Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ÇOK GÜZEL VERMİŞSİN ABLACIM TEBRİKLER..DEVAMINI BEKLİYORUZ..:lepi:
NOTUMUZ ALINMIŞTIR..BU HAFTA 90 SIN AMA HAFTAYA LİSTEYE GEÇİCEKSİN..İNŞALLAH HAFTAYA KADAR BİRAZ DAHA GİDER..HADİ BAKALIM BAŞARILAR DİLİYORUM...opuyorumnanaktan
HOŞ BULDUK CANIMCIM opuyorumnanaktan

ŞİMDİ ŞÖYLE SÖYLEYİM SANA, 6 TEMMUZDA 94.70'LE SPORA BAŞLADIM, BU SABAH TARTILDIĞIMDA 90 KİLO OLMŞUTUM,

YANİ ŞİMDİ 90 KİLOYUM,

SABAH DİYET FORM YEDİM BİR PAKET,

BİRAZDANDA SİMİT VE AYRAN YİYECEĞİM, AKŞAMA ALLAH KERİM,

HAAA SAAT 17:30'DA SPORUM VAR 1:30 DAKİKA ONDAN SONRA 19: GİBİİ AKŞAM YEMĞİ VAR...

ÖPTÜM SENİ KOCAMANNN opuyorumnanaktan

3.TAKIM **114.Etap** ETAP

sılagul ( 60.0/60.0/0.0/0.00% )
kararsız ( 58.6 /58.6/0.0/0.00% )
selin34 ( 55.6/54.5/1.1/1.98% )
compass rose ( 67.7/67.0/0.7/1.04%)
cabik ( 74.4/74.4/0.0/0.00% )
ademel ( 74.4/74.4/0.0/0.00% )
rainbow87 ( 112.7/112.7/0.0/00% )
gülbeyza ( 81.8/81.8/0.0/0.00%)
figenk24 ( 52.9/54.3/-1.4/-2.65% )
gzdegzde ( 65.8/65.8/0.0/0.00% )

3 . TAKIM TOPLAM KıLO: ( 703.9/703.5/0.4/0.06%)

rainbow87 geçen cumadan beri girmemiş...inşallah bir yaramazlık yoktur..onu aynı yazdım..

eğer erken gelir bildirim yaparsa tekrar düzeltme şansımız var...

bildirimi yapıroeum arkadaşlar...bu hafta sonuncu olabiliriz yaniii

Son düzenleme:
arkadaşlar merhabalarrrrrr sabah bir uyudum bir uyudum
bir kalktım saat 11 olmuş dün güneşde çok kalmışım biras rahatsızlandım erkenden uyudum sabah 11 de kalktım o kADAR UYUMUŞUM YANı :9
YEDıKLERıME GELıNCE BıR DıLıM KIZARMIŞ EKMEK PEYNıR BEŞ TANE ZEYTıN SALATALIK DOMATES BıR BARDAK ÇAY ŞıMDıDE BıR ŞEFTALı YEDıM ARALARDA ÇOK ACIKMIYORUM NEDENSE AMA MEYVA ÇOK TÜKETıYORUM ÖZELLKıLE KARPUZ BOL BOLDA SU ıÇıYORUM YÜRÜYÜŞE ÇIKMADIM TATıL DÖNÜŞÜ EVDE ıŞLERıM BıTMEDı SONRA YÜRÜYÜEDE DEVAM ŞıMDıLıK BU KADAR GÖRÜŞÜRÜZZZZZZ

selam bacular
hepinize hayırlı cumalar
ALLAHIM EVİNİZDEN SAĞLIK ,MUTLULUK ,HUZURU,BEREKETİ EKSİK ETMESİN.

