• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ayyy unutuyordum compass rose tebrikler canım.:hooray:a.s.maşallah :nazar:devamı gelcek çıbık olcan bacum .güya bende yeni yaşıma 60 la gircektim ya nerde

compass_rose bende tebrik ediyorum seni maaşallahh.darısı başımıza.yarış ilan ediyorum demişin ama ıı ııhh kimse cesaret edemez heralde :)) çok iyi gidiyosun.tekrardan tebriklerrr

selam arkadaşlar takımımızın medarı gururu compass rosa cım tebrik ediyorum darısı başıma daha doğrusu başımıza kızlar bugün feci yorucu ama güzeldi sabah hafif bir kahvaltı yaptım okulda 5 sınıf geziye gittik altındağda bilim merkezine yorulduk ama değdi çocukların çok hoşuna gitti akşamda dünden kalan bezelye pilav çorba vardı 1 kepçe çorba 1 kaşık bezelye 1 kaşıkta pilav yedim
bu arada arkadaşlar yarın giremeyebilirim sabah kurs var akşamda ispantadan kardeşim gelecek anneme süpriz doğum günü yapcaz okuldan gelince hazırlık yapmam lazım vaktim olmayabilir hadi öptüm canlarım

HEPİNİZE AYRI AYRI TEŞEKÜR EDİYORUM VE BENİMLE YARIŞMAYA HAZIR OLUN DİYORUM. delikafadulden

akşam yemeğinde bugün balık vardı o yüzden dışarı çıktım balık aldım geldim KC'den aman allahım bu ne soğuk yaa..
Soğuktan yanaklarım haşlandı kıpkırmızı oldu allık sürmeye gerek yok artık :)
Akşam yemeğim bir alabalık ızgara ama küçüktü hatta 226 gr dı balık. O da temizlenmeden önce :)
yanında da kocaman soğanlı marullu falan bir salata yedim tabi roka tere de yedim rokasız balık olmaz dimi?
Ama şimdi cannım acayip tatlı istiyor
2 kupa çay içtim banamısın demedi valla keser belki dedim.
Zaten bu saatten sonra hayatta tatlı yemem.
Bu arada bugün aslında öğlen 2 tane hşlanmış patates vardı onu da yemedim. kahveyle geçiştirdim.
bugün hiç spor yapmadım çünkü herhalde örgü örmekten kaynaklı sırtım acayip ağrıyor.
Artık her gün spor yaptığım için yapmadığım zaman çok pişmanlık duyuyorum valla :)
Ayyy çok uzun yazdım baymayayım sizi.
Öptüm hepinizi...

merhaba kızlar ben varım yarışa compass_rose nasıl olsa ya yakında çatlayacağım :a015: yada rahatlayacağım ama 2.si olursa kork benden

Ooooo:teytey: ortalık feci karışacağa benziyor...ŞİMAL ve compas_rose çekişmeli gidicek belliki.bizde diğerleri olarak bahse girelim ben compas_rosse kazanır bu yarışı diyorum:lepi:şaka tabi ya bende varım..ben zamanında haftada 3 kilo vermiş adamımsengözlerimebaksanab((tabi rakibi psikolojik olarak çökertme taktiğini kullanıyorum)):delphin:
haydee bakalımmm:teytey:

ŞİMAL ve compass_rose bakın bunu cuma günü görceksiniz haftaya.yabancılık çekmeyin diye şimdiden görünkaydirigubbakcemile3 gözünüz alışsınsengözlerimebaksanab
hihoyyyt

HAFTANIN 1.si CABİK
:hooray:
:lepi:

GÜNAYDINNN,
İLGİNİZ VE ALAKANIZDAN DOLAYI HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞLAR..BENİM DURUMUM Bİ DEĞİŞİK,BELKİ DE HERKESİN BAŞINDA AMA ELBET BU GÜNLERDE GEÇECEK DİYEBİLİYORUM..AMA DELİPTE Mİ GEÇECEK O BİLİNMEZ..delikafadulden

COMPASS ROSE,CANIM BENİM SENİ ÇOK ÇOK TEBRİK EDERİM..:hooray::hooray::nazar::nazar:DARISI BAŞIMIZA İNŞALLAH:Saruboceq:

DÜN ÖĞLENDEN BAŞLIYIM:
13:00 DE:
1 DİLİM EKMEK,
1 KASE YOĞURT..

