• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

3.TAKIM **112.Etap**

sılagul ( 60.0/60.0/0.0/0.00% )
kararsız ( 58.6 /58.6/0.0/0.00% )
selin34 ( 58.0/56.2/1.8/3.10% )
compass rose ( 69.1/67.5/1.6/2.32%)
cabik ( 74.9/74.9/0.0/0.00% )
ademel ( 75.2/74.6/0.6/0.80% )
rainbow87 ( 116.2///% )
gülbeyza ( 82.0/82.0/0.0/0.00%)
figenk24 ( 52.9///% )
gzdegzde ( 67.5/67.5/0.0/0.00% )

3 . TAKIM TOPLAM KıLO: ( 714.4///%)

Son düzenleme:
GÜNAYDIIIIIINNNNNN:teytey::teytey:

3. TAKIMIN GÜZEL BAYANLARIII:lepi:

NASILSINIZ BUGÜN BAKALIM...kaydirigubbakcemile2

HADİ KIZLAR YAAA...HİÇ KATILIM YOK..OLMUYOR BÖYLE AMA....LÜTFEN SİLKELENELİM VE HAREKETE GEÇELİM...LÜTFEN...kaydirigubbakcemile

HADİ BAKALIM BURALARDAYIM,GÖRÜŞMEK ÜZERE....:gitme::gitme:​

cuma20606sa2.jpg
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

OKK TATLIM..İZİNLİSİN...KENDİNE DİKKAT ET...ŞİMDİDEN GÖZÜN AYDIN CANIM ABLAN İÇİN...
VE KAPLUMBAĞAN İÇİNDE GEÇMİŞ OLSUN BALIM...İNŞALLAH DÜZELİR..KIŞIN BİZİMKİNİNDE GÖZLERİ KAPALIYDI..MEĞER KIŞ UYKUSUNDAYMIŞ ŞEBEK...İNSAN ÜZÜLÜYO VALLA...

KENDİNE DİKKAT ET VE ÇOOOK KOLAY GELSİN BALIM...İŞLERİN EN KISA ZAMANDA BİTER UMARIMMM...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hepinize şimdiden hayırlı cumalar
yaradanım tüm güzel dileklerinizi kabul etsin inşallah.
evinizden sağlık,mutluluk,bereketi,huzur ve başarıyı eksik etmesin inşallah:Saruboceq:

bernuşcum yarın giremem sabah kalkar kalkmaz kaplumbağanın suyunu değştirip bişiler atıştırıp çıkıyorum eve geldiğimde 15 oluyor yarında pencereciler gelcek.
kilo veremedim kaldı canım. sitres bende ters etki yapıyor nedensemafoldumben
müsadenizle 3 hafta izin istiyorum ablam gelecek ve büyük bir ihtimalle tadilatta karışacak işin içine malisef ah benim şanssız başımmafoldumbenbu haftada izinli say lütfen öpüyorum hepinizi kendinize iyi bakın şansınız bol olsun.Şeniz

merhaba kızlar,kilom 114.2, artık farkı farketmeye basladım.. cok acaıp bır duygu 132 kılodan buraya dusmek, kendımı kıyafetlerın ıcınde begenır oldum ve sansıma kılomun 20 kılo altında gorundugum ıcın artık ınsanlar bana " kılon var tabı ama cok ta degıl bı 10 kılo ver yeter " dıyorlar.. tabı ah bır bılseler yol daha uzun.. ılk hedef 95. ama ınanın 3 yıldır hıc ınmedıgım bır kıloya ındım cok ama cok mutluyum ustelık fazla bır sey de yapmadım, dıyetısyen rejımım o kadar dengelı kı hıc ac kalmadım. buradakı kılo vermek ısteyıp de ıstedıgı sonucu alamayan arkadaslara soyleyecegım su: kesınlıkle dıyetısyen yardımı alın! bu cok bılınclı bır secım oluyor cunku, ınanın.soyle dusunun dısarıdan bır kıyafet alacaksınız, gozunuz kapalı bır sekılde sıze verılen kıyafetı ( bedenı buyuk ya da kucuk, ustunuze gıyınce nasıl duracagnı bılmeden) hıc denemeden alıyorsunuz, bunun sonucu ne kadar rısklı olur bunu tahlıl edın kendınızce, bır de bır profesyonel moda evınden dırek uzerınıze oturacak, gerektıgınde daraltırılıp bollastırılacak, bol bol prova etme sansınız olan mukemmel bır tuvalet aldıgınızı dusunun, ustelık tam ıstedıgınız sekılde dızayn edılmıs. hangısı uzerınıze daha cok yakısacaktır? işte, dısardan kafamıza gore rejım yapmakla bır profesyonelden yardım almak arasındakı fark bu aslında. sızın kanınıza,boyunuza,yasınıza,yag-kas oranınıza hatta alıskanlıklarınıza gore olan bır doyet cok ıyı sonuclar verıyor. herkese bunu tavsıye edıyorum haddım olmayarak, ben de daha hedefe ulasmıs degılım ama neredeyse 20 kılo verdım sayılır ve bana yardımı dokunan bır seyı paylasmak ıstedım sızınle
kendinize cok iyi bakın:)

