• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

arkadaşlar geldim geldim ankaradayım şimdi bir hafta erdekte kamptaydık dışarı çıkmadık intwernet cafede yoktu yahu bir eczane bile bulamadım tartılsam mesdajla bildirimi yapsam nolur kusura bakmayın artık buralardayım kilom 53,4 olmuş tabe denizde yüz yüz acıktık habire yedim birde kampta sabah öğle akşam düzenli yemek çıkıyor acıktık tabi yedim ama bugünden itibaren tekrar başlıyoruym diyete hepinize sevgilerrrrrrrr

sende hoşgeldin bacümŞenizŞeniz
kilo almamışın maşallah tüh bana ben çok aldım:oklava:

CANIMM ÇOK SEVİNDİM..TEBRİK EDERİM SENİ...a.s.
kısslar bende messsuuunn olduum:hooray::hooray:
çiçekleri evime gönderebilirsiniz:dance::dance:
hepinizi öptüm kocaman

HAYIRLISI OLSUN BE TATLIM..İNŞALLAH DAHA İYİSİ OLUR...ALLAHTAN HAYIRLISI..:Saruboceq:a.s.
merhaba kızlar,
ayy güne iyi başlıyorum sonra bi haber kütt moralim bozuluyor...
bugün de bir sınav daha açıklanmış yine ucundan kazanamamışım....
Off ya ben başarısızlığa hiç alışık değilim. Hatta mezun olana kadar hiç bişeyden başarısız olmadım. Şimdi çok koyuyo böyle istediğim şeyleri başaramamak.... Dudağımda uçuk çıktı :(
bugün sabah 1 tane simit beyaz peynir ve domates yedim.
çay içtim...
sonra ne yediğimi bilmiyorum valla bir tek karpuz yedim galiba....
Öptüm hepinizi...

HOŞGELDİN CANIM...a.s.
arkadaşlar geldim geldim ankaradayım şimdi bir hafta erdekte kamptaydık dışarı çıkmadık intwernet cafede yoktu yahu bir eczane bile bulamadım tartılsam mesdajla bildirimi yapsam nolur kusura bakmayın artık buralardayım kilom 53,4 olmuş tabe denizde yüz yüz acıktık habire yedim birde kampta sabah öğle akşam düzenli yemek çıkıyor acıktık tabi yedim ama bugünden itibaren tekrar başlıyoruym diyete hepinize sevgilerrrrrrrr

KOLAY GELSİN BACÜMMM..BİZİM CADI İŞ BAŞINDA HAAAAAopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ben kaçayım bacüler hepinizi öpüyorumŞenizŞenizfırsat bulursam girmeye çalışırım yine

kıslar çok ama çok teşekkür ediyorum hepinize güzel dilekleriniz için çok sağolunŞeniz
bende sıkı bi diyete girdim ptesi salı mulakatım var hiç bişey yemiyorum nerdeyse karpuz musli ıvır zıvır idare ediyorum oyle 1 kilo vermem lazım inat ettim. çok çabuk veriyorum ben aslında yemeyince hemen gidiyo biraz da hareket suzuluyorum hemen :DD bakalım ne kadar verebilcem öptüm hepinizi görüşürük

merhaba kızlar,
bugün sabah 1 tane kepekli beyaz peynirli domatesli tost yedim.
yanında çay içtim.
yaklaşık 1,5 litre su içtim.
bardak light ice-tea içtim.
1 parça da çikolata yedim :( Ama canım kaç gündür çekiyordu, beni yerken görmeniz lazımdı acayip zevk aldım valla ufak bir parçaydı ama benim nefsimi köreltti....
şimdi de tek şekerli damla sakızlı türk kahvesi içiyorum
hepinize iyi haftasonları diliyorum....
Öptümmm

3. TAKIMIN GÜZELLERİ HEPİNİZİ TEBRİK EDERİM,ÖZELLİKLEDE KİLO VEREN ARKADAŞLARIMI..a.s.BAŞARILARIMIZIN DEVAMINI DİLERİM...
2. OLMUŞUZ BU HAFTA...