AKŞAM ÜZERİ KIZILAY A GİTTİM,ALLAH TAN UZUN YOL YÜRÜMEDİM..AMA FECİ SOĞUKTU KIZLAR..YEMEYİN İÇMEYİN,DIŞARI DA ÇIKMAYIN DİYEBİLİYORUM VALLA..AYAZ AYAZ..

AKŞAM 20:00 DE:
1 TABAK MANTI YEDİM..

21:00 DE 3 KUPA ŞEKERSİZ ÇAY,
1 AVUÇ KESTANE..

23:30 DA 1 KUPA DAHA ÇAY..
ONDAN SONRA YANİ 1 GİBİ TATTIM..

HENÜZ KAHVALTIMI YAPMADIM,
YAPINCA GÖRÜŞÜRÜZ ..
HAYIRLI HAFTA SONLARI KIZLAR..a.s.

bernuş meraba canm ben senin şimdiki msjını gördüm öncekinide şimdi okudum.bu tuhaf bi durum.bende yaşıyorum bunu.seni çok iyi anlıyorum.tabi senin bi sebebin mi var böyle bunalıma girmek için bilmiyorum ama ben hiç bi neden yokken bazı günler çok asabi ama bi okadarda alıngan ve ağlamaklı oluyorm.kimseyle konuşmak istemiyorum.herkese benim durumumdan o suçluymuş gibi davranıyorn..vs.vs.vs...ama sevdiğin biriyle bunu paylaş.hatta eşinle.ben öyle yaptım erkek arkadaşımla paylaştım bunu çünkü acısını ondanda çıkarıyordum.oda saolsun çok anlayışlı ve yumuşak yaklaştı.ben neler desemde alttan alıyodu.sonra çok güzel bi konuşma yaptı benmle ve sebepsiz yere gelen bunalım püfff diye uçuverdi.yani sevdiğin birinden destek alman çok önemli bence..bizde yanındayız bak.üzülme nolur.herkesi öpüyorum.ama bernuşu ayriyeten öpüyorum :))):1hug:

bernuş hadi bi silkelen bak bu ifadeyi ben en çok sende gördüm sanırım o yüzden görünce aklıma sen geldin :teytey::teytey::teytey:

canlarım haftasonu diye galiba az yazışma olmuş.
valla gençler bu yarışı yılbaşına kadar ilan ediyorum çünkü ben yılbaşında off vericem kendime yani o gün bana tatil olacak çok da abartmamak şartıyla tabi ki de.
Sabah kahvaltımı yatım 2 tane tam buğday ekmeğinin arasında beyaz peynir ile tost.
yanında çay.
Akşam yemeğimde birazdan yapmaya başlayacağım, garnitürlü tavuk olacak.
Yanında da bol salata ile.
Yürüyüş yapmayacaktm hala sırtım çok ağrıyor ama yarış varsa ben yürüyüşümü de yaparım.

