• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

3.TAKIM **112.Etap**

sılagul ( 60.0///% )
kararsız ( 58.6 /58.6/0.0/0.00% )
selin34 ( 58.0///% )
compass rose ( 69.1/67.5/1.6/2.32%)
cabik ( 74.9///% )
ademel ( 75.2///% )
rainbow87 ( 116.2///% )
gülbeyza ( 82.0///%
figenk24 ( 52.9///% )
gzdegzde ( 67.5///% )

3 . TAKIM TOPLAM KİLO: ( 714.4///%)

merhaba kızlar,
çok dolu dolu bir hafta geçirdim hem üzüntüsüyle hem de sevinciyle....
Annemde rahim ağzı kanseri olabilir şüphesiyle Ankara'ya yönlendirmişler, ben ama size demiştim kesin kötü birşey var da bana söylemiyorlar diye. Doktorun muayehanesine gidene kadar da söylemediler, ben kendim anladım. Neyse çook şükür tahlilleri temiz çıktı. Çok mutlu olduk, baya stress olmuştum. Çünkü biz geçmişinde kanser olan bir aileyiz o yüzden böyle şeylerin şüphesi bile biziçok korkutuyor. Bugün annemleri Samsun'a yolcu ettim.
Bir de mülakata gitmiştim yaa orası olumsuz oldu, gerçi çok istemiyordum orayı ama yine de insanın moralini bozuyor.
Bir de annemi o kadar doktorlara falan götürdük ama ben yine de 3 gün kiraz diyetini yaptım sadece son gün bozdum, son günde 2 tane kabak dolması yedim kirazların haricinde. Kirazları bir kap ile yanımda taşıdım hep doktorun muayehanesinde bile yedim kiraz valla, daha doğrusu her fırsat bulabildiğim yerde yedim kiraz :)
Sonuç 1.6 kilo verdim aslında daha çok da verebilirdim ama kiraz beni ishal yapacağına kabız yaptı, ancak bugün tuvalete çıkabilmeye başladım o da tartıldıktan sonraydı malesef...
neyse kızlar artık her gün düzenli düzenli girerim.
Hepinizi öpüyorum....

CANIM ÇOK SEVİNDİM ANNEN İÇİN..SAĞLIK HERŞEYDEN ÖNEMLİ..GÖZÜNÜZ AYDIN...:sm_cool:
MÜLAKATA GELİNCEDE HAYIORLISI NEYSE O OLSUN BİTANEM...SEN DAHA İYİSİNİ BAŞARIRSIN...opuyorumnanaktan
merhaba kızlar,
Annemde rahim ağzı kanseri olabilir şüphesiyle Ankara'ya yönlendirmişler, ben ama size demiştim kesin kötü birşey var da bana söylemiyorlar diye. Doktorun muayehanesine gidene kadar da söylemediler, ben kendim anladım. Neyse çook şükür tahlilleri temiz çıktı. Çok mutlu olduk, baya stress olmuştum. Çünkü biz geçmişinde kanser olan bir aileyiz o yüzden böyle şeylerin şüphesi bile biziçok korkutuyor. Bugün annemleri Samsun'a yolcu ettim.
Bir de mülakata gitmiştim yaa orası olumsuz oldu, gerçi çok istemiyordum orayı ama yine de insanın moralini bozuyor.
Bir de annemi o kadar doktorlara falan götürdük ama ben yine de 3 gün kiraz diyetini yaptım sadece son gün bozdum, son günde 2 tane kabak dolması yedim kirazların haricinde. Kirazları bir kap ile yanımda taşıdım hep doktorun muayehanesinde bile yedim kiraz valla, daha doğrusu her fırsat bulabildiğim yerde yedim kiraz :)
Sonuç 1.6 kilo verdim aslında daha çok da verebilirdim ama kiraz beni ishal yapacağına kabız yaptı, ancak bugün tuvalete çıkabilmeye başladım o da tartıldıktan sonraydı malesef...
Hepinizi öpüyorum....

merhabalar kızlar nasılsınız??
bernuş sanada merhabaaaa :))
kararsız geçmş olsun vede iyi tatiller canımcım
gzdegzde mezun oluyorsun demek...hayırlı uğurlu olsun :)) tebrik edelim şimdiden.ha birde sirkeli ballı su zayıflatıyor diyorlar.tokluk hissi verir yağ söktürür diyorlar işte...bir bardak suya bir tatlı kaşığı bal,bir çorba kaşığıda elma sirkesi(başka sirke değil) katıyosun.içiyosun.günde üç dört bardak içiyorum ben.aç karnına.sabah başla kahvaltıdan önce...öğleden önce..akşamdan önce..gece yatarken..
compass canım çok sevindim annen için...dua etmiştim...
kızlar yaw benm kilo aynı kaç gündür sirkeli sular içiyorum aç geziyorum ama dün regl oldm.şiştiiiimmmmm..bi tartıldım hüsran...hiç bişey gitmemiş...neyse ama haftaya eminim gidicek.şuanda regl etkisi var sadece biliyorum...
neyse öptüm siziii hoşçakalın...