VE SELİN34, CANIM BİREYSEL SIRALAMADA 1. OLMUŞSUN..SENİ ÇOK ÇOK TEBRİK EDERİM..a.s.
SENDEN RİCAM CUMA YARIŞMASI PAYLAŞIM ALANINA NASIL BAŞARILI OLDUĞUNU YAZARMISIN...BİLİYORSUN HAFTALIK KİM 1. OLURSA NASIL ZAYIFLADIĞINI,NE DİYET UYGULADIĞINI FALAN YAZIYOR...EN KISA ZAMANDA YAZABİLİRSEN SEVİNİRİM..AMA YAZABİLİRSEN TABİ...NET E GİREMİYORSUN GİBİ AMA...BEN YAZAYIMDA...OK...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

merhabalar kızlar nasılsınız...
ayy herkes ne yazmış okudum..
kaplumbağaya çok üzüldümm,compassrosecim senin sınavınada üzüldüm canm ama daha iyi kapılar açar Allah inş...tatile giden kimdi unuttum :)) iyi tatiller diliyorum..
gzdegzdecim canm seni çoook tebrik ediyorum tekrardan...diyetinde istikrarlı olursun inş.
selin34 tebrik ederim bu hafta birinci olmuşsun.
tabikide takımımızıda tebrik ediyorum 2. olmuşuz.kilo verenlerin sayesinde tabi.
bende bir değişiklik yok.aynı herşey.meemurluk terccihi yaptım.ama geçen seneki puanım çok düşüktü olmaz ya işte yinede bi umut...
neyse canlarım kendinize çok çok iyi bakın emi?
hoşçakalın...

GÜNAYDIN 3. TAKIMIN GÜZELLERİ:teytey:

NASILSINIZ BAKALIM...HAFTA SONUNUZ NASIL GEÇTİ..CADIARZU

VALLA BU GECE KORKUDAN UYUYAMADIM KIZLAR...GECE GÖK YARILDI SANKİ..BİR GÖK GÜRLEMESİ AMA NASIL ANLATILMAZ...FELAKETTİ..CİDDEN İYİ KORKTUM...SONRA İYİ BİR YAĞMUR YAĞDI VE RAHATLADI HAVA SANKİM...mafoldumben

günaydın kızlar.sanada günaydın bernuşcum.burasıda bugün yağmurlu olacak sanırım hava çok kapalı...
ee nasılsınız bakalım.ben aynen devammm...yine uğramaya çalışırım..
öpüyorum sizleri opuyorumnanaktan

KIZLAR NERELERDESİNİZ YAAA...fisfisfis
AMA BÖYLE OLMAZKİ..TATİLE GİRDİK DİYE..TATİLE GİTMEYENLER NERDESİNİZ...KAYIPLAR ÇIKIN ORTAYA..
PAYLAŞIMDA BULUNMAYA DEVAM ETMELİYİZKİ BİRBİRİMİZİ MOTİVE EDELİM DİMİ AMA...
HİÇ YEDİKLERİNİZİ,YAPTIĞINIZ SPORLARIDA YAZMIYORSUNUZ ARTIK...
GERÇEKTEN OLMUYOR....
HADİ SİLKELENİP DEVAM EDELİM...HADİ KIZLARRRhihoyyythihoyyyt

BUGÜN YİNE İDRAR YOLLARIMLA BAŞIM BELADAYDI...BİRDE BAŞ AĞRISI Kİ BENİM BAŞIM KOLAY KOLAY AĞRIMAZ...AMA ÖLDÜRDÜ BENİ..BASINÇ VAR KAFAMDA SANKİ...

