Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

SABAH 8 DE KALKTIM 1 BARDAK SU İÇTİM..
SONRA EKMEK ALIP GELDİM
2 BARDAK SU,
10:00 DA:
1 ADET YUMURTA,
2 ÇATAL PATATES KIZARTMASI,
7 ADET YEŞİL ZEYTİN,
1 DİLİM EKMEK,
1 KUPA YEŞİLÇAY,
2 BARDAK DAHA SU...

KENDİME BİTKİ ÇAYI DEMLEDİM...EVİMDEKİ İŞLERİMİ BİTİRDİM VE ŞİMDİ O ÇAYIMDAN 2 BARDAK İÇMEYE BAŞLIYORUM...

İÇİNDEKİLER:
MISIR PÜSKÜLÜ,
KİRAZ SAPI,
KIRMIZI KANTARON,
YEŞİLÇAY,
ZENCEFİL,
MAYDONOZ,
VE LİMON...
1 LT KAYNAMIŞ SU...

BAKALIM NASIL OLMUŞ...CADIARZU
HMMMMMM GÜZEL VALLA...:içelim:
HADİ GELİN BERABER İÇELİM....

merhabalar hanımlar.nasılsınız bakayum..
oh oh gelenler gelmiş ne güzel...
nam abla hoşgeldin diyim ben sana şimdiden..sen gelmeden haberin gelmiş buraya a.s.
sabah :
normal kahvaltımı yapıyorum.aabartmadan yiyorum herşeyden..bir küçük dilim kepek ekmek..
öğle:
bir tabak hangi yemekten varsa yiyorum.tabi tıka basa bir tabak değil...yoğurtla..yada salata
akşam bazen yiyorum bazen yemiyorum.meyve ile geçiştiriyorum..
aç karnına da iki üç öğünde maydonozlu limonlu su içiyorum..şimdilik bukadar...
öpüyorum sizi...hoşçakalınnn..

canım benim hoşbuldukŞenizŞeniz

bernuşum kiloma dikkat ettim ama veremiyorum bir türlü,bu kiloda aslında beni yoruyor ama işte emzirme sebeplerim yüzünden çok ağır diyet yapamıyom.
sen nasılsın bitanem,umarım iyisindir.
evet bu sene havalar çok acayip bir anda 40 derceyken yağmur sel aniden olabiliyor allah hayra çıkartsın diyelim artık..
namcım bugün uğramamış sanırım yol yorgunluğu ve evinde dinlenme ve toparlama işleri yapıyordur aşkusuŞeniz
of of yarın oğluşumun aşı günü inşallah aşı sı ateşsiz geçer zaten diş sorunlarından pek huzursuzuz,he kızlar bide oğluşum baba ve abla demeye başladı valla çok hoşuma gitti paylaşmak istedim,inan oğluşumun herşeyi sanki ilk gibi yaşıyorum,evlat çok bambaşka bişey
neysem bugün neler yedim yazayım..
sabah 2bardak çay yağsız tost
ara şeftali
öğlen,dışardaydım 1simiz 1ayran
ara yok
akşam,bir kase çorba,5kaşık pilav 1kase cacık
ara,1muz.
su 1kilo kadar içtim yürüyüş 1saat yaptım..

merhabalar kıslar nasılsınız?
mulakatım vardı dun ve bugun benimde bitti sonunda ya şu iki gün de geçti ya inanın çok rahatladım..sizlere yazamamın nedeni kaç gündür hiç durmadan koşturuyorum kıslar internete giremedim okulda çıkış işlemleriimi halletmeye çalışıyrm herşeyi zorlaştırıyolar resmen ha bugun ha yarın deli oldum..
ama acayip süzüldüm koşturmadan yemek de yemedim doğru düzgün kilo vercem demiştim verdim de sanıyorum 1.5 yada 1.2 filan gitti.. bakalım bikaç içinde almassam gerçekten vermişimdir o kiloyu:)
kıslar ayrıca kiraz sapı suyu içmeye başladım bende iyi geliyomuş galiba..
kendinizie iyi bakın öptüm hepinizi:)

arakdaslarne oldu analamadım gecen hafta 2 mkılo vermıs olmanın sevıncyle geldım yazdım sıze sevıncımı paylastmsmdı o yazıyı bulamıyorumcok uzuldum.. neysekı
cuma yakın sayılır bu hafta cok kılo vermıs gorunucem ama 2 haftanın toplamı olcak..
neyse yazdıkları ı haftaya tekrarlarım artık

