GÜNAYDIIINNNNkaydirigubbakcemile5
BERNUŞUM BUŞMA RESİMLERİNİ NİHAYET YÜKLEDİM CANIMCIM kaydirigubbakcemile5,
SAYENDE TABİİİ
ALLAH SENDEN RAZI OLSUN, ALLAH NE MURADIN VARSA VERSİN,
ALLAH TUTTUĞUNU ALTIN ETSİN:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ŞİMDİ NE DEDĞİNİ DUYAR GİBİYİM;
'' HADİ CANIM HADİİİİ, ALLAH VERSİN, BAŞKA KAPIYA''
DEDİN DİMİİİ :roflol::roflol::roflol:
SABAHTAN BERİ RESİM YÜKLEYECEM DİYE DAHA KAHVALTI ÇAY FALAN İÇMEDİM VALLAsositososito
NEYSE GELELİM GÜNÜN RAPORUNA,
SABAH 45 DAKİKA YÜRÜYÜŞ
KAHVALTI ŞİMDİ YAPCEM
MAYDONOZ
DERE OTO ÇOK AZ EKMEK
ÖĞLEN:
EVDEN SALATA YAPTIM GETİRDİM ONU YİYCEM
EKMEK YOK
AKŞAMDA BUĞDAY VE NOHUT ISLATTIM AYRAN ÇORBASI YAPICAM CUMAYA KADAR ONU YİYCEM KIZLAR kaydirigubbakcemile5
ÖPÜLDÜNÜZ CANLARIM:1hug:a.s.
http://www.kadinlarkulubu.com/bulus...teler/305564-veeee-ankara-az-oz-bulustuu.html
EKÜRÜM
SENİN YERİNE ZORBEY:mymeka:BU KADAR KARNIYARIK VE MENEMEN YEME-YEDİYSENDE BURALARA YAZIP KIZLARI KISKANDIRMAlmaz:
DEDİM O DA BANA DİYORKİ.
HANİ BURADA HERKES YEDİĞİNİ ZAYIYORDU, NİYE BEN YAZINCA KIZIYORSUN:çok üzgünüm:
DEDİ.
YAA SABIRRR DİYECEK KELİME KALMADI ARTIKIN:sm_confused:
günaydın kızlar nasılsınız :) Buluşma resimleriniz cok güzel bursadan arkadaslar olsada bizde bulussak kaydirigubbakcemile2 hemen sabah raporuma geceyim 20dkkalık bi yürüyüş yaptım ve Kahvaltım : 1bardak şekersiz çay,1haşlama yumurta,1dilim beyaz peynir,domates salatalık,taze biber...Bakalım inş. cumaya kilo vermiş olurum.zemuszemus
DAYAKLIK SENİN KARDEŞİN EKÜRÜM,EKÜRÜM
SENİN YERİNE ZORBEY:mymeka:BU KADAR KARNIYARIK VE MENEMEN YEME-YEDİYSENDE BURALARA YAZIP KIZLARI KISKANDIRMAlmaz:
DEDİM O DA BANA DİYORKİ.
HANİ BURADA HERKES YEDİĞİNİ ZAYIYORDU, NİYE BEN YAZINCA KIZIYORSUN:çok üzgünüm:
DEDİ.
YAA SABIRRR DİYECEK KELİME KALMADI ARTIKIN:sm_confused:
VERİRSİN HARİKACIĞIM HİÇ MERAK ETME a.s SEN YETERKİ NİYETLEN :1hug:günaydın kızlar nasılsınız :) Buluşma resimleriniz cok güzel bursadan arkadaslar olsada bizde bulussak kaydirigubbakcemile2 hemen sabah raporuma geceyim 20dkkalık bi yürüyüş yaptım ve Kahvaltım : 1bardak şekersiz çay,1haşlama yumurta,1dilim beyaz peynir,domates salatalık,taze biber...Bakalım inş. cumaya kilo vermiş olurum.zemuszemus
SAYENDE DATLUM GIYMATLIM SAYENDEEE:1hug:a.s.NE DEMEK ABLACIM YA..ALLAH SENDEN DE RAZI OLSUN ANKARANIN MIKTARI...İYİKİ VARSIN...a.s.a.s.
DEMEKKİ NEYMİŞ BECEREBİLİYORMUŞSUN DİMİİİİ....:jeyyar:
EEEE HATUN YİYİP KİLO ALMAYINCA ÖYLE DER TABİ...
NE MUTLU ONA...a.s.
YOLUN AÇIK OLSUN ABLASI,KENDİNE DİKKAT ET...
SELAMLAR...a.s.a.s.
kızlar uzun zamandır yazamadım farkındayım ama gerçekten çok koşuşurma içindeyim bir de annem ayağını kırmış hep aklım onda...