merhaba kızlar,
Hepinizi öpüyorum....
çok sevindim compass cım ya bişey çıkmadığına sağlık kadar onemli bişey varmı hayatta heleki insanın annesi canım benim geçmiş olsun tekrar..
ay bi an kilo listesini görünce açar açmaz unuttummu eyvah bugun cuma mıydı filan oldum heycanlandım birden:)
kıslar benim de kilom bu hafta malesef aynı verdiğimi geri alıyorum aldığımı geri veriyorum dengemi koruyorum ama: )
yuruyusleri bırakmıştım sınav yuzunden (buarada bernuşcuuum çok teşekkür ederim inşallah geçerim kıslar ya iyi dilekleriniz için çoook teşekkür ediyorum: ) )
yuruyuslere devam edersem veririm inşallah cabikcm sirkeli ballı su çok ilginçmiş gerçekten.. bigün belki bende denerim içmeye ceserat edebilirsem tabi: )
hoşçakalın hepinizopuyorumnanaktan

cabikcm reglden kaynaklanıyodur kilonun aynı olması..sen hiç bırakma aynı tempoda devam: ) zaten bi başladın mı duzenli yemeye içmeye epey bi gider oyle.. bi sure sonra zaten miden hafiften küçülür çok yiyemessin de zaten.. yaz olunca insanın yiyeside gelmiyo oyle çok.. neyse sen bunları biliyosundur zaten:)
yılmak yok yola devam: ))))

3.TAKIM **112.Etap**

sılagul ( 60.0///% )
kararsız ( 58.6 /58.6/0.0/0.00% )
selin34 ( 58.0///% )
compass rose ( 69.1/67.5/1.6/2.32%)
cabik ( 74.9/74.9/0.0/0.00% )
ademel ( 75.2///% )
rainbow87 ( 116.2///% )
gülbeyza ( 82.0///%
figenk24 ( 52.9///% )
gzdegzde ( 67.5/67.5/0.0/0.00% )

3 . TAKIM TOPLAM KİLO: ( 714.4///%)

merhaba kızlar,
Hepinizi öpüyorum....

canım inan annenin tahlil sonuçlarına çok sevindim... mülakat içinde üzülme allah büyüktür hayırlısını nasip etsin.....
ben bu hafta koşuşturma içindeydim haftayada devam edecek doğalgazın tesisatı döşenecek ayyy sonrası badana yapılacak offfff offffff gözümde ne kadar büyüdü yaaa sıcaklarda ölü gibiyim resmen ama kendimi bırakmadım...verdiğim kilodanda belli...1.800 gr vermişim yani 56 200 olmuşum ayyyyy 1 200 daha versem hedefime ulaşıyom ama ozaman sizden ayrılacam hımmm hedefimi 50 mi yapsam ne olabilirmi acaba....kaydirigubbakcemile3
bu tempoyla devam edersem ben haftaya :gitme: :gitme: mezun olup aranızdan ayrılabilirim....inşallah
ayy kızlar öpüldünüz hepinizzz opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

selam arkadaşlar
kusura bakmayın giremedim uzun zamandır.inanın koşturmaktan deli tavuğa döndüm ama herşey ters gidiyor.senağlamao kadar uğraştım ablam gelmeden düzene girsin ev diye olmadı iştesenağlamamobilyacıya güvendik ayın 10 una teslim edecekti hala ses seda yoksenağlamabende ayın onunda gelecek diye tadilat işlerine başlattım.klozetler değişti orada da aksilik beni bulcak ya bir tanesini değiştirirken usta ortadan 2 ye ayırdı klozeti.nasıl oldu inanamadım.onla uğraştık neyseki fabrikaya yazdım yenisini yollayacaklarmış.bu arada ev kırık dökük bekledi.ancak dün fayanslar döşendi.elimde bir kova habire ilaçlı sularla siliyorum evi.:sinifsinif:
onca çırpınışım boşa gitti ablam 2 gün sonra burada ama heryer yarım kaldı ev darmadağın oldusenağlama
bu arada her sabah 9da kalkıp annemi burada masaj yapan yataklara götürüyorum hergün.
belfıtığından ameliyat oldu 4 tane daha var geride faydası olur inşallah.:Saruboceq:
saat 15 de evde oluyorum .benim canavarı orada başetmek ayrı bir uğraşkafamçokkarıştıeve gelincede tadilat işleriyle uğraştım hep.