İYİYİM ÇOK ŞÜKÜR CANIMCIM..SAĞOL...a.s.
OĞLUŞUNA ŞİMDİDEN GEÇMİŞ OLSUN DİYORUM CANIM..İNŞALLAH ATEŞSİZ ATLATIRSINIZ..BELLİ OLMUYOR MALESEF..fisfisfis
EWLAT BAMBAŞKA GERÇEKTEN...HAYATIN ANLAMI...İYİKİ VARLAR...:teytey:
İNŞALLAH İYİ GEÇMİŞTİR CANIM MÜLAKATLARIN..HAYORLISI BAKALIM...:Saruboceq:VER TABİİİ KİLOLARI..VER Kİ İNCECİK OLASIN...alkisalkisalkis BEN BULDUM YAZINI TATLIM..UMARIM AÇABİLMİŞSİNDİR..
BRAVO SANA VALLA GÜZELİM..GAYRETİNE HAYRANIM..MAŞŞALLAH SANA..a.s.

GÜNAYDINLAR KIZLAR a.s.

NASILSINIZ BUGÜN İNŞALLAH:sm_confused:

BEN SONUNDA EVİME GELEBİLDİM KIZLAR

ÇOK AMA ÇOOK GÜZELDİ TATİLa.s

BİRAZDAN TEKRAR KAN VERMEYE GİDECEĞİM, DÜN BİRAZINI VERDİM ŞİMDİ DE KALANI İSTİYORLAR, ANLACAĞINIZ KANIMIN SON DAMLASINA KADAR ALACAKLAR GALİBA SANIRSAM

NEYSE KIZLAR HEPİNİZİ ÇOK ÖZLEDİM GERİYE DÖNÜK MESAJLARI SONRA OKUYACAĞIM ŞİMDİLİK zemuszemus:teytey:

merhabalar arkadaşlar nasılsınız bakalım ben malatyadayım kayınvalidemlerdeyiz internet yok ama şimdi babamın iş yerine geldim girdim nete perşembe günü kilo bildirimimi yapıcam diyete gelince ciddi disiplinli bir diyet yapamıyorum tatil boyunca bir kilo aldım ama kesinlikle ekmek yemiyorum abur cuburda yemiyorum misafirliğe gidince ayıp olmasın diye yiyorum mecburen baştafa dediğim gibi bir kilo aldım iznimiz bitiyor eve dönünce tekrar diyete devam hedefim 50 kilo olmak daha düşemedim :) perşembe günü kilo bildirimimi ben internete giremessem ceylan arkadaşımız yapıcak hepinizi öpüyorum

merhaba kızlar giremiyorum ya kusura bakmayın pazargünü arkadaşlarım geldi kızımın doğumgününü kutladık ve pazar akşamından beri ayağım kötü durumda pazar günü sabah kaltığımda kemiğim ağrıyo diyodum kasgevşetici krem sürdüm akşamada toğumdada bir ağrı başladı ayağım şişti 2 gündür kötü dün dr. gittim norolojiye gitmelisin ayağında sinir yada kas sıkışması oluşmuş sanırım dedi emin değilim ayakta kan dolaşımı yok denecek kadar az dedi birazdan gidecem norolojiye bakalım ne diyecek. off yaaaa..........
diyete dikkat ediyom zaten iştahta yok bolbol su ve sıvı gıdalar alıyom
kendinize iyi bakın öpüldünüz

İYİ TATİLLER CANIM..GÜZEL VAKİT GEÇİRMEN DİLEĞİYLE..:teytey:
MERHABA CANIM..ÇOK GEÇMİŞ OLSUN..SAKIN İHMAL ETME GÜZELİM..DAMARLARDAN FALAN OLABİLİR..ALLAH ŞİFA VERSİN..İYİ HABERLERİNİ BEKLİYORUZ...a.s.
KIZININDA DOĞUM GÜNÜ KUTLU OLSUN CANIM...NİCE NİCE SENELER...opuyorumnanaktana.s.

DÜN YEDİKLERİMİ TAMAMLAMAMIŞIM KIZLAR YAZIYIM...
ÖĞLEN BOL BOL SU VE BİTKİ ÇAYI...