1 yıldr işe girmedim şimdi girdim onda da ailemin bana ihtiyacı var ama ben yanlarında olamıyorum :sinifsinif:
ben yarın sabah KARS yolcusuyum ve orada internetim olamayacak galiba o yüzden mezun olmak istiyorum zaten hedefime de sadece 5 kilo kaldı hatta 5'ten az ama burada 5 kg gözüküyor. Bu koşuştrmada kilo verdim...
ben işyerinden girmeye çalşırım ama girebileceğimi pek sanmıyorum sonuçta bilgisayarlar genelde bir çok yere engellenmiş oluyor....
Giremediğim zamanlarda sizi çok özleyeceğim... :a015:
Ama her fırsatta da girmeye çalışacağım...
Beni unutmayın ve özleyin canlarım....
hepinize bu zorlu yolda ban destek olduğunuz için çoookkk teşekkür ederim... a.s.
hepinizi kocaman öpüyorum.... :1hug:
merhabalar arkadaşlarrr ben geldim gene çok yaramazım sürekli ceza alıyorum diyet dün itibarıyla hızla devam ediyor sabah bir dilim kızarmış ekmek bir dilim peynir beş tane zeytin öğlen dört erik bir elma üç dilim karpuz başka bişi yemedim akşam menümde bulgur pilavı ve taze fasulye var porsiyonlar az tabe :)
selam bayanlar nasılsınız
kızlar bende bugun acayip yorunum çarşıda yapılması gereken işlerim vardı onları halletim cılkım çıkmıştı eve geldiğimde resmen yeni kendime gelebildim..
fotolar şahane buarada :) bernuş kızın ne şeker bişey oyle sana çok benziyo bencede:) compas rose sana işinde başarılar diliyorum canım kolay gelsin. öpüyorum herkesi kocaman zemuszemus
CANIM ANNECİĞİNE ÇOK GEÇMİŞOLSUN :1no2:kızlar uzun zamandır yazamadım farkındayım ama gerçekten çok koşuşurma içindeyim bir de annem ayağını kırmış hep aklım onda...
1 yıldr işe girmedim şimdi girdim onda da ailemin bana ihtiyacı var ama ben yanlarında olamıyorum :sinifsinif:
ben yarın sabah KARS yolcusuyum ve orada internetim olamayacak galiba o yüzden mezun olmak istiyorum zaten hedefime de sadece 5 kilo kaldı hatta 5'ten az ama burada 5 kg gözüküyor. Bu koşuştrmada kilo verdim...
ben işyerinden girmeye çalşırım ama girebileceğimi pek sanmıyorum sonuçta bilgisayarlar genelde bir çok yere engellenmiş oluyor....
Giremediğim zamanlarda sizi çok özleyeceğim... :a015:
Ama her fırsatta da girmeye çalışacağım...
Beni unutmayın ve özleyin canlarım....
hepinize bu zorlu yolda ban destek olduğunuz için çoookkk teşekkür ederim... a.s.
hepinizi kocaman öpüyorum.... :1hug:
EVET CANIM YAA,kızlar hep misafirim olduğu için nete giremiyorum..
aşkusu hayırlı yolculuklar.sanırım varmışsındır,kendine iyi bak
arada telle konuşuruz aşkusu..
.
HA GAYRET KIZLAR, DURMAK YOK, YOLA DEVAM hihoyyytmerhabalar arkadaşlarrr ben geldim gene çok yaramazım sürekli ceza alıyorum diyet dün itibarıyla hızla devam ediyor sabah bir dilim kızarmış ekmek bir dilim peynir beş tane zeytin öğlen dört erik bir elma üç dilim karpuz başka bişi yemedim akşam menümde bulgur pilavı ve taze fasulye var porsiyonlar az tabe :)
GÖZDECİĞİM ARADA BİR İŞLERİMİZDE OLMASA,selam bayanlar nasılsınız
kızlar bende bugun acayip yorunum çarşıda yapılması gereken işlerim vardı onları halletim cılkım çıkmıştı eve geldiğimde resmen yeni kendime gelebildim..
fotolar şahane buarada :) bernuş kızın ne şeker bişey oyle sana çok benziyo bencede:) compas rose sana işinde başarılar diliyorum canım kolay gelsin. öpüyorum herkesi kocaman zemuszemus
KIZ BERNUUUŞŞ :uhm: ŞU BAZLAMA ARASI KAŞARLI TOST OLAYINI ANLAMADIM BEN,DÜN YEDİKLERİMİ YAZAYIM:
SABAH:
1 DİLİM BAZLAMA,
ARASI KAŞARLI TOST.
HENÜZ KAHVALTI YAPMADIM...KIZIM,MELEĞİM UYANSIN ONUNLA YAPICAM İNŞALLAH...
a.s.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?