CANIMSIN YAAA..SAĞOL GÜLÜM..HAKLISIN VALLA..İYİ BİR SİLKELENMEM LAZIM AMA LAZIM..SADECE OLDURAMIYORUM..BAZI ŞEYLER VAR,ÇOK KIZGINIM..ÖZELLİKLE DE KENDİME AMA NAFİLE..NEYSE HAYAT BOŞ DİMİ KIZLAR..BUGÜN VARIZ YARIN YOKUZ..DİYORUZ AMA SAZ ÇALAMIYORUZ MALESEF..ELBET BİRGÜN GELİR BİZDE ÇALARIZ O SAZI,İNŞALLAH..BENDE SENİ ÇOOK ÖPÜYORUM,SAĞOL..İYİKİ VARSINIZ..a.s.
bernuş meraba canm ben senin şimdiki msjını gördüm öncekinide şimdi okudum.bu tuhaf bi durum.bende yaşıyorum bunu.seni çok iyi anlıyorum.tabi senin bi sebebin mi var böyle bunalıma girmek için bilmiyorum ama ben hiç bi neden yokken bazı günler çok asabi ama bi okadarda alıngan ve ağlamaklı oluyorm.kimseyle konuşmak istemiyorum.herkese benim durumumdan o suçluymuş gibi davranıyorn..vs.vs.vs...ama sevdiğin biriyle bunu paylaş.hatta eşinle.ben öyle yaptım erkek arkadaşımla paylaştım bunu çünkü acısını ondanda çıkarıyordum.oda saolsun çok anlayışlı ve yumuşak yaklaştı.ben neler desemde alttan alıyodu.sonra çok güzel bi konuşma yaptı benmle ve sebepsiz yere gelen bunalım püfff diye uçuverdi.yani sevdiğin birinden destek alman çok önemli bence..bizde yanındayız bak.üzülme nolur.herkesi öpüyorum.ama bernuşu ayriyeten öpüyorum :)))

bernuş hadi bi silkelen bak bu ifadeyi ben en çok sende gördüm sanırım o yüzden görünce aklıma sen geldin :teytey:

EHH O KADARCIK MOLA DA OLSUN AMA DEĞİLMİ TATLIM..HAKETTİN YANİ..:teytey:
canlarım haftasonu diye galiba az yazışma olmuş.
valla gençler bu yarışı yılbaşına kadar ilan ediyorum çünkü ben yılbaşında off vericem kendime yani o gün bana tatil olacak çok da abartmamak şartıyla tabi ki de.
Sabah kahvaltımı yatım 2 tane tam buğday ekmeğinin arasında beyaz peynir ile tost.
yanında çay.
Akşam yemeğimde birazdan yapmaya başlayacağım, garnitürlü tavuk olacak.
Yanında da bol salata ile.
Yürüyüş yapmayacaktm hala sırtım çok ağrıyor ama yarış varsa ben yürüyüşümü de yaparım.

İYİ AKŞAMLAR KIZLAR

BUGÜN SABAH ÇIKTIM OĞLUŞUMUN DR. KONROLÜ VARDI.

AMA OĞLUMUN ŞANSINA TRAFİK YİNE KAPALIYDI YANİ YOLLARI KAPATMIŞLAR BU SOĞUKTA YÜRÜDÜK YAVRU KUŞUMLA(BEN ALIŞKINIM AMA OĞLUMA KIYAMADIM)
BUGÜN ATATÜRK'ÜN ANKARA'YA İLK GELİŞİ BU YÜZDEN TÖRENLER VE YÜRÜYÜŞLER VARDI.

ALP'İ SAĞLIK DURUMU İYİ SADECE KONTROL(HAZİRAN AYINDA KULAK VE BURUNDAN AMELİYAT OLMUŞTU ONUN KONTROLLERİ)

SABAH
08:00 İLAÇLARIM VE 2 BARDAK SU
09:00 YARIM BAZLAMA
2 ZEYTİN
1 DİLİM BEYAZ PEYNİR
1 DİLİM KAŞAR PEYNİRİ
2 BARDAK ŞEKERSİZ ÇAY

