• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

selam kızlar nasılsınız ben dün ve bugün çok yoğundum giremedim kusura bakmayın ayrıcana kızlar ben haftadaya tatile çıkıyorum yaklaşık 1 ay yokum izinli olabilirmiyim çünkü önce eşimin memleketine sonrada kampa gidicem orda tartılma imkanım olurmu bilmiyorum

SLM KARDEŞ TAKIM..İYİ GİDİYOR VALLA..GRUBUN ÇOĞU TATİLE ÇIKMIŞSA TOPLU BİR ŞEKİLDE KAPATMA KARARI ALIYORLAR..İSTERSEN GRUBUNA BİR DANIŞ TATLIM..BİZDE ÖYLE BİR DURUM YOK ŞİMDİLİK...ZİYARETİN İÇİNDE ÇOK SAĞOL TATLIM...opuyorumnanaktan
slm kardes takim nasil gidiyor sanirim bu ara herkez karpuz ve iraz diyeti yapip duruyo ne guzel ama ben dayanacagimi sanmiyorum
sizin takimda durumlar nasil bernus tatile gireniniz cokmu bazi takimlarda bayagi bir azalma olmus sanirim ya nasil olacak acaba bir bilgin varmi

CANIM ÇOK ÜZÜLDÜM VALLA..O KADAR STRES YAŞADIN BİKERE...GEÇMİŞ OLSUN.İNŞALAH BİR SONRAKİNE İYİ OLUR..NE ZAMANMIŞ PEKİ SINAV...opuyorumnanaktan
selam arkadaşlar
hepinize iyi hafta sonları diliyorum
gerçi benim hafta sonum berbat oldu ama
bendeki şans işte dün sınava girdim çokta kolaydı yapmaya başladım.15 dk da motor bitmek üzereydi nerdeyse birden müdür geldi.sınav giriş kağıtlarında mühür olmayan çıksın sınavdan eksik evrak tutanağı tutulacak dedi.birde baktık bizim kurs imza attırmış ama mühür yok.benim bulunduğum sınıfta 3 kişi diğer sınıftakilerde çıkarıldı.
şaka gibi ama eşek şakası.anlıcanız o kursa ait 400 kişi sınava giremedi. kursa gittik ortalığı kaldırdık ama nafile. 22 ağustosa kaldı.düşünün annemi getirdim uçakla bu sınav için dedim şimdi nasıl beklesin dedim ama artık ne desek boş.senağlama

BRAVO TATLIM...TATİLE GELİNCEDE SEN DE GİDERSİN BE SABRET BİRAZ...opuyorumnanaktan
300gram vermişim nası mutlu oldum anlatamam :dance:
annemler gitti tatile artık bende gitmek istiyoruuummm yaa niye kmse beni teselli etmiyo senağlama:

OLUR ARADA CANIM..SEN RAHAT OL...AYRICA İYİ TATİLLER GÜZELİM..1 AY İZİNLİSİN...BOL BOL DİNLEN...opuyorumnanaktan
selam kızlar nasılsınız ben dün ve bugün çok yoğundum giremedim kusura bakmayın ayrıcana kızlar ben haftadaya tatile çıkıyorum yaklaşık 1 ay yokum izinli olabilirmiyim çünkü önce eşimin memleketine sonrada kampa gidicem orda tartılma imkanım olurmu bilmiyorum

111. ETAP TA DERECEYE GİREN ARKADAŞLARIMI TEBRİK EDİYORUMa.s.a.s.

RAİNBOW87 :hooray:a.s. ETABIN 1.Sİ...opuyorumnanaktan

SELİN34 :hooray:a.s. ETABIN 2. Sİ...opuyorumnanaktan

COMPASS ROSE :hooray:a.s. ETABIN 3. SÜ...opuyorumnanaktan

DİĞER KİLO VEREN ARKADAŞLARIM:

GZDEGZDE a.s.
ADEMEL a.s.
SİZLERİDE TEBRİK EDİYORUM..opuyorumnanaktan

VEEEE BAŞARILARIMIZIN DEVAMINI DİLİYORUM ARKADAŞLAR...:teytey::teytey::nazar::nazar:

bernuşcm teşekkür ederim canım okula gittim sabah sınav tarihimiz belli değildi çarşamba günüymiş ikiside arada zaman var allahtan biri sabah biri öğlen hayırlısıyla bitse de kurtulsam artık ya
çok stres oldum bu sınav yuzunden mezuniyet sınavı o yuzden..
tatil değil yani problem sınav stresi.. onceki msjlarda sınava girceğimden bahsetmiştim de sen yoktun sanırım ozaman:) sanki çok tuhaf burda birbirimizden başarılar dilemeyi sakınan insanlar var.. en basitinden diiyorum bunu demeyince sınavım kotu veya dileyince super mi geçiçek bu kadar basit düşüncelerle insanlar bişeyler yapmaya çalışıyolar ya çok garip gercekten..

bernuşcm teşekkür ederim canım okula gittim sabah sınav tarihimiz belli değildi çarşamba günüymiş ikiside arada zaman var allahtan biri sabah biri öğlen hayırlısıyla bitse de kurtulsam artık ya
tatil değil yani problem sınav stresi.. onceki msjlarda sınava girceğimden bahsetmiştim de sen yoktun sanırım ozaman:) sanki çok tuhaf burda birbirimizden başarılar dilemeyi sakınan insanlar var.. en basitinden diiyorum bunu demeyince sınavım kotu veya dileyince super mi geçiçek bu kadar basit düşüncelerle insanlar bişeyler yapmaya çalışıyolar ya çok garip gercekten..

fıstıkım sen gerçekten çok stres yapmışın az rahatla bak az kaldı sınavlarında iyi geçecek kendine hep bunu söle Allah yardımcın aolsun senin ve tüm sınavı olanların

herkese selam kıslar nasılsınız ben iyiyim ev temizliyorum tatile gidicem ya gitmeden önce işimi gücümü yapayım gelincede şöle alttan bi girerim tekrar halı kanepe silerim neyse kızlar sabah kahvaltıda soğan kavurdum az yağ ile bol ekşili ondan yedim annemde geldi tandır ekmeği getirmiş gelirken onunla beraber yedim birazdan komşum gelcek kısır yapcam sizde buyrun şekerler akşam yemeğimde o olur fazla yemem akşamda yürüyüşe çıkarım

CANIM,STRES YAPMAMAYA ÇALIŞMAN LZIM BENCEDE..RAHATLA BİRAZ..TABİKİ BAŞARILAR DİLERİZ SANA NE DEMEK..BAZEN ÖYLE OLABİLİYOR..BAŞARILAR DİLENİRSE KENDİNİ DAHA İYİ HİSSEDİYORSUNDUR..YANİ PSİKOLOJİK BENCE..RAHAT OL TATLIM..İNŞALLAH ALNININ AKIYLA ÇIKICAKSIN BU SINAVLARDAN..DUALARIMIZ SENİNLE..ALLAH YARDIMCIN OLSUN SENİN VE DİĞER SINAVA GİRECEKLERİN...:Saruboceq:

OHHHHH AFFİYET OLSUN...AMA EWET SPORDA LAZIMMMhihoyyyt
KOLAY GELSİN BACÜMMMopuyorumnanaktan
herkese selam kıslar nasılsınız ben iyiyim ev temizliyorum tatile gidicem ya gitmeden önce işimi gücümü yapayım gelincede şöle alttan bi girerim tekrar halı kanepe silerim neyse kızlar sabah kahvaltıda soğan kavurdum az yağ ile bol ekşili ondan yedim annemde geldi tandır ekmeği getirmiş gelirken onunla beraber yedim birazdan komşum gelcek kısır yapcam sizde buyrun şekerler akşam yemeğimde o olur fazla yemem akşamda yürüyüşe çıkarım