NAm ablam hoşgeldin sefalar getirdin.
beni sorman evde 2 tuvalet var ama lavabolar iptal. ALLAH bildiği gibi yapsın o mobilyacıyı rezil etti ablamın tatilini 3 çocuk 4 büyük düşünün yani.sinirden hergün ağlıyorum valla.
aldı parayı peşin süründürüyor bizi dua edin bizim için artık sorunsuz bitse şu iş paramızla rezil olduk 1 ay oldu.
valla sizede dert yandım ama napim paylaşcak kimim var sizlerden başkasenağlamasenağlama
kendinize iyi bakın pazar ablam yolcu nasipse canavarın doğum gününü kutlucaz akşama gideceksenağlama
bişey anlamadım bi doğumuma gelmişti oda hastanede beni beklemekle geçti şimdi işe tadilat ev perişan offffffffffffffff çok üzgünümsenağlamasenağlama

İYİ AKŞALAR KIZLAR

SABAH
07:30 1 BARDAK SU VE İLAÇLARIM
08:00 1 KASE MÜSLİ

ÖĞLEN
12:30 1 DİLİM EKMEK
2 DİLİM PEYNİR

AKŞAM
20:15 3 KÖFTE
YARIM DİLİM ÇAVDAR EKMEĞİ
1 TANE SİVRİ BİBER
1 YEMEK KAŞIĞI MAKARNA

BU SAATE KADAR 3,5 LİTRE SU.

KIZLAR KUSURA BAKMAYIN BUGÜN UĞRAYAMADIM

BERNUŞUNDA DEDİĞİ GİBİ 8 AYLIK BEBİŞE:emir_bebek: BAKTIM BAKICISININ İŞİ VARMIŞ BAKACAKDA KİMSESİ YOK:sm_confused: ARKADAŞIN.

VALLAHİ BEBİŞİ MINCIKLAYA MINCIKLAYA BİR HAL OLDUM SIPA BANAMISIN DEMİYOR, HALA GÖZÜME BAKIYOR BENİ MINCIKLA DİYE.

SONRA EVE GELDİM VE EŞİMİ DR. GÖTÜRDÜM HANİ TIRNAĞINI ÇEKTİRMİŞTİKYA KONTROL İÇİNyerimseniben

BU YÜZDEN SİZİNLE BUGÜN İLGİLENEMEDİMa.s

selam bacular
hepinize hayırlı cumalar

beni sorman evde 2 tuvalet var ama lavabolar iptal. ALLAH bildiği gibi yapsın o mobilyacıyı rezil etti ablamın tatilini 3 çocuk 4 büyük düşünün yani.sinirden hergün ağlıyorum valla.
aldı parayı peşin süründürüyor bizi dua edin bizim için artık sorunsuz bitse şu iş paramızla rezil olduk 1 ay oldu.
valla sizede dert yandım ama napim paylaşcak kimim var sizlerden başkasenağlamasenağlama
kendinize iyi bakın pazar ablam yolcu nasipse canavarın doğum gününü kutlucaz akşama gideceksenağlama
bişey anlamadım bi doğumuma gelmişti oda hastanede beni beklemekle geçti şimdi işe tadilat ev perişan offffffffffffffff çok üzgünümsenağlamasenağlama

KIZ SILAGÜL NEDİR SENİN BU BAŞINA GELENLERCADIARZU

HEPSİ SENİ BULUYOR VALLAHİ.

NEYSE HEPSİ YOLUNA GİRER MERAK ETME SEN TATLIM.

BU ARADA CANAVARIN DOĞUM GÜNÜ KUTLU OLSUN, ALLAH SAĞLIKLI MUTLU YAŞLAR NASİP ETSİNa.s.

merhabalar kızlar bende giremedim bu hafta fazla ayağım için tekrar dr gittim intihap değilmiş meğersem offf yaaaa röntgenler çekildi bir teşhiş konmadı tam olarak temografi çekilecek sol ağayığımın üstüne basamıyorum allahtan şişlik indi biraz.....ama dr sinirler ve liflerle ilgili olabilir bide kemik taraması isteyecem dedi temografi sonuçlarına göre.....
nam abla ben başlarken hedefim 55 kilo olmaktı şuan 54.500 oldum yani mezunmuyum bu hafta......
öpüldünüzzz kızlarrrrr hemde kocaman yine uğrarım arada......

