merhaba kızlar,kilom 114.2, artık farkı farketmeye basladım.. cok acaıp bır duygu 132 kılodan buraya dusmek, kendımı kıyafetlerın ıcınde begenır oldum ve sansıma kılomun 20 kılo altında gorundugum ıcın artık ınsanlar bana " kılon var tabı ama cok ta degıl bı 10 kılo ver yeter " dıyorlar.. tabı ah bır bılseler yol daha uzun.. ılk hedef 95. ama ınanın 3 yıldır hıc ınmedıgım bır kıloya ındım cok ama cok mutluyum ustelık fazla bır sey de yapmadım, dıyetısyen rejımım o kadar dengelı kı hıc ac kalmadım. buradakı kılo vermek ısteyıp de ıstedıgı sonucu alamayan arkadaslara soyleyecegım su: kesınlıkle dıyetısyen yardımı alın! bu cok bılınclı bır secım oluyor cunku, ınanın.soyle dusunun dısarıdan bır kıyafet alacaksınız, gozunuz kapalı bır sekılde sıze verılen kıyafetı ( bedenı buyuk ya da kucuk, ustunuze gıyınce nasıl duracagnı bılmeden) hıc denemeden alıyorsunuz, bunun sonucu ne kadar rısklı olur bunu tahlıl edın kendınızce, bır de bır profesyonel moda evınden dırek uzerınıze oturacak, gerektıgınde daraltırılıp bollastırılacak, bol bol prova etme sansınız olan mukemmel bır tuvalet aldıgınızı dusunun, ustelık tam ıstedıgınız sekılde dızayn edılmıs. hangısı uzerınıze daha cok yakısacaktır? işte, dısardan kafamıza gore rejım yapmakla bır profesyonelden yardım almak arasındakı fark bu aslında. sızın kanınıza,boyunuza,yasınıza,yag-kas oranınıza hatta alıskanlıklarınıza gore olan bır doyet cok ıyı sonuclar verıyor. herkese bunu tavsıye edıyorum haddım olmayarak, ben de daha hedefe ulasmıs degılım ama neredeyse 20 kılo verdım sayılır ve bana yardımı dokunan bır seyı paylasmak ıstedım sızınle
kendinize cok iyi bakın:)