merhabalar kızlaaarr beni özlediniz mi??nasılsınız bakaiimm..ben bomba gibiyim vala..diyet süper gidiyor...ayrıca hiiiçç fazla yemiyorum ve ballı sirkeli suyumuda hep içiyorum...böyle bir ay istesemde bozamam zaten diyeti :)) oh oh iyi oldu benm için
neyse canlar ben gidiyorum..gitmeden önce
compas_rosecim çook geçmiş olsun canım inşallah bişeyi çıkmaz annenin.sen içini rahat tut emi?
gzdegzde kız bu kadar stres yapma yaa okl bitse noolcek en güzeli öğrencilikmiş vala.ben çok özledim.keşkem uzasaydı :))) şimdi evde kös kössssss......
haydi ben kaçtımmm

selam kızlar bernuş teşekkürler canım ben bu sıcaklarla başım dertte tiroit bu sıcaklarda beni çok zorluyo inanın sabaha karşı 5 te yatıyorum en geç 9 da kalkıyom uyku düzeni yok ben çok kötüyüm eskiden 1 haftada bitirdiğim temizliği şimdi 1 haftadır bitiremedim yaaaa......
sabah 1 tatlı kaşığı dereotu 2 dilim ekmek 1 dilim peynir domates 1 tane vee bol bol salatalık
saat 11 gibi 1 tane türk kahvesi
öğlen 1 tatlı kaşığı dereotu 2 yemek kaşığı yoğurtlu makarna ve salata
akşama 1tatlı kaşığı dere otu 3 tane küçük tavuk köfte 2 dilim ekmek brokoli salatası
birazdan arkadaşa gidecem bir kahvede orda içerim :)))))
ya bu arada ben günde 4 litre su içiyom çookkk terliyorum amaaaa
silagul canım sanada dereotunu önerdiğin için teşekkürler sanırım iyi gelicek ibrahim saraçoğlu nun sitesindede okudum en az 6 ay kullanılması gerekiyormuş......
gzdegzde canım bu kadar stres yapma canına yazık valla sende benim gibi sonradan anlarsın
rosecim canım geçmiş olsun annenin inşallah bir şeyi yoktur tatlım......
hepiniz kocaman öpüldünüz kızlaaarrrr

Son düzenleme:
İYİ AKŞAMLAR KIZLAR
ŞUAN KIZKARDEŞİME GELDİM.
SİZLERİ ÇOK ÖZLEDİMŞeniz EN KISA ZAMANDA GÖRÜŞMEK ÜZERE DİYORUM.

AY İNANIN KIZLAR ÇOK UZUNsenağlama BİR ZAMAN SANKİ YILLAR OLDUmafoldumben

SİZLERİ ÇOK AMA ÇOOOK SEVİYORUMa.s.

ÖZLEDİK TABİİ TATLIM..BRAVO DİYETE DEVAMMMM,SENİ TUTABİLENE AŞK OLSUN.:lepi:
merhabalar kızlaaarr beni özlediniz mi??nasılsınız bakaiimm..ben bomba gibiyim vala..diyet süper gidiyor...ayrıca hiiiçç fazla yemiyorum ve ballı sirkeli suyumuda hep içiyorum...böyle bir ay istesemde bozamam zaten diyeti :)) oh oh iyi oldu benm için
neyse canlar ben gidiyorum..gitmeden önce
compas_rosecim çook geçmiş olsun canım inşallah bişeyi çıkmaz annenin.sen içini rahat tut emi?
gzdegzde kız bu kadar stres yapma yaa okl bitse noolcek en güzeli öğrencilikmiş vala.ben çok özledim.keşkem uzasaydı :))) şimdi evde kös kössssss......
haydi ben kaçtımmm