3.TAKIM **112.Etap**

sılagul ( 60.0/60.0/0.0/0.00% )
kararsız ( 58.6 /58.6/0.0/0.00% )
selin34 ( 58.0/56.2/1.8/3.10% )
compass rose ( 69.1/67.5/1.6/2.32%)
cabik ( 74.9/74.9/0.0/0.00% )
ademel ( 75.2/74.6/0.6/0.80% )
rainbow87 ( 116.2/114.2/2.0/1.72% )
gülbeyza ( 82.0/82.0/0.0/0.00%)
figenk24 ( 52.9/52.9/0.0/0.00% )
gzdegzde ( 67.5/67.5/0.0/0.00% )

3 . TAKIM TOPLAM KıLO: ( 714.4/708.4/6.0/0.84%)

FıGENK24 ARKADAŞIMIZ YıNE YOKLAR..MESAJ BIRAKTIM AMA HAYAT BELıRTıSı YOK..EĞER BU HAFTADA GELMEZS HAFTAYA DıSKALıFıYE DURUMU VAR...
LıSTE TAMAM ARKADAŞLAR...BıLDıRıMı YAPIYORUM...

Son düzenleme:
CANIMM İNAN SENİN ADINA ÇOK SEVİNİYORUM..VERDİĞİN BİLGİLERDE ÇOK HAKLISIN AMA EN BAŞTA BEYNİMİZDE İŞİ BİTİRMEMİZ LAZIM GERİSİ SONRA,BENCE YANİ...İNŞALLAH DAHADA VERİP MURADINA ERİCEKSİN...SENİ TEBRİK EDİYORUM TATLIM...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
merhaba kızlar,kilom 114.2, artık farkı farketmeye basladım.. cok acaıp bır duygu 132 kılodan buraya dusmek, kendımı kıyafetlerın ıcınde begenır oldum ve sansıma kılomun 20 kılo altında gorundugum ıcın artık ınsanlar bana " kılon var tabı ama cok ta degıl bı 10 kılo ver yeter " dıyorlar.. tabı ah bır bılseler yol daha uzun.. ılk hedef 95. ama ınanın 3 yıldır hıc ınmedıgım bır kıloya ındım cok ama cok mutluyum ustelık fazla bır sey de yapmadım, dıyetısyen rejımım o kadar dengelı kı hıc ac kalmadım. buradakı kılo vermek ısteyıp de ıstedıgı sonucu alamayan arkadaslara soyleyecegım su: kesınlıkle dıyetısyen yardımı alın! bu cok bılınclı bır secım oluyor cunku, ınanın.soyle dusunun dısarıdan bır kıyafet alacaksınız, gozunuz kapalı bır sekılde sıze verılen kıyafetı ( bedenı buyuk ya da kucuk, ustunuze gıyınce nasıl duracagnı bılmeden) hıc denemeden alıyorsunuz, bunun sonucu ne kadar rısklı olur bunu tahlıl edın kendınızce, bır de bır profesyonel moda evınden dırek uzerınıze oturacak, gerektıgınde daraltırılıp bollastırılacak, bol bol prova etme sansınız olan mukemmel bır tuvalet aldıgınızı dusunun, ustelık tam ıstedıgınız sekılde dızayn edılmıs. hangısı uzerınıze daha cok yakısacaktır? işte, dısardan kafamıza gore rejım yapmakla bır profesyonelden yardım almak arasındakı fark bu aslında. sızın kanınıza,boyunuza,yasınıza,yag-kas oranınıza hatta alıskanlıklarınıza gore olan bır doyet cok ıyı sonuclar verıyor. herkese bunu tavsıye edıyorum haddım olmayarak, ben de daha hedefe ulasmıs degılım ama neredeyse 20 kılo verdım sayılır ve bana yardımı dokunan bır seyı paylasmak ıstedım sızınle

