merhaba kızlar,
çok dolu dolu bir hafta geçirdim hem üzüntüsüyle hem de sevinciyle....
Annemde rahim ağzı kanseri olabilir şüphesiyle Ankara'ya yönlendirmişler, ben ama size demiştim kesin kötü birşey var da bana söylemiyorlar diye. Doktorun muayehanesine gidene kadar da söylemediler, ben kendim anladım. Neyse çook şükür tahlilleri temiz çıktı. Çok mutlu olduk, baya stress olmuştum. Çünkü biz geçmişinde kanser olan bir aileyiz o yüzden böyle şeylerin şüphesi bile biziçok korkutuyor. Bugün annemleri Samsun'a yolcu ettim.
Bir de mülakata gitmiştim yaa orası olumsuz oldu, gerçi çok istemiyordum orayı ama yine de insanın moralini bozuyor.
Bir de annemi o kadar doktorlara falan götürdük ama ben yine de 3 gün kiraz diyetini yaptım sadece son gün bozdum, son günde 2 tane kabak dolması yedim kirazların haricinde. Kirazları bir kap ile yanımda taşıdım hep doktorun muayehanesinde bile yedim kiraz valla, daha doğrusu her fırsat bulabildiğim yerde yedim kiraz :)
Sonuç 1.6 kilo verdim aslında daha çok da verebilirdim ama kiraz beni ishal yapacağına kabız yaptı, ancak bugün tuvalete çıkabilmeye başladım o da tartıldıktan sonraydı malesef...
neyse kızlar artık her gün düzenli düzenli girerim.
Hepinizi öpüyorum....