merhaba kızlar nasılsınız
kalimera hoşgeldin..iyi kilo vermeler dilerim şimdiden hep beraber inş....
sılagül canavarının doğum günü geçmiştir ama kuttliyim yinede...öp bizim için opuyorumnanaktan
bugün öğlen makarrna yedim :olmaz: evet olmaz biliyorum ama akşam sadece karpuz yedim...zaten dışarıda çıktım baya bi dolaştım...dersanelere gitmedim vazgeçtim.milli eğtme dilekçe bıraktım ücretli öğretmenlik için...
neyse kızlar ben kaçtım şimdilik bukadar.öpüyorum sizi koccaamaaaaannn Şeniz

selam bacular
hepinize hayırlı cumalar

sılagülcm ya en yakın zamanda hallolur inşallah canım..minik canavarı da kutladım bende :))
cabikcim allah yardımcın olsun canım iş görüşmesine giderken 41 kere bismillahirrahmannirrahim de ben denedim gerçekten işe yaradı bende bide sen dene bakalım ayetel kürsü de oku işim rast gitsin allahım de:))

kızlar bugun berbat bigün geçirdim kusta ağladım tutamadım kendimi kimse yoktu ama iyiki..şuan bile gözlerim doluyo aklıma gelince.. şaçma sapan sürüncemede bi ilişki vardı artık tamamen bugun itibariyle bitti.. ama inanılmaz yıkıldım ben..böyle olsun hiç istemiyodum hep güzel şeyler hayal ediyodum olmadı işte bitti artık..........
çok sıkıldım ya ağlıyorum zırt pırt dün de kına gecesine gittim aklım hep orda hiç tat almıyorum artık bişeyden yarın düğüne gidesim yok. istemiyorum artık hiçbişey zayıflamak da istemiyorum

GÜNAYDIN KIZLAR

HEPİNİZE İYİ HAFTA SONLARI DİLİYORUM.

SABAH
07:30 1 BARDAK SU VE İLAÇLARIM
07:45 1 TANE GÜN KURUSU VE 1 BARDAK SU
08:15 1 KUPA ŞEKERSİZ NESKAHVE

09:10 2 DİLİM PEYNİR
1 DİLİM EKMEK
1 ZEYTİN
1 YEMEK KAŞIĞI PEYNİRLİ OMLET
2 BARDAK ŞEKERSİZ ÇAY

KIZLAR DÜN AKŞAM ÜSTÜNDEN BERİ BAŞIM AĞRIYOR:sinifsinif: VE HALA GEÇMEDİ

ACABA DIŞARISI ÇOK SICAK ONDAN MI ACABA:uhm:ANLAYAMADIM.

SANKİ GÖZÜM TOPRAĞA BAKIYOR:çok üzgünüm:( PIŞIIKKK GİDECEĞİMİ ZANNEDİYORSANIZ YANILIYORSUNUZ:dilcikar:)

merhabalar kızlar bende giremedim bu hafta fazla ayağım için tekrar dr gittim intihap değilmiş meğersem offf yaaaa röntgenler çekildi bir teşhiş konmadı tam olarak temografi çekilecek sol ağayığımın üstüne basamıyorum allahtan şişlik indi biraz.....ama dr sinirler ve liflerle ilgili olabilir bide kemik taraması isteyecem dedi temografi sonuçlarına göre.....
nam abla ben başlarken hedefim 55 kilo olmaktı şuan 54.500 oldum yani mezunmuyum bu hafta......
öpüldünüzzz kızlarrrrr hemde kocaman yine uğrarım arada......
TATLIM BENCE YETER BU KADAR KİLO VERMENyerimseniben, MEZUN OLMA VAKTİ GELDİ HAFTAYA SENİ MEZUN YAZACAĞIMa.s