3.TAKIMIN KİLO VEREN VE DERECEYE GİREN ARKADAŞLARIMI TEBRİK EDİYORUMopuyorumnanaktana.s.:nazar:

RAİNBOW87 3.TAKIMIN 1.Sİ:hooray:a.s.:nazar:

SELİN34 3. TAKIMIN 2.Sİ :hooray:a.s.:nazar:

COMPASS ROSE 3. TAKIMIN 3. SÜ :hooray:a.s.:nazar:

DİĞER KİLON VEREN ARKADAŞIMIZI DA TEBRİK EDİK EDİYORUMopuyorumnanaktana.s.:nazar:

ADEMEL 3. TAKIMIN 4. SÜ :hooray:a.s.:nazar:

ARKADAŞLAR 3 TAKIMIMIZA BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUM VE MOTİVASYONUMUZ İÇİN KATILIMLARIMIZI DAHA SIK YAPMALIYIZ DİYORUM...
SİZİ SEVİYORUM...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan​

hepinize şimdiden hayırlı cumalar
yaradanım tüm güzel dileklerinizi kabul etsin inşallah.
evinizden sağlık,mutluluk,bereketi,huzur ve başarıyı eksik etmesin inşallah:Saruboceq:

bernuşcum yarın giremem sabah kalkar kalkmaz kaplumbağanın suyunu değştirip bişiler atıştırıp çıkıyorum eve geldiğimde 15 oluyor yarında pencereciler gelcek.
kilo veremedim kaldı canım. sitres bende ters etki yapıyor nedensemafoldumben
müsadenizle 3 hafta izin istiyorum ablam gelecek ve büyük bir ihtimalle tadilatta karışacak işin içine malisef ah benim şanssız başımmafoldumbenbu haftada izinli say lütfen öpüyorum hepinizi kendinize iyi bakın şansınız bol olsun.Şeniz

sılgülcüm canım niye gittin ya tatlı dualarını eksik etme hiç.. işin rast gitsin canım benim inşallah.. kıb kocaman..:1hug:opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

merhaba kızlar,
ayy güne iyi başlıyorum sonra bi haber kütt moralim bozuluyor...
bugün de bir sınav daha açıklanmış yine ucundan kazanamamışım....
Off ya ben başarısızlığa hiç alışık değilim. Hatta mezun olana kadar hiç bişeyden başarısız olmadım. Şimdi çok koyuyo böyle istediğim şeyleri başaramamak.... Dudağımda uçuk çıktı :(
bugün sabah 1 tane simit beyaz peynir ve domates yedim.
çay içtim...
sonra ne yediğimi bilmiyorum valla bir tek karpuz yedim galiba....
Öptüm hepinizi...

arkadaşlar merhaba daha yeni denizden kamptan geldim internete girecek yerim olmadı giremedim dışarı çıkamadım yani tartılamadım kilomu öğrenemedim kampta tartılcak bir yeer yoktu çok üzgünüm yeni döndüm hemen tartılıp kilo bildiririmi yaptım sevgiyle kalın

arkadaşlar geldim geldim ankaradayım şimdi bir hafta erdekte kamptaydık dışarı çıkmadık intwernet cafede yoktu yahu bir eczane bile bulamadım tartılsam mesdajla bildirimi yapsam nolur kusura bakmayın artık buralardayım kilom 53,4 olmuş tabe denizde yüz yüz acıktık habire yedim birde kampta sabah öğle akşam düzenli yemek çıkıyor acıktık tabi yedim ama bugünden itibaren tekrar başlıyoruym diyete hepinize sevgilerrrrrrrr

