ayyy unutuyordum compass rose tebrikler canım.:hooray:a.s.maşallah devamı gelcek çıbık olcan bacum .güya bende yeni yaşıma 60 la gircektim ya nerde
compass_rose bende tebrik ediyorum seni maaşallahh.darısı başımıza.yarış ilan ediyorum demişin ama ıı ııhh kimse cesaret edemez heralde :)) çok iyi gidiyosun.tekrardan tebriklerrr
selam arkadaşlar takımımızın medarı gururu compass rosa cım tebrik ediyorum darısı başıma daha doğrusu başımıza kızlar bugün feci yorucu ama güzeldi sabah hafif bir kahvaltı yaptım okulda 5 sınıf geziye gittik altındağda bilim merkezine yorulduk ama değdi çocukların çok hoşuna gitti akşamda dünden kalan bezelye pilav çorba vardı 1 kepçe çorba 1 kaşık bezelye 1 kaşıkta pilav yedim
bu arada arkadaşlar yarın giremeyebilirim sabah kurs var akşamda ispantadan kardeşim gelecek anneme süpriz doğum günü yapcaz okuldan gelince hazırlık yapmam lazım vaktim olmayabilir hadi öptüm canlarım
HEPİNİZE AYRI AYRI TEŞEKÜR EDİYORUM VE BENİMLE YARIŞMAYA HAZIR OLUN DİYORUM. delikafadulden