• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

canım ben bardakta içemiyorum suyu
o yüzden küçük su şişelerine yarım litre olanlar suyu dolduruyorum ve evin hemen hemen her yerinde var görüyor ve içiyorum

hiç içemediğim gün bir buçuk litre içiyorum

ama ben zaten çok içerim her yerde su vardır bizdede hatta biz aile içinde bir yere gitsek ikide bir su isteriz ördekler diye takılırlar bize

haklısın her şeyin başı sağlık tabiki ama ondan sonrada şans olmalı insanda ben bunu bilir bunu söylerim
Yılbaşı heyacanı bende de yok bu sene aslında hiçbir şey çok keyifli olmadı heralde ama çarşamba günü oğlumun okulunda kutlama yapacağız en azından çocuklar eğlensin o biraz renk katar belki yeni yıla

haklısın her şeyin başı sağlık tabiki ama ondan sonrada şans olmalı insanda ben bunu bilir bunu söylerim
yılbaşı heyacanı bende de yok bu sene aslında hiçbir şey çok keyifli olmadı heralde ama çarşamba günü oğlumun okulunda kutlama yapacağız en azından çocuklar eğlensin o biraz renk katar belki yeni yıla

evet canım
aslında çocuk olmak varmış dimi arkadaşım şimdi onlar nasıl heyecan ile bekliyorlar yeni yılı

ben 2 senedir hiç zevk almıyorum yeni yılmış, bayrammış vs. Vs. Tatlım

Az önce dışarıda yürüyüş yaptım off çok soğuk ancak yarım saat yürüyebildim. Sabah kahvaltı olarak esmer alman ekmeğinden yarım dilim yiyebildim 2 çatal peynir yanında, Bir fincan da kahve içtim. Bu günlerde midem kötü sabah fazla yiyemiyorum. Yürüyüşü yeni yaptığım için 1 saat sonra yerim ancak. Sevgiler. ( aslında akşama tam olarak ne yediğimi tekrar yazarım, yarın da artık akşam tam olarak tek bir liste halinde girerim)

ben sabah güzel bir kahvaltı yaptım valla
peynir,sucuk,yumurta,zeytin,reçel ve nutella yedim
arada yarım nar yedim
akşamda 1 tabak kıymalı sarmısaklı yoğurtlu makarna
bu arada ben çok su içerim onları hiç yazmıyorum
ve şekersiz çay illaki içiyorum

canım sen yee nutellaları,
kazanma şansını düşürüyorsun tatlım bu durumda seni eledik mi ne??? :sm_cool:

Merhaba buraya compass_rose'un daveti ile geldim. Boyum :1.62 Kilom: 83 Yaşım: 27

canımmmmmmmmm hoşgeldin aramıza iyi ki geldin.
biz cabik ve şimal ile kilo verme yarışına girdik seni de bekleriz.
Rakipler çoğalsın ki daha eğlenceli olsun kazanmam :jeyyar:

bugün sabah 1 dilim ekmek peynir yedim yanında çay içti.
öğlen 1 tane tost yedim rejimde öyleydi yalnız kaşar ile diyordu ben onu da beyaz peynir ile hazırladı daha az yağlı daha az kalorili olsun diye.
Sonra bu karda kışta dışarı çıktım valla düşmemek için kendimi o kadar kastım ki bacakları ağrıdı :)
yaklaşık bir yarım saatlik yürüyş yaptım böylece ama yavaş yavaş oldu.
öptüm kızlar sizi.

KIZLAR YAAA..VALLA BURDA DA 42 SAATTİR KAR YAĞIYO..SABAHA KESİN DONA ÇEKER..ALLAH DIŞARIDAKİLERE KOLAYLIK VERSİN..:Saruboceq:

DÜN BİR AKRABADAYTDIK..ÖĞLEN BİRAZ KAÇIRMIŞ OLDUM YANİ..
15:00 TE:
1 ADET EV YAPIMI KAPALI PİDE,
1 ADET KEK,
3 ADET LAHANA SARMASI,
VE SALATA,
VE 4 KUPA ŞEKERSİZ ÇAY..

AKŞAM ARKADAŞIM ARADI,NE YİYCEKSİNİZ DİYE..BENDE ALLAH NE VERDİYSE DEDİM..ÇIKIP GELDİLER..
AMA BEN SADECE 1 KASE YOĞURT YEDİM..

20:30 DA:
3 KUPA ŞEKERSİZ ÇAY,
1 AVUÇ MISIR,
1 KUPA DA ZENCEFİL ÇAYI..

BUGÜN SABAH 11:00 DE:
1 KAŞIK MUHLAMA,
1 DİLİM EKMEK,
1 ADET K. BİBER,
3 KUPA ŞEKERSİZ ÇAY..

EŞİM ÇALIŞTI BUGÜN,BENDE BABAMIN YANINA GİTTİM..
BANA BİR SÜRPRİZ YAPTI..KISACASI MUTLU ETTİ..NEYSE,
AKŞAM EŞİMİ ALMAYA GİTTİM..AMA BAYAĞI KAR YAĞIYORDU VE YOLLAR TEHLİKELİYDİ..VE ÇOK KAZA VARDI..ALLAH YARDIMCILARI OLSUN..

AKŞAM: 20:00 DE:
1 KASE ÇORBA,
1 TABAK MANTI,
2 DİLİM YAĞSIZ IZGARA TAVUK,
VE TURP YEDİM..

3 KUPA ŞEKERSİZ ÇAY..
ŞİMDİLİK BU KADAR ARKADAŞLAR,DAHA NE OLSUN DİMİ....

EŞİM ÇALIŞTI BUGÜN,BENDE BABAMIN YANINA GİTTİM..
BANA BİR SÜRPRİZ YAPTI..KISACASI MUTLU ETTİ..

Mutlu olmana çok sevindim ve bu daimolsun. Evet hava çok soğuk ama kuru soğuk olacağına kar yağmasını seviyorum ben burda hızlı hızlı ama ince yağıyor birde şöyle lapa lapa yağsa deymeyin keyfime ama Allah herkese yardım etsin bu soğukta hepimizin işi zor valla

kızlar böyle tatil olunca bizde yemek şölen oluyor ve illaki ucu kaçıyor o yüzden ben hiç yazmıyorum yediklerimi. Hem sonra eleneceğimi sanıp sevinen arkadaşlar oluyor hiç sevindirmeyeyim şaka bir tarafa hakkaten çok yedim bu gün :icecream: :oklava: kaydirigubbakcemile2

selam kızlar dün misafirim vardı annem ve kız kardeşlerim bendeydi evet şimalciğim senin dediğin gibi bende dün fazla kaçırdım sanırım ama yemek değilde biraz cips ve az yağda patlamış mısır ve azcıkta çikolata yedim yani kaçamağım fazla oldu galiba ama bugün telafi ettim.
sabah 2 dilim ekmek - 1 haşlanmış yumurta - 5 zeytin - 1 ince dilim salam
arada 1 mandalina
öğlen 1 dilim ekmek - çorba - salata -
arada yarım muz(yerli muzlar küçük zaten onun yarısı )
akşam 1 dilim ekmek - 1 tabak bezelye - salata
arada 1 bardak ayran
şimdide az şekerli bol köpüklü bir türk kahvesi
valla şimal bende çenesi düşük merak etme bu konuda tek değilsin bu aralar giremiyorum ama söz bundan sonra sıksık uğrarım.........

Back