CANIM AMAN DİKKAT ET KENDİNE...HERŞEYDEN ÖNCE SAĞLIK ÇÜNKÜ...opuyorumnanaktan
selam kızlar bernuş teşekkürler canım ben bu sıcaklarla başım dertte tiroit bu sıcaklarda beni çok zorluyo inanın sabaha karşı 5 te yatıyorum en geç 9 da kalkıyom uyku düzeni yok ben çok kötüyüm eskiden 1 haftada bitirdiğim temizliği şimdi 1 haftadır bitiremedim yaaaa......
sabah 1 tatlı kaşığı dereotu 2 dilim ekmek 1 dilim peynir domates 1 tane vee bol bol salatalık
saat 11 gibi 1 tane türk kahvesi
öğlen 1 tatlı kaşığı dereotu 2 yemek kaşığı yoğurtlu makarna ve salata
akşama 1tatlı kaşığı dere otu 3 tane küçük tavuk köfte 2 dilim ekmek brokoli salatası
birazdan arkadaşa gidecem bir kahvede orda içerim :)))))
ya bu arada ben günde 4 litre su içiyom çookkk terliyorum amaaaa
silagul canım sanada dereotunu önerdiğin için teşekkürler sanırım iyi gelicek ibrahim saraçoğlu nun sitesindede okudum en az 6 ay kullanılması gerekiyormuş......
gzdegzde canım bu kadar stres yapma canına yazık valla sende benim gibi sonradan anlarsın
rosecim canım geçmiş olsun annenin inşallah bir şeyi yoktur tatlım......
hepiniz kocaman öpüldünüz kızlaaarrrr

ÖZLETTİR BAKALIM ÖZLETTİR...BANA İNAT YAPIYOSUN DİMİİİ..(HANİ BEN ÖZLETTİM YA):sinifsinif:NEYSE GELDE BAKARIZ ARTIK...CADIARZU
İYİ AKŞAMLAR KIZLAR
ŞUAN KIZKARDEŞİME GELDİM.
SİZLERİ ÇOK ÖZLEDİMŞeniz EN KISA ZAMANDA GÖRÜŞMEK ÜZERE DİYORUM.

AY İNANIN KIZLAR ÇOK UZUNsenağlama BİR ZAMAN SANKİ YILLAR OLDUmafoldumben

SİZLERİ ÇOK AMA ÇOOOK SEVİYORUMa.s.

HEH ŞÖYLE...TABİKİ HERŞEYİN HAYIRLISI DE Kİ HAYIRLISI OLSUN...BAŞARICAĞINA İNANIYORUM TATLIM...RAHAT OL SEN..opuyorumnanaktan
haklısınız kıslar artık hayırlısı olsun diyorum sadece..
akşam biras fazla kaçırdım yemeği galiba ben bide üstüne meyve hala tokum valla:1shok:
hepinize kucak dolusu sevgiler a.s.a.s.Şeniz

OHHH KEYFE BAK HATUNDAKİ YAAA...SEN GELCEKSİN BURAYA...kaydirigubbakcemile3ÖZLEDİK ABLASI HEMDE ÇOOK..GELDE ÖZLEMİMİZİ GİDERELİM...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
KIZLAR NASILSINIZ BAKALIM:sm_confused:
BEN ŞİMDİ İZMİR ÇANDARLIYA DOĞRU YOLA ÇIKIYORUMzemuszemus

ALLAHA EMANET OLUN, GÖRÜŞMEK ÜZERE DİYORUM BAYYYY:a015:

BENİ ÖZLEYİN ANACIĞIM DERMEŞİMturkbayragiturkbayragi

merhabalar kızlar..enemmm bugün pek kimse uğramamış ama zaten nam ablamız uğramış o yeter beeee...
nam ablacım daha çok gezecen mi özledik seni yahu..
bernuşcum vallahi diyet arkadaşımda var şimdi o yüzden kaçamak yapmak istesemde yapmıyorum.ayıp olr diye :)) ama yok yok böyle iyi oldu.yoksa ben bir türlü düzenli gidemiyordum...
kızlar sizleri çook öpüyorum..hoşçakalın...

selam kıslar nasılsınız nam ablam geziyor oh oh sefası olsun cabikim valla süpersin devam et anacım arkadaş etkili oluyor kızlar ben galiba yarın akşam çıkıyorum yola dün gece çok kötü oldum mide bulantısı hala da devam ediyor sabah sadece çay içtim azcık roka biraz öncede çok az ciğer yedim ama hala midem bulanıyor roka yediriyorlar iyi gelir diye yemek görünce midem bi hoş oluyor