OKK TATLIM..İZİNLİSİN...KENDİNE DİKKAT ET...ŞİMDİDEN GÖZÜN AYDIN CANIM ABLAN İÇİN...
VE KAPLUMBAĞAN İÇİNDE GEÇMİŞ OLSUN BALIM...İNŞALLAH DÜZELİR..KIŞIN BİZİMKİNİNDE GÖZLERİ KAPALIYDI..MEĞER KIŞ UYKUSUNDAYMIŞ ŞEBEK...İNSAN ÜZÜLÜYO VALLA...

KENDİNE DİKKAT ET VE ÇOOOK KOLAY GELSİN BALIM...İŞLERİN EN KISA ZAMANDA BİTER UMARIMMM...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
teşekkür ederim canım.nihayet camları bitirdim azcık bakim dedim.
inşallah iyileşir bizim kapluş:Saruboceq:

tebrikler canım,azmini hiç yitirme hedefine ulaşacaksın biz inanıyoruz sanaŞenizŞeniz

3.TAKIMIN KİLO VEREN VE DERECEYE GİREN ARKADAŞLARIMI TEBRİK EDİYORUMopuyorumnanaktana.s.:nazar:

RAİNBOW87 3.TAKIMIN 1.Sİ:hooray:a.s.:nazar:

SELİN34 3. TAKIMIN 2.Sİ :hooray:a.s.:nazar:

COMPASS ROSE 3. TAKIMIN 3. SÜ :hooray:a.s.:nazar:

DİĞER KİLON VEREN ARKADAŞIMIZI DA TEBRİK EDİK EDİYORUMopuyorumnanaktana.s.:nazar:

ADEMEL 3. TAKIMIN 4. SÜ :hooray:a.s.:nazar:

ARKADAŞLAR 3 TAKIMIMIZA BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUM VE MOTİVASYONUMUZ İÇİN KATILIMLARIMIZI DAHA SIK YAPMALIYIZ DİYORUM...
SİZİ SEVİYORUM...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan​

kilo veren arkadaşları tebrik ediyoruma.s.a.s.a.s.
başarılarınızın devamını diliyorum darısı başıma:Saruboceq:

sılgülcüm canım niye gittin ya tatlı dualarını eksik etme hiç.. işin rast gitsin canım benim inşallah.. kıb kocaman..:1hug:opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım valla fırsatım olmuyor,sende güzel dualarını eksik etme sağolasın.ben alıştım tersliğe artık ama çok üzülüyorum bak bugünde gelmedi dolaplar,pencerecilerde gelmedimafoldumben

kısslar bende messsuuunn olduum:hooray::hooray:
çiçekleri evime gönderebilirsiniz:dance::dance:
hepinizi öptüm kocaman

canım çok sevindim,bugün aldığım en güzel haberhihoyyyt:teytey::dance:
inşallah işe girişinizide kutlucaz böyle:teytey::dance:
buda çiçeklerin bacüm bende öpüyorum senia.s.a.s.a.s.ŞenizŞeniz

merhaba kızlar,
ayy güne iyi başlıyorum sonra bi haber kütt moralim bozuluyor...
bugün de bir sınav daha açıklanmış yine ucundan kazanamamışım....
Off ya ben başarısızlığa hiç alışık değilim. Hatta mezun olana kadar hiç bişeyden başarısız olmadım. Şimdi çok koyuyo böyle istediğim şeyleri başaramamak.... Dudağımda uçuk çıktı :(
bugün sabah 1 tane simit beyaz peynir ve domates yedim.
çay içtim...
sonra ne yediğimi bilmiyorum valla bir tek karpuz yedim galiba....
Öptüm hepinizi...

canım ne kadar üzülme desem boş biliyorum:teselli:
her işte vardır bir hayır ALLAHIM daha iyi hayırlı yerlerden kapılar açar inşallah tez zamanda sana,gzdegzde, cabik ve tüm işsizlere:Saruboceq::Saruboceq:

Back