ARA YARIM LİTRE SU

13:00 EKMEK ARASI TAVUK DÖNER VE AYRAN

ARA YARIM LİTRE SU

AKŞAM
18:30 2 YEMEK KAŞIĞI BEZELYE
YARIM DİLİM EKMEK
2-3 BARDAK ŞEKERSİZ ÇAY

2 BARDAK SU

20:30 1 TANE ÇUKULATALI GOFRET:utangac:

vayyyy canına meğer herkes yarışa hazırmışta kimse sesini çıkartmıyormuş beni beklediniz demekkkk tamam o zaman çok çalışın kızlar hiç durmayın derim ben hoplayın zıplayın yemeyin bilmem artık ne yaparsınız nede olsa rakibeniz benim çok zor işinizzz çoookkkkk

merhaba kızlar ben varım yarışa compass_rose nasıl olsa ya yakında çatlayacağım yada rahatlayacağım ama 2.si olursa kork benden
İŞTE BUDUR KIZLAR
ŞİMAL ve compass_rose bakın bunu cuma günü görceksiniz haftaya.yabancılık çekmeyin diye şimdiden görünkaydirigubbakcemile3 gözünüz alışsınsengözlerimebaksanab

HAFTANIN 1.si CABİK
BİR RAKİP DAHA HEMDE BAYAĞI İDDALI
bernuş meraba canm ben senin şimdiki msjını gördüm öncekinide şimdi okudum.bu tuhaf bi durum.bende yaşıyorum bunu.seni çok iyi anlıyorum.tabi senin bi sebebin mi var böyle bunalıma girmek için bilmiyorum ama ben hiç bi neden yokken bazı günler çok asabi ama bi okadarda alıngan ve ağlamaklı oluyorm.kimseyle konuşmak istemiyorum.herkese benim durumumdan o suçluymuş gibi davranıyorn..vs.vs.vs...ama sevdiğin biriyle bunu paylaş.hatta eşinle.ben öyle yaptım erkek arkadaşımla paylaştım bunu çünkü acısını ondanda çıkarıyordum.oda saolsun çok anlayışlı ve yumuşak yaklaştı.ben neler desemde alttan alıyodu.sonra çok güzel bi konuşma yaptı benmle ve sebepsiz yere gelen bunalım püfff diye uçuverdi.yani sevdiğin birinden destek alman çok önemli bence..bizde yanındayız bak.üzülme nolur.herkesi öpüyorum.ama bernuşu ayriyeten öpüyorum :)))

bernuş hadi bi silkelen bak bu ifadeyi ben en çok sende gördüm sanırım o yüzden görünce aklıma sen geldin

HAKLISIN CANIM BİRİYLE PAYLAŞIN DAHA ÇABUK ATLATILIYOR
AMA BAZEN KİMSEYLE KONUŞAMIYORSUN
YANİ AŞAĞI TÜKÜRSEN SAKAL
YUKARI TÜKÜRSEN BIYIK HESABI

BEN GELİNLERİN GELİNİNİ ÇOK İYİ ANLIYORUM
CANIM NE ZAMAN SIKILSAN, BUNALSAN BEN BURADAYIM:teselli:

vayyyy canına meğer herkes yarışa hazırmışta kimse sesini çıkartmıyormuş beni beklediniz demekkkk tamam o zaman çok çalışın kızlar hiç durmayın derim ben hoplayın zıplayın yemeyin bilmem artık ne yaparsınız nede olsa rakibeniz benim çok zor işinizzz çoookkkkk

geliyorrrrrrrr şimal geliyor

hadi bakalım bu cuma kim ipi göğüsleyecek

ben sabah güzel bir kahvaltı yaptım valla
peynir,sucuk,yumurta,zeytin,reçel ve nutella yedim
arada yarım nar yedim
akşamda 1 tabak kıymalı sarmısaklı yoğurtlu makarna
bu arada ben çok su içerim onları hiç yazmıyorum
ve şekersiz çay illaki içiyorum

canım ben bardakta içemiyorum suyu
o yüzden küçük su şişelerine yarım litre olanlar suyu dolduruyorum ve evin hemen hemen her yerinde var görüyor ve içiyorum

hiç içemediğim gün bir buçuk litre içiyorum

birde böyle dene istersen tatlım

Back