NEYSE SONRA GÖRÜŞÜRÜZ KIZLAR...HADİ NET BAŞINA...opuyorumnanaktan

KIZLAR NERELERDESİNİZ YAAA...fisfisfis
AMA BÖYLE OLMAZKİ..TATİLE GİRDİK DİYE..TATİLE GİTMEYENLER NERDESİNİZ...KAYIPLAR ÇIKIN ORTAYA..
PAYLAŞIMDA BULUNMAYA DEVAM ETMELİYİZKİ BİRBİRİMİZİ MOTİVE EDELİM DİMİ AMA...
HİÇ YEDİKLERİNİZİ,YAPTIĞINIZ SPORLARIDA YAZMIYORSUNUZ ARTIK...
GERÇEKTEN OLMUYOR....
HADİ SİLKELENİP DEVAM EDELİM...HADİ KIZLARRRhihoyyythihoyyyt

BUGÜN YİNE İDRAR YOLLARIMLA BAŞIM BELADAYDI...BİRDE BAŞ AĞRISI Kİ BENİM BAŞIM KOLAY KOLAY AĞRIMAZ...AMA ÖLDÜRDÜ BENİ..BASINÇ VAR KAFAMDA SANKİ...

NEYSE SONRA GÖRÜŞÜRÜZ KIZLAR...HADİ NET BAŞINA...opuyorumnanaktan

canım geçmiş olsun...
ayaklarını mı üşütüyorsun da idrar yolların sık rahatsızlanıyor acaba?
bir de baş ağrısı bugünkü havadan kaynaklı olabilir, hava çok basık bugün....

bernuşcum haklısın paylaşım çok az böyle olunca da inan benim de giresim gelmiyor girip bakıyorum hala kendi son mesajımı yazdığım sayfada kalmış topic sinir geliyor bu sefer de....
ama 2 gündür girmememin sebebi o değil... 2 gündür gözleirm kıpkırmızı geziyorum hem güneş çok rahatsız ediyor gözlerimi hem de çok fazla okuyorum bu aralar... O yüzden bilgisayarı açmıyorum bir de gözlerim bu yüzden rahatsız olmasın diye...
dün yediklerimi hatırlamıyorum...
bugün sabah 1 kase müsli light süt ile...
öğlen 2 dilim karpuz biraz beyaz peynir...
akşam 1 kase domates çorbası...
çok az patates yemeği çok az makarna....
sayamadığım kdaar çok sıvı şeyler....
Hepinizi öpüyorum....

merhabalar kızlar nasılsınız...
evet bernuş compass_rose haklısınız kimsecikler gelmez oldu mafoldumben
bizim evde yoğun biraz.pcyi boş yakalarsam oturuyorum hemen size yazıyorum...yediklerimide yazamıyorum hemen acele yazıp çıkıyorum çünki.sıra bekleyenler oluyor pc için :)) ama maydonoz suyuna başladım şimdi..sabah akşam içiyorum limonlu..herşeyden ama az yiyorum.akşam yemekten sonra daha yemiyorum.böyle maydonoz felan farklı birşey yaptığımda sizlerle paylaşmaya devam edicem...
şimdilik hoşçakalın opuyorumnanaktan