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN GÜZELİM..ALLAH ŞİFA VERSİN..ÜŞÜTTÜN HERALDE..DİKKAT ET KENDİNE..GİTTİĞİN YERDEDE DİKKAT ET TABİİ..İYİCE ÜŞÜTME..İYİ TATİLLER CANIM..BOL BOL GEZ EĞLEN BAKALIM...opuyorumnanaktan
selam kıslar nasılsınız nam ablam geziyor oh oh sefası olsun cabikim valla süpersin devam et anacım arkadaş etkili oluyor kızlar ben galiba yarın akşam çıkıyorum yola dün gece çok kötü oldum mide bulantısı hala da devam ediyor sabah sadece çay içtim azcık roka biraz öncede çok az ciğer yedim ama hala midem bulanıyor roka yediriyorlar iyi gelir diye yemek görünce midem bi hoş oluyor

merhabalar kızlar..enemmm bugün pek kimse uğramamış ama zaten nam ablamız uğramış o yeter beeee...
nam ablacım daha çok gezecen mi özledik seni yahu..
bernuşcum vallahi diyet arkadaşımda var şimdi o yüzden kaçamak yapmak istesemde yapmıyorum.ayıp olr diye :)) ama yok yok böyle iyi oldu.yoksa ben bir türlü düzenli gidemiyordum...
kızlar sizleri çook öpüyorum..hoşçakalın...
kısslar kıslar gelem miii yanağnızdan öpem mii:dance:
kıss cabik çok iyi çok iyi devam tatlım bu arada sorcaktım unuttum sirkeli ballı şey ne yav neye iyi geliyo dicem zayıflatıyo mu??
kıslar bu arada sınavım iyi sayılırdı galiba mesuuunnn oluyoruummm:dance:
kararsız canım kendine dikkat et ayrıca da iyi tatiller bol bol dinlen gez toz:)
nam ablacım sen de gel gayrı ya özledik özledik özlemez miyiz burda bi kişinin bile yokluğu hemen belli oluyo yazmayınca yani:))
öpüldünüz kıb :1hug::1hug:

CANIMCIM ÇOK SEVİNDİM..HADİ BAKALIM İNŞALLAH MESUNİYETİNİ KUTLUYCAZ..alkisalkisalkisalkisalkisalkis
kısslar kıslar gelem miii yanağnızdan öpem mii:dance:
kıss cabik çok iyi çok iyi devam tatlım bu arada sorcaktım unuttum sirkeli ballı şey ne yav neye iyi geliyo dicem zayıflatıyo mu??
kıslar bu arada sınavım iyi sayılırdı galiba mesuuunnn oluyoruummm:dance:
kararsız canım kendine dikkat et ayrıca da iyi tatiller bol bol dinlen gez toz:)
nam ablacım sen de gel gayrı ya özledik özledik özlemez miyiz burda bi kişinin bile yokluğu hemen belli oluyo yazmayınca yani:))
öpüldünüz kıb :1hug::1hug:

3.TAKIM **112.Etap**

sılagul ( 60.0///% )
kararsız ( 58.6 /58.6/0.0/0.00% )
selin34 ( 58.0///% )
compass rose ( 69.1/69.1/0.0/0.00%)
cabik ( 74.9///% )
ademel ( 75.2///% )
rainbow87 ( 116.2///% )
gülbeyza ( 82.0///%
figenk24 ( 52.9///% )
gzdegzde ( 67.5///% )

3 . TAKIM TOPLAM KİLO: ( 714.4///%)

EWETT KIZLARR BURADAN DEVAM EDEBİLİRİZ...UNUTMAYIN YARIN BİLDİRİM VAR...YARIN SABAHTAN İŞİ OLAN LÜTFEN BUGÜNDEN YAZSIN...GÖRÜŞMEK ÜZERE KIZLAR...opuyorumnanaktan

Back