AMA MEZUN OLUNCA BİZLERİ BIRAKMAK YOK TAMAM MIkaydirigubbakcemile5

merhaba kızlar nasılsınız
kalimera hoşgeldin..iyi kilo vermeler dilerim şimdiden hep beraber inş....
sılagül canavarının doğum günü geçmiştir ama kuttliyim yinede...öp bizim için opuyorumnanaktan
bugün öğlen makarrna yedim :olmaz: evet olmaz biliyorum ama akşam sadece karpuz yedim...zaten dışarıda çıktım baya bi dolaştım...dersanelere gitmedim vazgeçtim.milli eğtme dilekçe bıraktım ücretli öğretmenlik için...
neyse kızlar ben kaçtım şimdilik bukadar.öpüyorum sizi koccaamaaaaannn Şeniz
İNŞALLAH SONUÇ ALIRSIN, SENİN GİBİ GÜZEL BİR ÖĞRETMENİM OLSUN İSTERDİM:utangac:

kızlar bugun berbat bigün geçirdim kusta ağladım tutamadım kendimi kimse yoktu ama iyiki..şuan bile gözlerim doluyo aklıma gelince.. şaçma sapan sürüncemede bi ilişki vardı artık tamamen bugun itibariyle bitti.. ama inanılmaz yıkıldım ben..böyle olsun hiç istemiyodum hep güzel şeyler hayal ediyodum olmadı işte bitti artık..........
çok sıkıldım ya ağlıyorum zırt pırt dün de kına gecesine gittim aklım hep orda hiç tat almıyorum artık bişeyden yarın düğüne gidesim yok. istemiyorum artık hiçbişey zayıflamak da istemiyorum
ŞİMDİ OLMADI TATLIM:mymeka:

KENDİNİ BIRAKMAK YOK, ÜZÜLDÜĞÜN ŞEYE BAK ERKEK ARKADAŞINDAN AYRILDIN DİYE AĞLIYORSUNyasakkelime

BENCE BIRAK O AĞLASIN, SENİN GİBİ TATLI VE GÜZEL BİR BAYANI KAYBETTİĞİ İÇİN. ŞUNU O GÜZEL BEYNİNE SOK TATLIM HİÇ BİR ERKEK İÇİN AĞLAMAYA DEĞMEZ.
SEN MUTLU GÖRÜN Kİ O ÜZÜLSÜN,yerimseniben

AKSİNE DAHA ÇOK ZAYIFLAYIP ÇEKİCİ BİR GENÇ KIZ OL Kİ, ARKADAŞIN NELER KAYBETTİĞİNİ ANLAYIP KAFASINI DUVARLARA VURSUNkaydirigubbakcemile5

SENİ SEVİYORUZ TATLIM LÜTFEN KENDİNİ TOPARLAa.s.

gözdeciğimmmm
boşveeerrrrr
ne demişler AMASYANIN BARDAĞI BİRİ OLMAZSA BİRİ DAHAa.s

zaten saçma sapan sürüyordu demişin
demek ki doğru insan değilmiş

şöyle düşün
iyi ki bitti böylece doğru insanı bulabilirim

vaktimi yanlış ilişkiyle yanlış insana değer vererek değil
işte bu doğru kişi dediğim insanla yaşayacağım

senin için hayırlı olan insan hayırlı bi zamanda çıksın karşına inşallah:1hug:

merhabalar kızlar nasılsınız bakalım..
nam ablacım teşk. ediyorum güzel iltifatların ve duların için...başının ağrısı geçmiştir umarım.çok berbat bişi bu baş ağrısı yaa...
gel gelelim gözdecim sanaaaa...şimdi üzgün ve kızgın olduğun için böyle kendini ve herşeyi bırakma cümleleri kuduğunu biliyorum..sende biliyorsun..eğer kendini bırakırsan hem mutsuz hem çirkin biri olacaksın.ozaman bazı şeyleri atlatman daha zor olacak senin için..bence güzel ve sadece geçici bir süre için üzgün bir kız olmak daha iyi..çünkü ben inanıyorumki sen bu durumu çabuk atlatacaksın...seni çok iyi anlıyorum bende zaman zaman aynı duyguları yaşıyorum..hatta o noktaya geldiği oluyor.ama ben hep hayırlısı olsun diye dua ederim.bu beni biraz rahatlatır...canım takma,üzülme nekadar desek boş biliyorum sen yine üzüleceksin yine takacaksın.ama bu duygularını biraz dizginlemeye ve kontrol etmeye çalış bu senin elinde canm..seni çoookk seviyoruzz gerçekten...

ne yedim içtim:
sabah: önce elma sirkeli ballı suyumu içtim...
bir dlmden az ekmk
bi kaç çatal b.peynir
bir kaç çatal omlet
bir fincan şekersiz çay
kızlar birde çok fazla çiğneyerek ve yavaş yemeyi denedim bu sabah.bundan sonrada böyle yiyecem..burda okudumda işe yarıyormuş bakalım.bu hafta hiç bi değişiklik yapmadan sadece çok çiğneme ve yavaş yeme ile ne kadar gidecek...
öpüyorum sizi...

kıslar iyim ben hiçbişeyim yok.
düğüne de gittim valla göbek de attım yeni geldik düğünden :)) ( gündüz dü ilginç bi şekilde)
teşekkür ediyorum canlarım hepicinize cabikcim sana ayrıca kocamaaaan teşekkür ve öpücüklerimi gönderiyorum opuyorumnanaktan

merhaba kizlar giremedigim ve sizlerle neredeyse hic ilgilenemedigim icin cok ozur dilerim ama bilgisayarim olmayinca inanin cok zor oluyor// nese ki para iadesi cikartmayi basardim bilgisayarimin parasini iade edecekler ama bu islem taa eylul e kdr surecek.. o sure zarfinda cumadan cumaya.. biri sevgilisinden ayrilms sanirim... bana inan en aramadigin zaman gercek aski bulacaksin! benim simdi cok cok iyi bir iliskim var bundan once 3 yillik bir iliskim vardi ite kaka surdurdugum ondan ayrildigimda cok aglaip uzulmustum bi daha mutlu olamayacakmisin gibi gelmisti ama simdi o kadar mutluyum ki.. sana da boyle olacak emin ol...
bu arada uradan da duyurmus olayim erkek arkadasim beni istemeye geliyor! 14 eylul de o gun soz takilacak cok ama cok heyecanliyim biraz daha kilo veri guzel bir elbise giyebilmek istiyorum!
kendinise iyi bakin

merhabalar canlar nassınızz..kızlar satıyorum arıyorum köşesinde el emekleri kısmında phhotoshop yapıyorum diye konu açtım..siz takım arrkadaşlarıma beleşe yaparım.zatem amatörüm yani ama kendi resimlerimi vala aynı ünlülerinki giibi makyaj bilem yaparak fıstık gibi yapıyorum...isteyen söylesin severekk yaparım.mailime yollarsınız bende yapıp sizin mailinize geri yollarım..yeterki resim yakın çekim ve gayet net olsun..
mümkün olsada kendi resimlerimin önceki sonraki hallerini koysam aradaki farkı görseniz..amaaan demekki bizede ünlülerinki kadar makyaj falan yapılsa bizde fıstık gibi oluyos işteeee kaydirigubbakcemile3

gzdegzdecm çook sevindim iyi olduğuna tebi oyna anacıım yaa haa şööleee yerimseniben
rainbow demek istemeye geliyorlar yaaa bende istereeem :)) darısı başımıza..ya arkadaşlarımın düğünü oluyo hep hatta çocukları bilem oldu..ben evde mi kaldım yoksam..ama benm aşkım daha askere gidecekteeeee gelecekteeeeee...30uma kadar evlensem bari yoksa iyice evde kkalacam sırnaşık şey

Back
X