Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

şekercim senin verilecek kilon varmı kiiiiiiii

o kadar yürüyüşlerden sonra...

neden gerek gördünki elma diyetine şekeropuyorumnanaktan

GÜNAYDILAR ........:1closedeyes: BU KADAR SIKI REJİM YAPMAM LAZIM 1 Kg VERMİŞİM. :jeyyar:SİZLERLE OLMAK GÜZEL.opuyorumnanaktan

CANIM YA ŞİMDİ YORGUNLUKTAN BİTAP DÜŞMÜŞSÜNDÜR..a.s.

ALLAH KAVUŞTURSUN DİYİM ŞİMDİDEN CANIM..HAYIRLI YOLCULUKLAR ANNECİĞİNE,SELAMLAR..opuyorumnanaktan

CANIMMM ABLAMISS MANKEN OLMA YOLUNDA zemuszemusLÜTFEN YANİİİİİ....ŞAKA Bİ YANA BENDE KATILIYORUM..yerimseniben

MERHABALAR ARKADAŞLAR..
NASILSINIZ...

KAHVALTIM:
2 KAŞIK MENEMEN,
1 DİLİM EKMEK,
3 YEŞİL ZEYTİN,
2 KUPA ŞEKERSİZ ÇAY..
1 LT SU...

ŞİMDİLİK BU KADAR...GÖRÜŞMEK ÜZRE...:lepi:

arkadaşlar gecmış olsundıleklerınız ıcın hepınıze teşekkurederım kızıım bugun bıraz daha ıyı ama atesı tam olarak dusmedı sabah 2 ınce dılım ekmek peynır 3 zeytın 1 domates yedım ogelen buglur pılavıyla 1 domates yedım arada meyve atıstırıyorum 1,5 kılo vermı olmak bıle benı benı azımlendırdı akşama gıremeyebılırım hepınıze kolay gelsın ....

CANICIM
RAMAZANA HAZIRLIK OLSUN DİYE.

EEEE RAMAZAN PİDESİZ OLMAZ VE BEN PİDEYE HİÇ AMA HİÇ DAYANAMAM (SADECE RAMAZANDA AMAsengözlerimebaksanab)

GÜNAYDILAR ........:1closedeyes: BU KADAR SIKI REJİM YAPMAM LAZIM 1 Kg VERMİŞİM. :jeyyar:SİZLERLE OLMAK GÜZEL.opuyorumnanaktan
NE MUTLU TÜRKÜM turkbayragiDİYE O ZAMAN

DAHA İYİ OLMASINA SEVİNDİM.
İNŞALLAH MİNİK KUŞUMUN ÖNEMLİ BİRŞEYİ YOKTUR.:Saruboceq:

hihoyyyt Kızlar kahvaltıdan sonra yediklerimi yazayım.1armut ve dondurma akşam yemeği 4 kaşık bezelye ve salata.Şimdide şekersiz bitki çayı içiyorum.ınş. bu kadar uğraş boşa gitmez kızlar kilo verebilirim :lepi:

BUGÜN ANKARA BULUŞMASINA GİDECEĞİM KIZLAR

BU ARADA KAHVALTIMI DAHA YAPMADIM AİLENİN UYANMASINI BEKLİYORUMa.s

Günaydın kızlar kaydirigubbakcemile2

Kahvaltım;
1dilim ekmek
domates salatalık taze biber
1dilim beyaz peynir.
1bardak şekersiz çay.Şeniz

DAHA İYİ OLMASINA SEVİNDİM.
İNŞALLAH MİNİK KUŞUMUN ÖNEMLİ BİRŞEYİ YOKTUR.:Saruboceq:
[/QUOTE]

canımcım cok teşekkur ederım valla bugun 5.gunu atesının ama artık daha ıyı neden boyle oldu anlamdım yavrucazımda bızde perısan olduk Allah baska dert vermseın hepımıze
ben bugun gene nobetcıyım 1 sımt yedım arada kara uzum yedım (kalorısı cokmudur kı) kara uzume taktım bu sıralar oglen yemegınde bakalım ne gelecek. karnım ac degıl ama canım bıseyler yemek ıstıyor cok kılo vermem lazım coookkk

birzeycim dişlerimi çıkıyor acaba bebişin..dişlerde ateş yapıyor çünkü.

rabbim şifa versin.onlar hasta oluncca evde huzur muzur kalmıyor..

BUGÜN ANKARA BULUŞMASINA GİDECEĞİM KIZLAR

BU ARADA KAHVALTIMI DAHA YAPMADIM AİLENİN UYANMASINI BEKLİYORUMa.s

oooooooooooooo iyi alıştınız siz buluşmaya .çatlatmayın bizi kızklava:klava:

şaka şaka aşkısı buluşunda senin şu güzel resimlerine bakalım gözümüz güzel görsünŞeniz

iyi eğlenceler..a.s.a.s.

bu arada herkeze hayırlı mutlu pazarlar

kahvaltı
1dilim.k.ekmek.
2bardak tek şekerli çay
1k.kutusu peynir
2zeytin
yarım domates
yarım salatalık

şimdide yeşil çay içiyorum

ogelen yemegım 1 kase merc. corbası 1 dılım ekmek 2 kadınbudu
acım ben yaaa depresyona gırıyorum galıba habıre yemek ıstıyorum ben bırı beynıme dur desın

merhabalar kızlar...
bikaç gündür yazamadım vallahi ama 2 gundur detoks diyetindeydim ramazandan önce yapıyım bi dedim 1.5 kilo vermişimhihoyyyt gayet formumdayım yani boyle devam eder inş emeklerimiz gitmesin boşa ya 55 e iniyim yeter bana görüşürüz:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…