurması...şuan acıktımcokacimcoook bizimkiler akşam yemeği yiyor ama ben yemiyorum.öğlen yemek hakkımı doldurmuşum dimiŞeniz
selam bacular
yeni yıl hepimize sağlık mutluluk huzur getirsin inşallah
dün temizlik yapmaktan öldüm
gecede azcık ucunu kaçırdım sanki cips ve doğum günü pastamdan yemesen olmazdı dimi. Kociş yeni yılın ilk saatlerini işyerine bağlanmakla hatta gece işyerine gitmekle geçirirken ben hem yorgunluk hem regli hasta yatakta geçirdim.kalktığımda 14:30 du gece doğru düzgün uyuyamadım zaten yattığımda 2 di sonra 4 de kocişi yolladım uyu uyan sıtmada tuttu ancak kalktım
kalktığımda 15 civarı
kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta 1tost 2 çay ve domates salatalık yedim ancak
hepinizi öpüyorum görüşmek üzereşenizşeniz
ayy canım turşu kavurması çekti şimdi yaa....
oyy ben dün falan ne yediğimi içtiğimi yazmayayım.
Ucu fena kaçtı ama çok eğlenceliydi, çok iyi geldi bu eğlence bana.
ben bu hafta izinli olduğum için kilo bildirimi yapmıyorum.
Ama bir dahaki hafta diyete tam gaz devam.
İnşallah iyi bir yılbaşı geçirmişsinizdir.
Öpüyorum hepinizi.
compass_rose sen nereliydin acaba.azcık karadenizle alakan var gibi.yoksa turşu kavurması çekmezdi canın :))fisfisfis