AKŞAM30 DA
1 KASE ÇORBA,
2 KAŞIK PAZI KAVURMASI,
2 KAŞIK YOĞURT,
VE ÖZLEDİĞİM BOL YEŞİLLİKLİ SALATA YEDİM...

SONRADA NAM ABLAMLAR GELDİ..ÇOOOOOK ÖZLEMİŞİM ONU YAAA..
2 KUPA DA ŞEKERSİZ ÇAY İÇTİM...

GECE SU.....

BUGÜN SABAH:
1 LT SU,
1 YUMURTA,
1 DİLİM KAŞAR,
SALATALIK,
10 KÜÇÜCÜK YEŞİL ZEYTİN,
2 DİLİM EKMEK,
1 KUPA YEŞİLÇAY,
YARIM LT SU..

ÇOK YEMİŞİM ÇOOOOKKKKKKkafamçokkarıştıklava:

ŞİMDİLİK BU KADAR...GÖRÜŞMEK ÜZERE ARKADAŞLAR...a.s.

bugün yediklerim
sabah yağsız tost 2bardak tek şekerli çay
ara yok
öğlen.çorba,1dilm ekmek.bol yeşil salata
ara 2tane kaynamış mısır
akşam.kızcanız ama eşim eve getirmiş 2tane lahmacun yanında ayran
spor bugün yapamadım oğlumu bırakıp yürüyemedim..

merhabalar kızlar nasılsınız.herkes iyidir inşallaaaaahhh.
oh oh baya kalabalık gördüm bukez burayı :)))
ben aynen devam ne yedim içtim yazayım:
sabah:
önce sogan suyu içtim sabah sabah ıyy iğrençti ya.zaten o ilk ve son oldu :))
normal kahvaltım.
tabi ekmek 1 incecik dlm kepekli
şekersz çay içiyorum zatiii
öğle:
z.yağlı fasulye yarım tabak.yarım tabakta tavuklu bi tepsi yemegi
ekmek yine bir dilmden az kepekli
akşamda:
azcık z.yağlı fasulye
bir tanecikte börek yedim(küçük bir dlm)
bukadar....kzlar öpüyorum hepinizi nanaktan opuyorumnanaktan

GEÇMİŞ OLSUN TATLIM

HAKLISIN TATLIM BEN GİTTİM KİMSELER GELMEZ OLMUŞsenağlama

SANADA GEÇMİŞ OLSUN TATLIM
SENDE HAKLISIN MİNİK KUŞUMa.s

AAAAAAAAAAA KIZ CABİK SEN BENİ ÖZLEMEDİN MİYOKSAMsenağlama
KIZLAR BU ARADA NAM ABLAMIZ ŞU SAATLERDE EVİNE TEŞRİF ETMİŞTİR..GÖZÜMÜZ AYDIN OLSUN...HOŞGELDİN DİYORUMMM...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktana.s.

:lepi:

TEŞEKKÜRLER GELİNLERİN GELİNİzemuszemus

KIZLAR SİZLERDEN UZAK OLUNCA SANKİ BİR YANIM EKSİKTİ:çok üzgünüm:

YEDİKLERİME İÇTİKLERİME DİKKAT ETMEDİM KIZLAR, ÇÜNKÜ DR. İLAÇLARIMIN DÜZENİNİ DEĞİŞTİRDİ VE ÇOĞU ZAMAN İÇMEYİ UNUTTUM(HİÇ YAPMADIĞIM ŞEYLER AMA İÇİMDEN HİÇ GELMİYORDU) AMA ŞİMDİ DAHA İYİYİM VE İYİ OLMAK ZORUNDAYIM.
2 GÜNDÜR SABAH AKİAM KAN VERİYORUM TAHLİLLERİM BELLİ OLUNCA DR. DURUM DEĞERLENDİRMESİ YAPACAK.

ANLAYACAĞIZ TEKRAR BALON GİBİ ŞİŞİRMEYE BAŞLADILAR BENİ:çok üzgünüm:

ANLAYACAĞIZNIZ BENDEN DAHA SEKSİ OLMAK İSTİYOR ÇEVREMDEKİLER AMA YOKKK KAPTIRMAM KİMSEYE SEKSİLİĞİ

ONU BUNU BİLMEM EN SEKSİ BENİM İŞTE:dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…