BİLMİYORUM BE GÜZELİM YA..NEREMİ ÜŞÜTÜYORUM AMA KAFAMI ÜŞÜTMEKTEN KORKUYORUM AÇIKCASI...kafamçokkarıştı
SANADA ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM..ALERJİKDE OLABİLİR..GÖZ DAMLASI KULLAN BENCE..VE DEDİĞİN GİBİ DİNLENDİR..YORMAMAYA ÇALIŞ..opuyorumnanaktan
canım geçmiş olsun...ayaklarını mı üşütüyorsun da idrar yolların sık rahatsızlanıyor acaba?bir de baş ağrısı bugünkü havadan kaynaklı olabilir, hava çok basık bugün....bernuşcum haklısın paylaşım çok az böyle olunca da inan benim de giresim gelmiyor girip bakıyorum hala kendi son mesajımı yazdığım sayfada kalmış topic sinir geliyor bu sefer de.... ama 2 gündür girmememin sebebi o değil... 2 gündür gözleirm kıpkırmızı geziyorum hem güneş çok rahatsız ediyor gözlerimi hem de çok fazla okuyorum bu aralar... O yüzden bilgisayarı açmıyorum bir de gözlerim bu yüzden rahatsız olmasın diye...dün yediklerimi hatırlamıyorum...bugün sabah 1 kase müsli light süt ile...öğlen 2 dilim karpuz biraz beyaz peynir...akşam 1 kase domates çorbası...çok az patates yemeği çok az makarna....sayamadığım kdaar çok sıvı şeyler....Hepinizi öpüyorum....
OLSUN BACÜMM ARADA UĞRUYORSUN YA O DA YETER...BENDE İÇİYORUM MAYDONOZ SUYU..İDRAR YOLLARIMADA İYİ GELİYOR...VE İŞE YARIYOR CİDDEN...a.sopuyorumnanaktan
merhabalar kızlar nasılsınız...evet bernuş compass_rose haklısınız kimsecikler gelmez oldu mafoldumbenbizim evde yoğun biraz.pcyi boş yakalarsam oturuyorum hemen size yazıyorum...yediklerimide yazamıyorum hemen acele yazıp çıkıyorum çünki.sıra bekleyenler oluyor pc için :)) ama maydonoz suyuna başladım şimdi..sabah akşam içiyorum limonlu..herşeyden ama az yiyorum.akşam yemekten sonra daha yemiyorum.böyle maydonoz felan farklı birşey yaptığımda sizlerle paylaşmaya devam edicem...şimdilik hoşçakalın opuyorumnanaktan

KIZLAR BU ARADA NAM ABLAMIZ ŞU SAATLERDE EVİNE TEŞRİF ETMİŞTİR..GÖZÜMÜZ AYDIN OLSUN...HOŞGELDİN DİYORUMMM...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktana.s.

hosgelgin0oqqe9ov4.gif
:lepi:

merhabalar sevgili takım arkadaşlarımmŞenizŞeniz

bende tatilden dün akşam geldim ve geldiğimde bilgisayarım olmuş bulmak çok mutlu etti beni..

nam arkadaşımızda gelmiş hoşgelmişŞeniz

herkezler burada negüzelhihoyyythihoyyyt

kızlar güzel bir hafta annem ve abimlerle tatil geçirdik orda cuma günü bir yağmur bir gök gürlemesi şimşek çakması gördüm bir afetti,deniz bembeyazdı resmen deniz pattladı
hayatımda ilk defa böyle bir şeye tanık oldum,sonraki gün hiç bişey yoktu.
vel hasıl geldik ama önümüzdeki haftada eşimle tekrar gidiyorum tatile datçaya.

sizlewri çok özledim.yediklerime çok dikkat ediyorum.kilo almamışım ama vermemişimde.

HOŞGELDİN GÜZELİM..opuyorumnanaktan.GÜZEL BİR TATİL GEÇİRDİĞİNE SEVİNDİM..NE MUTLU SANA...KİLONADA DİKKAT ETMİŞSİN TEBRİK EDERİM...

ANKARADA DA HAVA YAĞMURLU..BU SENE ACAYİP BİR YAZ GEÇİRİYORUZ..ALLAH HAYRA ÇIKARTSIN..:Saruboceq:
merhabalar sevgili takım arkadaşlarımmŞenizŞenizbende tatilden dün akşam geldim ve geldiğimde bilgisayarım olmuş bulmak çok mutlu etti beni..nam arkadaşımızda gelmiş hoşgelmişŞenizherkezler burada negüzelhihoyyythihoyyytkızlar güzel bir hafta annem ve abimlerle tatil geçirdik orda cuma günü bir yağmur bir gök gürlemesi şimşek çakması gördüm bir afetti,deniz bembeyazdı resmen deniz pattladıhayatımda ilk defa böyle bir şeye tanık oldum,sonraki gün hiç bişey yoktu.vel hasıl geldik ama önümüzdeki haftada eşimle tekrar gidiyorum tatile datçaya.sizlewri çok özledim.yediklerime çok dikkat ediyorum.kilo almamışım ama vermemişimde.

Back