ha birde kaplumbağa var tabi giderken komşuya bırakmıştım, geldiğimizden beri onla uğraşıyorum.gerçi bu bizim kaplumbağa değil bizimkinde bacağında leke vardı sanırım bizimki öldü onlarda yerine başka almışlar söyleyemediler sanırım.onuda bilememişler sanırım hastalıklı almışlar gözleri şişti hiç açamıyor canım benim ya olsun giden gitmiş buda can dimi,minicik okudum öğrendim akciyer enfeksiyonu olmuş gözleri şiş antibiyotik buldum su hazırlıyorum gece yatmadan sabah 12 saat sonra suyunu değiştiriyorum.gözlerine krem sürüp damla damlatıyorum.ağzına elimle yem vermeye çalışıyorum geldiğimden beri bişey yemedi.senağlamainşallah iyileşir :Saruboceq:

Son düzenleme:
selam kızlar nasılsınız ben dün ve bugün çok yoğundum giremedim kusura bakmayın ayrıcana kızlar ben haftadaya tatile çıkıyorum yaklaşık 1 ay yokum izinli olabilirmiyim çünkü önce eşimin memleketine sonrada kampa gidicem orda tartılma imkanım olurmu bilmiyorum

güle güle canım iyi tatiller sana bol bol dinlen ama benim gibi kilo alma inşallah.hayırlı yolculuklar canımŞenizŞeniz

CANIM ÇOK ÜZÜLDÜM VALLA..O KADAR STRES YAŞADIN BİKERE...GEÇMİŞ OLSUN.İNŞALAH BİR SONRAKİNE İYİ OLUR..NE ZAMANMIŞ PEKİ SINAV....opuyorumnanaktan

valla sorma bernuşcum halim felaket yani şu ansenağlama o kadar çırpın dur boş.sınav ağustos 22 sanırım. sonrasında ise direksiyon dersleri olacak ama annem burada olmayacaksenağlama

bernuşcm teşekkür ederim canım okula gittim sabah sınav tarihimiz belli değildi çarşamba günüymiş ikiside arada zaman var allahtan biri sabah biri öğlen hayırlısıyla bitse de kurtulsam artık ya
çok stres oldum bu sınav yuzunden mezuniyet sınavı o yuzden..
tatil değil yani problem sınav stresi.. onceki msjlarda sınava girceğimden bahsetmiştim de sen yoktun sanırım ozaman:) sanki çok tuhaf burda birbirimizden başarılar dilemeyi sakınan insanlar var.. en basitinden diiyorum bunu demeyince sınavım kotu veya dileyince super mi geçiçek bu kadar basit düşüncelerle insanlar bişeyler yapmaya çalışıyolar ya çok garip gercekten..

canım kusura bakma valla giremiyorum ne zamandır ,inşallah sınavın iyi geçerde hayırlısıyla mezun olursunuz. ALLAHIM emeklerinizi boşa çıkarmasın canımŞeniz

İYİ AKŞAMLAR KIZLAR
ŞUAN KIZKARDEŞİME GELDİM.
SİZLERİ ÇOK ÖZLEDİMŞeniz EN KISA ZAMANDA GÖRÜŞMEK ÜZERE DİYORUM.

AY İNANIN KIZLAR ÇOK UZUNsenağlama BİR ZAMAN SANKİ YILLAR OLDUmafoldumben

SİZLERİ ÇOK AMA ÇOOOK SEVİYORUMa.s.

ooooooooooo ablam gelmiş hoş gelmiş bizde seni özledikŞenizŞenizŞeniz

KIZLAR NASILSINIZ BAKALIM:sm_confused:
BEN ŞİMDİ İZMİR ÇANDARLIYA DOĞRU YOLA ÇIKIYORUMzemuszemus

ALLAHA EMANET OLUN, GÖRÜŞMEK ÜZERE DİYORUM BAYYYY:a015:

BENİ ÖZLEYİN ANACIĞIM DERMEŞİMturkbayragiturkbayragi

ooooooooooooo ablam gitmiş.sende ALLAHA emanet ol canım benim iyi tatillerŞenizŞeniz

selam kıslar nasılsınız nam ablam geziyor oh oh sefası olsun cabikim valla süpersin devam et anacım arkadaş etkili oluyor kızlar ben galiba yarın akşam çıkıyorum yola dün gece çok kötü oldum mide bulantısı hala da devam ediyor sabah sadece çay içtim azcık roka biraz öncede çok az ciğer yedim ama hala midem bulanıyor roka yediriyorlar iyi gelir diye yemek görünce midem bi hoş oluyor

güle güle canım geçmiş olsun dikkat et kendineŞeniz

kısslar kıslar gelem miii yanağnızdan öpem mii:dance:
kıss cabik çok iyi çok iyi devam tatlım bu arada sorcaktım unuttum sirkeli ballı şey ne yav neye iyi geliyo dicem zayıflatıyo mu??
kıslar bu arada sınavım iyi sayılırdı galiba mesuuunnn oluyoruummm:dance:
kararsız canım kendine dikkat et ayrıca da iyi tatiller bol bol dinlen gez toz:)
nam ablacım sen de gel gayrı ya özledik özledik özlemez miyiz burda bi kişinin bile yokluğu hemen belli oluyo yazmayınca yani:))
öpüldünüz kıb :1hug::1hug:

canım sınavının iyi geçtiğine sevindim canımhihoyyytinşallah gönlünüze göre işe girdiğiniz haberinide alırız senden ve diğer arkadaşlardan(cabikcimden ve compasscımdan:Saruboceq:)

merhaba kızlar,
Hepinizi öpüyorum....

canım çok sevindim inan dualarım sizinleydi. aynı şeyleri bizde bikaç ay önce kayınvalidemde yaşadık çok zor anlıyorum.
tekrar geçmiş olsun.YARADANIM bizleri hastalıkla ,açlıkla,susuzlukla,yoklukla sınamasın inşallah.bende oğlumdan dolayı çok sıkıldım hastalık zor YARADANIM dermansız dert vermesin inşallah.
mülakata üzülme hakkında hayırlısı olsun canım.
bu arada maşallah diyetinide bırakmamışsın tebrikler ben yapamadım koşturmaktan ne yediğimi bile bilmiyorum inan.

Son düzenleme:
merhabalar kızlar nasılsınız??
bernuş sanada merhabaaaa :))
kararsız geçmş olsun vede iyi tatiller canımcım
gzdegzde mezun oluyorsun demek...hayırlı uğurlu olsun :)) tebrik edelim şimdiden.ha birde sirkeli ballı su zayıflatıyor diyorlar.tokluk hissi verir yağ söktürür diyorlar işte...bir bardak suya bir tatlı kaşığı bal,bir çorba kaşığıda elma sirkesi(başka sirke değil) katıyosun.içiyosun.günde üç dört bardak içiyorum ben.aç karnına.sabah başla kahvaltıdan önce...öğleden önce..akşamdan önce..gece yatarken..
compass canım çok sevindim annen için...dua etmiştim...
kızlar yaw benm kilo aynı kaç gündür sirkeli sular içiyorum aç geziyorum ama dün regl oldm.şiştiiiimmmmm..bi tartıldım hüsran...hiç bişey gitmemiş...neyse ama haftaya eminim gidicek.şuanda regl etkisi var sadece biliyorum...
neyse öptüm siziii hoşçakalın...

canım sanada maşallah diyetinde başarılar.evet sirkeli suyun faydası çok oluyor ben unutuyorum koşturmaktan.kilona üzülme olsun bende regli oldum ondan bendede gram oynamadı belki sendede o yüzdendir.haftaya verirsin inşallah.Şeniz

Son düzenleme:
canım inan annenin tahlil sonuçlarına çok sevindim... mülakat içinde üzülme allah büyüktür hayırlısını nasip etsin.....
ben bu hafta koşuşturma içindeydim haftayada devam edecek doğalgazın tesisatı döşenecek ayyy sonrası badana yapılacak offfff offffff gözümde ne kadar büyüdü yaaa sıcaklarda ölü gibiyim resmen ama kendimi bırakmadım...verdiğim kilodanda belli...1.800 gr vermişim yani 56 200 olmuşum ayyyyy 1 200 daha versem hedefime ulaşıyom ama ozaman sizden ayrılacam hımmm hedefimi 50 mi yapsam ne olabilirmi acaba....kaydirigubbakcemile3
bu tempoyla devam edersem ben haftaya :gitme: :gitme: mezun olup aranızdan ayrılabilirim....inşallah
ayy kızlar öpüldünüz hepinizzz opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

maşallah sanada bacım güzel verdin kiloları bende koşturuyorum ama gitmiyor pis kilolar yapıştı kaldı.
yok öyle mezun oldum deyip kaçmak inşallah hedefine ulaşırsın ama bizi unutmazsınŞeniz

hepinize şimdiden hayırlı cumalar
yaradanım tüm güzel dileklerinizi kabul etsin inşallah.
evinizden sağlık,mutluluk,bereketi,huzur ve başarıyı eksik etmesin inşallah:Saruboceq:

bernuşcum yarın giremem sabah kalkar kalkmaz kaplumbağanın suyunu değştirip bişiler atıştırıp çıkıyorum eve geldiğimde 15 oluyor yarında pencereciler gelcek.
kilo veremedim kaldı canım. sitres bende ters etki yapıyor nedensemafoldumben
müsadenizle 3 hafta izin istiyorum ablam gelecek ve büyük bir ihtimalle tadilatta karışacak işin içine malisef ah benim şanssız başımmafoldumbenbu haftada izinli say lütfen öpüyorum hepinizi kendinize iyi bakın şansınız bol olsun.Şeniz

Back